Ingen körning idag heller, men jag kanske får köra lite under veckan i alla fall, man måste ju tänka positivt :)
Körde truck idag, för första gången i mitt liv.
Vi delade in oss i fyra grupper men jag blev själv för läraren hade räknat fel... Jag fick köra inomhus med en eltruck som var lite knäpp. Men man lärde sig att styra den sen och svänga och ha sig.
Det var inte så stort utrymme att röra sig på så det gällde ju att svänga och backa. Körde lite utomhus truck också. Alla skulle stapla tre pallar var och det var svårare än det såg ut eftersom man inte ser lika bra som man står utanför trucken. Men med mycket om och men så fick jag mina tre pallar att stå relativt bra, det såg i alla fall bra ut i trucken, men sen vet jag ju i och för sig inte hur det såg ut utanför trucken, men men övning ger färdighet!
Skriftligt truckprov på den 11 april så det kan ju inte vara så svårt. Får plugga till provet så jag klarar det, det är ju ett tag kvar.
Gjorde lite teori prov på datorn i skolan också, måste ju ladda inför förarprovet imorgon!
/Y
Blev en massa plugg i skolan idag, fick inte köra något idag eftersom de prioriterar de som ska köra upp nästa vecka.
I alla fall så gick vi igenom en annan del av laglig last idag och det börjar sätta sig lite nu, men det är fortfarande lite krånligt.
Blev ingen träning idag heller, får försöka hinna med det under veckan efter allt plugg och två prov.
/Y
Nu börjar skol veckan igen. Vet inte om jag ska tycka att det är roligt eller inte, men det är ju roligt att träffa klass kamraterna, umgås lite också.
Övningsköra är ju definitivt roligt och så får man väl plugga lite funk till uppkörningen, men det ska nog gå bra.
Körningen idag gick väl så där, men jag hade ju inte kört på en vecka så det är ju inte så konstigt att det blir så knakit i början.
Laglig last gick vi igenom idag, det gick lite fort så jag fattade inte så mycket av det hela, men jag har ju till på fredag på mig att plugga till provet.
Ringa Eivor innan jag började skolan och frågade om lönen för jag verkar ha fått för mycket lön men det hade jag inte, men jag vet fortfarande inte vad engångssumman är så jag får väl ringa igen och kolla.
Sen är det truck på kvällen och ännu mer teori och så såg vi två filmer, en informations film och den andra var bara konstig med rolig, Claus. Gick igenom det sista och på onsdag blir det lite truck körning.
/Y
Idag är det söndag och då är det utvilning som gäller.
Blev lite stations träning på fjärran idag och sen har jag bara tagit det lugnt, slappat, tittat på tv, kollat på lite serier. Det har faktiskt inte hänt något mer idag.
Ska väl lägga mig tidigt så jag får sova lite, imorgon börjar ju skol veckan igen. Godnatt!
/Y
Skulle egentligen jobba idag men hoppade över det eftersom jag hade ont i magen när jag vaknade.
Mådde dock senare på kvällen och åkte till Emelie och umgicks lite.
Vi snackade skit, åt lite snacks och spelade maffia. Det var länge sen jag spelade det men med hjälp av de andra så gick det bra.
Tog lite fjoll bilder med kameran, det var lite roligt och öppnade också min födelsedags present som jag fick av Lisa, Maria och Emelie. De hade nämligen glömt den hos Lisa igår.
Fick en bad bomb, hårspray och en efterrätts bok. Fick serveringsskålar med träbricka och rosor av Jessica, Anna och Sofie igår. Tackar så mycket för presenterna, de kommer att komma till användning!
Åkte hem från Emelie strax efter 1 någon gång och det blev sängen på en gång när jag kom hem, jag var så trött när jag kom hem!
-
-
-
/Y
Tränade på förmiddagen, blev spinning igår.
Det var rätt skönt så där på "morgonen". Åkte hem efter träningen och tog en dusch, kom på att jag var tvungen att ta mig ner till glas banken så då var det bara att åka ner på stan igen. Passade på att gå lite på stan samtidigt men det var ju inte så att jag letade efter något speciellt utan bara kikade lite och så.
Det blev en Bailys med mint choklad på glas banken och den var super god!
Hade ingen motivation att börja städa innan folket skulle komma så runt 19 började jag städa och 20:00 hoppade jag in i duschen..
Folket började droppa in runt 20:30 så jag hann lagomt till de första kom. Håret hade jag dock inte fixat men de kunde jag fixa innan vi åkte ner till stan.
Blev dock ingen krogen, vi åkte ner så sent och ingen verkade särsklit motiverad att gå på krogen heller så vi får väl ta det en annan gång..
Men annars hade jag en trevlig kväll, tack för att ni kom!
/Y
Det här måste vara den bästa jobb kvällen för i år!
Hade sju patienter,  alla klarade sig själva och fyra var födda mellan 74-92 så ja jag hade det rätt slappt och så hade jag receptions telefonen, men jag tycker det är roligt att ha den.
Hade dock en försvunnen patient också och det blev en del spring när vi var till UVA och hämtade patienter stup i kvarten.
Den försvunna patienten hade blivit opererad idag men var varken på ÖNH UVA eller vanliga UVA och i Melior stod det att han eventuellt skulle åka hem efter operation men det stod inte att han hade åkt hem så efter mycket om och men och en del letande så ringde vi hans mamma och sökte honom och det visade sig att han hade åkt hem runt 15:30 och jag ringde lite efter 21.
Men allt gick bra och allt ordnade sig. Hade dock en patient som jag inte kände, men kände hans anhöriga så det var lite wierd.
Imorgon blir det förkrök hemma hos mig!
/Y
Vaknade rätt tidigt som vanligt... Åkte och handla med mamma och pappa och min syster. Handlade lite diversa saker som jag behövde, hihi.
Efter det åt vi lunch sen runt 15 tog jag och min syster en promenad till Hemlingby tog 2 km spåret och sen gick vi hem igen. Sammanlagt blev det typ 5 km om jag inte minns fel.
Men det var jobbigt att gå, är inte van att gå så där långt med mina "nya" skor.
Blev middag efter middag blev det lite mer Chicago och efter Chicago blev det tårta.
Blev en rätt mysig dag och när kvällen började ta slut så skjutsade jag min syster och pappa till tågstation innan det var dags att sova!
Födelsedags tårta :)
Idag ska jag ta urologi körkort, tycker det låter ganska roligt, men det innebär att man får sätta kateter utan en muntlig delegering och så får man en runt pin som visar att man utfört utbildningen.
Efter utbildningen åkte jag och hämtade mamma, sedan var vi och handlade lite.
Lite senare på dagen träffade jag Britta på Friskis och pratade lite om att vara värd och sånt. Hon skulle ringa mig på fredag så får vi höra vad hon tycker och vad jag tyckter och sånt där.
Spelade chicago med mina syskon och pappa, mamma ville inte vara med. Det var rätt roligt, och det blev lite sent men det gör inget. Roligt när man har trevlig med familjen!
Ja, jag vann ju inte på chicago i alla fall!
Men det hände inte så mycket mer denna dag. Dag före doppare dan :)
Urologi körkort fixat!
/Y
Vaknade strax innan nio imorse och hörde något bankande ljud.
Jag störde mig så mycket på ljudet att jag inte kunde somna om, till slut fick jag veta vad grannen höll på med och han höll på att lägga om taket så tidigt.
Men jag åt lunch typ 10:15 och åkte sedan till skolan och pluggade lite teori.
Kuggade dock på förarprovet. Fick 42 rätt och 44 är godkänt så det suger ju lite. Hoppas jag klarar det nästa gång jag gör förarprovet!
Tankade bilen innan jag skulle åka hem och när jag väl var vid macken funkade inte kortet för det hade tydligen gått ut så jag fick ta ett annat kort.
Sedan var det kvälls kurs som gällde i två timmar innan jag äntligen får vara lite ledig efter en hektisk dag.
Imorgon blir ännu en hektisk dag så det är väl lika bra att gå och lägga sig nu! Godnatt!
/Y
Japp. Då var denna vecka snart slut!
Jobbade förmiddag idag på 112 K, var rätt längesen jag var där och jobbade.
Gick väl hyfsat bra att jobba. Fick inte prover på en patient, men en sjuksköterska testade också och hon fick inte heller blod så de fick ringa ner till labb så då kändes det inte så jobbigt att jag inte fick blod från patienten.
Åkte hem efter jobbet, åt lite och sedan blev det träning. Step idag, ojojoj vad trött jag var!
Orkade knappt ta mig hem från bussen, blev lite fil och musli till kvällsfika med solsidan och F word på tv. Snart är det läggdags och det ska bli skönt att få sova!
Imorgon blir det en spännande dag och jag hoppas på det bästa! Godnatt!
/Y
Jag som hade längtat att få sova ut idag, ändå vaknade jag strax efter 8 imorse, det var rätt sugit.
Klev upp, provade mina kläder jag köpte i Stockholm och lämnade tillbaka den ljusblåa skjortan/blus som jag köpte i H&M.
Åkte ner till stan med 9:29 bussen och gick på spinning, sedan var jag till H&M och lämnade tillbaka skjortan/blusen.
Gick till Ur och penn för att fråga varför min klocka inte fungerade fast jag bytte batteri den 12 men när jag väl var där och tog upp klockan så fungerade den naturligtvis!
Då var det ju ingen idé att gå dit och tala om att klockan hade stannat när den fungerade nu..
Kom hem ungefär halv tolv och åt lunch, tog en tupplur vid 15 tiden för jag var så trött och sen har jag bara slappat och tagit det lugnt hemma.
Rätt skön lördag måste jag säga. Kollar på Tomcats nu, synd att jag inte hinner se klart den på tv, för imorgon bitti är det jobb som gäller. Godnatt!
/Y
Dagen började med att jag klev upp, åt ingen frukost idag för jag inte hann.
Satte mig i bilen som jag parkerade på parkeringen, tur att det inte var någon frost på bilen för jag hade inte orkar skrapa bort det när jag har som mest bråttom.
Pluggade lite teori i skolan och gjorde klart truck läxan. Körde på eftermiddagen när det snöade och gissa om det var halt?
Hjulen spann minst tre gånger när jag övningskörde med lastbil och mitt i allt fick jag köra ut på motorvägen också. Det var roligt men lite läskigt, men det var inga personbilar som körde om och jag körde 80 km/h.
Åkte hem till mig när vi övningskörde för att hämta fakturan till förarprovet jag ska göra på måndag, men det var lite svårt att vända lastbilen, det är ju rätt trångt vid mig.
Åkte en lite till med lastbilen innan vi åkte tillbaka till skolan och parkerade.
Satte kvar en stund i skolan och pratade lite med klasskamraterna innan jag packade ihop mina saker för att åka hem.
Skulle egentligen åka och träna efter skolan men jag blev så deppig av vädret så jag sket i det. Min syster skulle komma hem idag så jag skickade henne att köpa linsvätska åt mig så jag slapp. Det var snällt tycker jag.
Vi beställde från Siam Wok, det där huset som ligger vid Pingskyrkan, Konsum Hallen och Resturang China.
Det tog mer än 1 timme tills vi fick maten..
Hon som tog emot beställningen hörde fel och trodde att jag sa 47 A när jag sa 46 A, inte konstigt att han inte hittade det huset då. Sen sa de att de hade försökt ringa mig men min mobil hade inte ringt en enda gång...
Men maten kom till sist och vi fick en gratis läsk på två liter och betala 20 kr mindre...
Det var gratis hemkörning om man beställde minst två rätter.
Åt middag, umgicks med mina syskon och gick sedan och la mig runt 23.
/Y
Dagen började med att jag försov mig och vaknade 7 när jag börjar 7:30.
Kom till skolan runt 7:40 efter ett parkeringsplats letande.
Jag hade tänkt plugga lite innan provet som började 8 men det hann jag inte eftersom jag kom försent. Jag hade heller inte snozzat något så jag var helt slut i huvudet.
Höll nästan på att somna efter provet för att jag var så trött.
Provet gick i alla fall bra och dagen fortsatte med lite teori prov på datorn, truck plugg och övningskörning.
När jag väl kommer hem och ska sätta mig och äta så ringer rektorn från Polhem till mamma och berättar att min lillebrors axel har hoppat ur led och att de befann sig på Carema Brynäs och undrade om jag kunde skjutsa honom till Sjukhuset för röntgen.
Åkte till sjukhuset och gick till röntgen, fick sedan gå till akuten och där vred de axeln på plats och min lillebror fick smärtlindring, sedan var vi tillbaka till röntgen för att kolla att axeln låg rätt.
Tog sammanlagt 3½ timme och jag missade träningen.
Jag som hade längtat till step eftersom jag inte tränat på hela veckan, men imorgon blir det aerobics i alla fall.
Nu ska jag lägga mig så jag får sova lite. Godnatt!
/Y
En dag på skolan, 7:30-20:00..
Är helt slutkörd och orkar inte ens plugga till broms provet jag har imorgon, men jag känner att jag inte orkar heller, vill liksom bara vara lite för mig själv och sedan gå och lägga mig för jag är så trött.
Vet inte ens vad jag ska plugga heller. Känner att allt är lite kaos just nu och allt på en gång.
Läxa till på måndag, broms prov imorgon, förar prov som jag ska hinna plugga till, KAD utbildning på tisdag och födelsedag på onsdag. PUH!
I mitten av nästa vecka kan jag äntligen pusta ut, jag längtar redan!
Kollar lite på greys nu men ska snart diska och sedan göra mig klar för läggdags.
Idag har det inte hänt något speciellt, har blivit förhörd på bromsar, gjort lite teori på datorn, pluggat som en galning, gjort läxan i skolan till kvälls kursen och det bästa av allt: jag fick skjuts av Narek till skolan eftersom pappa skulle ha bilen idag!
Fick till och med skjuts hem, sedan skjutsade jag pappa till tågstationen och tog en sväng på biblioteket innan kvällskursen började. Tur att jag fick lite andluft mellan kvälls kursen.
Hade inte pappa varit hemma hade jag stannat i skolan enda tills kvälls kursen var slut.
Nu är det dags att ge mig av! Godnatt!
/Y
Dagen började med att jag inte orkade ta mig ur sängen förens det nästan var försent...
Klev ur sängen 6:45 och brukar åka hemifrån 7:10 så jag fick väl lite bråttom, men jag var så trött att jag inte orkade kliva upp.
I vilket fall så kom jag ändå inte försent till skolan och det var ju tur.
Fick köra lite lastbil idag, men idag blev det inget släp. Pluggade lite teori på datorn, läste lite om bromsar och gjorde lite på truck läxan i skolan. Man måste ju jobba effektivt så man slipper göra så mycket hemma!
När jag kom hem kollade jag posten, och vet ni vad jag såg!?
Jag såg ett brev där det stod "trafikverket" på och jag blev riktigt fundersam. Läraren hade inte talat om att de hade bokat förarprov till mig på Trafikverket och när jag öppnade det så fanns det en tid bokad för förarprov! Blev riktigt förvånad men ändå skönt så jag får det gjort någongång.
Sen så fick jag också delarna till min garderob och det visade sig vara FEL delar! Ringde till kundservice och talade om det och de sa att jag kunde lämna tillbaka garderoben om den inte är skadad, men det är den ju, eftersom jag råkade spika snett. 
Har skickat en bild på skadan på garderoben till kundservice så får väl de bedömma. Skulle ju kunna betala för skadan, men vi får väl se vad de säger. Annars får jag väl behålla garderoben...
Pappa kom hem strax före halv fem idag och vi åt middag eftersom jag inte kan äta middag hemma imorgon på grund av kvällskursen.
Men det var gott med middag med nästan hela familjen och nu är det plugg till bromsprovet som gäller!
Trevlig kväll!
/Y
Idag var det dags för skola. Orkade knappt kliva ur sängen imorse för att jag var så trött.
Läraren som gick igenom bromssystemet var så konstig att jag inte fattade någonting om vad han babblade om.
Han hoppade lite som han ville och jag fick ingen helhet på det han gick igenom. Jag får väl läsa igenom sidorna i tungboken och hoppas på att jag fattar mer, för på torsdag är det prov!
Fick också köra två gånger idag. En gång utan släp och en gång med lastbil och släp.
Det var lättare än det verkade att köra lastbil med släp. Tror hela ekipaget var 24 meter lång. Jag fick också köra på motorvägen med släp första gången med lastbil. Det var rätt roligt med lite fart, men det tog en stund att få upp farten eftersom jag inte visste hur mycket man kunde använda range och slittern.
Kom tillbaka till skolan runt 15:30 och pluggade lite innan kvällskursen skulle börja klockan 17-20.
Blev lite repetioner om motorn, oljan och kylaren och lite sånt.
Kollade på en film om truck med utskjutsgafflar, rätt intressan med mycket fakta faktiskt.
Fick två häften med läxor och så har jag prov på torsdag på bromsar och läxan ska vara klar till på onsdag.
Nu får jag verkligen lägga i med pluggningen måste jag säga, mycket att plugga men alldeles för få dagar att hinna med på!
När jag kom hem såg jag att jag hade fått brev från Hässleholms tingsrätt. Det visade sig vara dommen från bedrägeriet jag blev utsatt för januari 2010.
Jag ska få skadestånd på 2500 kr och det visade sig att bedragaren hade lurat 8 andra personer också, men min summa var högst och lägst var 400 kr. 
Sen beställde jag en resa till Hong Kong så nu är det besämt att jag åker! Resan är bokad och klar och det ska blir roligt att åka! Jag ser verkligen fram emot det! Träffa mina kusiner och alla tremänningar jag inte träffat sedan de föddes!
Dagen har varit från dålig till bra!
Nu är det dags att sova, imorgon är det ännu en dag i skolan!
Godnatt!
/Y
När jag vaknade imorse kände jag att jag hade fått nog av mitt rum.
Jag satte igång och städade, hängde in alla mina kläder i garderoben, fixade och donade, flyttade tillbaka bokhyllan och sängen.
Men jag tycker att mitt rum ser lite konstigt ut. Men jag kanske vänjer mig sen, annars får jag väl möblera om igen.
Åkte sedan till Ikea och köpte några galgar och backar för att lägga mina underkläder i och så köpte jag två hyllplan till för att kunna lägga backarna på hyllan eftersom jag har trådbackar längst ner kan jag ju inte lägga de där.
Tränade efter vistelsen på Ikea och kvällens pass blev step. Emelie, Lisa och Jenny skulle också träna step så det var trevligt.
Pratade lite efter träningen innan Emelie cyklade hemåt och jag följde med Lisa och Jenny en bit eftersom jag hade ställt bilen på den sidan.
Åkte hem, kände att jag inte orkade ställa in bilen i garaget så den fick stå ute, såg också att det inte skulle vara minus grader under natten så då behövde jag inte oroa mig om att jag skulle behöva skrapa rutorna på morgonen innan skolan, för det hinner jag ALDRIG göra!
Gick hem med allt jag köpt på Ikea plus en träningsväska så jag kände mig som en packåsna.
Tur att mamma inte hade gått och lagt sig när jag kom hem, för annars hade jag inte kunnat plinga, jag hade verkligen ingen hand att låsa upp dörren med.
Orkade inte duscha så det får jag göra imorgon innan jag ska till skolan.
Hann fixa hyllplanen innan jag skulle lägga mig och jag har upptäckt en fasafull sak, jag tror garderoben är sne!
För när jag skulle fixa hyllplanen så gick inte de där plupparna in på hyllan så plupparna sitter snett nu men jag orkade inte bry mig så det får väl bli som det bli!
/Y
Idag åkte jag och Lisa till Stockholm och shoppa.
Det blev sex tunikor/blusar en cardigan och ett par byxor. Har dock inte provat kläderna ännu, jag tror jag ska ta mig tid till det nästa vecka.
Orkar inte riktigt nu, har inte heller fixat garderoben ännu så även om jag testar kläderna så kommer de antingen hamna på en hög eller så åker de ner i påsarna igen.
Men när jag var i Stockholm var jag rätt nöjd med mina inköp, men man kan ju ångra sig lika snabbt ibland..
Vi får se hur det blir när jag provat!
Fikade på Waynes coffe en stund, det behövdes mellan all shopping. Killen som stod i kassan kände igen oss för vi satt i samma SL tåg tidigare, men det hade jag ingen aning om förens jag började tänka efter riktigt noga. Men jag blev lite fundersam först, men det var tur att Lisa kände igen honom i alla fall.
Åt middag på Jensen's Böfhus. Det var rikigt gott måste jag säga! Förrätten var lite mindre god och någon dessert blev det inte eftersom jag inte hann äta den. Jag beställde en tre rätters, Jensen's orginal bbq meny.
Åt middag med Lisa, Yee, Johan och Hannah. Våran servitör hade inte en bra kväll han eller. Mer otur får man leta efter, stackarn!
Fick vänta på bord i nästan 1 timme eftersom vi gick miste om vårat första bord...
Men det var väl nästan värt att vänta!
Kvällen slutade med en bussresa hem och kom hem strax före tolv och jag var dödstrött!
Men det blev en lyckad och trevlig dag måste jag säga!
/Y
Idag blev det jobb på förmiddagen och träning på eftermiddagen. Det blev gym idag.
Träffade på Lau, Halling och Alex på gymmet.
Blev ett långt gym pass för jag väntade på att Lisa skulle bli klar så vi kunde gå till tågstation och köpa UL kort till Stockholm imorgon.
Gick sedan tillbaka till stan och så köpte jag mina byxor och sen fick vi för oss att gå till Willys.
Kom inte hem förens strax före halv åtta på kvällen. Jag må säga att det blev en lång dag. Blev en myskväll hemma med lite surfande och gick och la mig rätt tidigt.
Måste ju vara utvilad till shoppingen imorgon!
/Y
Dagen startade med spinning på förmiddagen, sedan gick jag en sväng på stan, bytte batteri på min klocka och gick till H&M och tänkte att det kanske fanns storleken jag ville testa, och det gjorde det!
Hade dock inget H&M kort med mig så jag lämnade undan byxorna så jag kan köpa de imorgon! Vad glad jag blir att jag gick och tittade idag fast jag inte trodde att det skulle finnas!
Åkte sedan hem och åt lite lunch, var hur hungrig som helst för jag hann inte äta någon frukost innan spinnigen så magen bara skrek.
Har annars inte hänt något speciellt idag.
Pratat lite med Lisa om hur vi gör på lördag och så men det visar sig, vi ska träffas imorgon en stund så vi får väl se.
För övrigt tycker jag att den här veckan har gått fruktansvärt sakta! Tur att det är fredag imorgon!
Nu är det dags att sova, godnatt!
/Y
Idag blev det full rulle.
Klippte mig imorse 8:30 på People. Hade aldrig klippt mig där förr men fick en rekommendation av en vän så jag åkte dit.
Men jag blev nog inte helt nöjd med klippningen, för jag tror inte att hon förstod hur jag ville ha håret och sen verkade hon så stressad att det kändes som om hon slet och drog i håret.
Men nu är det klippt och jag får väl göra det bästa av situationen, det kanske ser annorlunda ut när jag tvättat och donat med det själv.
Först var hon trevlig, sen verkade hon sur som om hon hade en dålig dag...
Men men, vi får se vart jag klipper mig nästa gång helt enkelt.
Kommer ju självklart lägga upp en bild snart!
Efter klippningen var jag upp till Bodins för att lämna busskortet till mamma och sen var jag ner till biblioteket en stund och surfade innan stan öppnade.
Gick sedan till Trendoptik och avbokade min tid och gick sedan runt lite på stan.
Hittade en munk tröja jag viljat ha länge som jag köpte, typ tre t-shirt, tre hänglås, nyckelringar och ett kollegieblock blev dagens shopping.
Hittade ett par snygga byxor på H&M men kunde inte bestämma mig om jag skulle köpa de eller inte eftersom jag ville prova en storlek mindre men det var slut så jag köpte de inte eftersom byxor töjer ut sig något oavsett vad det är för typ av byxor. Får hoppas att byxorna finns sen när jag ska köpa de.
Åkte sedan hem och käkade lunch och pluggade lite och ringde min syster innan jag skulle på kvällskurs klockan 17.
Kom hem strax efter 19 och ringde Lisa och vi snackade nästan i två timmar.
Länge sen jag pratade med någon så länge i telefon måste jag säga.
Nu ska jag sova, jag börjar bli trött!
Klippte mig idag, så här blev resultatet!   Nöjd men ändå inte.
/Y
Igår jobbade jag 7-14:30 på 111 B, var dock rätt drygt.
Hade bara en hel skötsel att sköta, men jag hade dock en student och en elev som gick efter mig hela dagen och jag visste inte vart jag skulle ta vägen!
Studenten hade aldrig jobbat inom vården förr och läste till sjuksköterska så sköterskan tyckte att hon skulle få se lite undersköterske jobb, tur var ju det att jag både fick bra drän och kateter så hon fick se det i alla fall...
Eleven går på högstadiet och har praktik i en vecka, det var luddigt må jag säga.
Hon skulle egentligen gå med en annan underskötare men han hade så mycket att göra att han inte hann med eleven och då fick jag liksom ta henne.
Det var faktiskt drygt, och inte sa han tack eller något heller. Det enda han sa var typ "jaha så du fick ta eleven" när vi stod i hissen på väg ner till omklädningsrummet...
Men det gick väl bra, gick igenom allt som man kunde gå igenom, behandlingsrummet, akutvagnen, fyllde på skåpen osv.
Sen fick studenten ta ett hb på mig och jag hade tydligen rätt lågt för att vara fullt frisk och inte har rikliga menstrationer.
Men men, jag får väl äta blodpudding så jag får upp mitt hb.
Jag som ville bli blodgivare, där sket det sig, man måste nämligen ha mer än 125 mg/l för att vara blodgivare och jag hade bara 107 mg/l..
Åt en halv groda när jag kom hem och sedan blev det vatten jympa.
Det var rätt skönt med vatten jympa, men det blir jobbigt med vatten motståndet om man håller samma tempo som ledaren.
Det var min tisdag i alla fall!
/Y
Idag har jag jobbat från 7-14:30.
Jag kan säga att det hände mycket under den tiden.
Fem prover skulle tas, tre kontroller, tre blodsocker, tre heltvättar, fem hemgångar, två ambulans transporter och en helvetets massa smågöra.
När jag slutade gick jag ner till Apoteket och handlade åt min lillebror, gick ner och bytte om och åkte sedan till friskis för att träna, åkte sedan hem och varavade ner innan jag skulle åka till skolan.
Skolan var nice, träffade lite nytt folk på kvälls kursen, slutade rätt snabbt eftersom det var första dagen.
Kom hem strax innan 18 och åt lite mat och nu sitter jag här och tittar lite på tv.
Ska snart lägga mig, börjar bli trött. Imorgon är en ny dag!
Godnatt!
/Y
Förra veckan var det skola hela veckan, körde fyra gånger. Hände faktiskt inget speciellt, gjorde lite prover för att få upp procenten så jag får göra förarprovet någongång.
Ligger mellan 85-89% och om man ligger på 90% får man göra provet.
Så förhoppningsvis kanske jag blir klar med 90% nästa vecka jag har skola.
Blev rätt irrterad på jobbet som ringde och sms:ade om jag kunde jobba.
Har redan uppdaterat att jag inte kan jobba och ändå hör de av sig, det är så drygt! Det slutade med att jag ringde och skällde ut de för jag fick nog.
Det spelar banne mig ingen roll om de har brist på folk, ringer 100 gånger och sms:ar lika många gånger, jag kan fortfarande inte jobba och det fattade inte bemanningen!
I fredags blev det bara en myskväll med film och lite chips.
I lördags blev det nästan utgång. Drack lite och hade det trevligt så länge det varade. Slutade tyvärr olyckligt när två tjafsade och "gruppen" splittrades.
Har inte pratat med de än men jag hoppas att de blivit sams nu.
Jag och Lisa följde med Emelie hem en bit och sen gick vi ner mot stan igen, min buss skulle gå om 15 minuter och när vi stod och väntade så kom två killar förbi med korv med bröd och jag och Lisa blev sugen och köpte oss en korv i väntan på min buss.
Mysig slut på kvällen måste jag säga. Kom hem, bäddade sängen och hade mig eftersom jag slängde sängkläderna i tvätten på förmiddagen...
I söndags blev det en lugn dag, träning blev det på kvällen.
/Y
Andra gången gilt eller vad säger man? Gjorde förarprovet idag och jag klarade det! Fick 48 och 44 var godkänt så det känns bra! Tycker dock synd om Markus som inte klarade sig. Det var hans tredje gång tror jag. Hoppas han klarar sig nästa gång! Komiskt att det var samma provförrättare den här gången också. Hon sa allt precis samma sak som sist och kommenterade att jag var vänsterhänt båda gångerna.
-
-
Nu är det bara laglig last provet jag måste plugga till imorgon, hoppas det går bra!
Ikväll blev det intro som funkis på Friskis och Svettis. Det var rätt roligt. Hjälpa till lite vid "receptionen". Fick lära mig en hel del faktiskt. Fick lite kläder också som jag ska använda när jag jobbar där. Nästa intro blir om en vecka.
Trevlig personal var det också så det här kommer nog bli kanon, träffa lite nytt folk och lära mig nya saker. Nu blir det verkligen många bollar i luften denna termin... Men det går nog bra!
/Y