Jobbat måndag till lördag denna vecka, känns slitet i kroppen kan jag säga. Tur att jag inte tog på mig dubbel passet i torsdags... 
Efter dagens förmiddags pass med kåt M, allmänt trevliga kollegor, lite prover, pyssel och drän spolning sitter jag äntligen på bussen mot Värtahamnen för att möta upp M, P och F. Vi har för engångsskull äntligen lyckats styra ihop en kryssning! 
Jag är egentligen ganska trött och sliten nu när jag sitter på bussen ner, men man kanske piggnar till när man träffar de andra. 
Nu ska jag försöka sova en stund innan bussen är framme i Stockholm. 
Ha en trevlig helg, för det ska jag ha, som jag har förtjänat efter denna tuffa, slitsamma och jobbiga vecka! 
 
 
Ingen sovmorgon idag inte. Blev att kliva upp runt 7 och göra sig klar, packa det sista, äta frukost och sen bege sig mot Vanbro med syrran och J.
Väl framme i Vansbro så gick vi till tävlingsarenen och hämtade ut mitt startkuvert som innehöll badmössa, armbandschip, klädpåse, matbiljett etc.
Medan syrran och J fikade lite så gick jag och bytte om och sen gick vi sedan till starten.
Årets första dopp, 16,0 grader i vattnet och jag startade med gulmössorna, alla stargrupper hade olika färger på mössorna, totalt 20 startgrupper och start var 15 minut.
Det var kaos när man startade, för alla skulle i vattnet samtidigt och man sparkade och armbågade var och varannan person. Det var 16,0 grader i vattnet och det var verkligen jätte kallt när jag skulle gå ner i vattnet, kroppen fick en chock när jag doppade mig och våtdräkten drogs åt runt brösten så jag inte kunde andas för ett ögonblick, men det ögonblicket fick jag nästan panik.
Började simma lite smått och för varje spark man fick kändes det som om man åkte tillbaka några meter, men när det började lätta på folkmassan så kunde man ta ut simtagen mer och det gick lättare. När jag såg den första bojen så tyckte jag att det såg ut som om det stod 800 meter och så tänkte jag "har jag bara simmat 200 meter?!" Men i själva verket stod det faktiskt 600 meter så jag blev glatt överraskad av att det var lite mer än hälften kvar.
Orange mössorna kom ikapp mig och även några blå, alltså två startgrupper efter mig, men det hade jag redan räknat med, tror nästan jag var den sista gula som kom i mål. Den andra kvinnan som stannade lite titt som tätt tror jag faktiskt kom i mål hon också, hon såg ut att ha det tufft men simmade ikapp mig trots allt.
Jag är ingen simmare, första gången jag simmade med våtdräkt och på öppet vatten så jag är glad att jag över huvud taget kom i mål!
Det var inte så mycket uppströms som jag trodde att det skulle vara, men det var åndra sidan näst intill vindstilla också så det kändes inte så mycket.
Syrran och J gick nästan med mig hela kilometern så det var faktiskt ganska skönt och roligt. Väl i mål så var jag helt slut, jag skulle sätta handen på plattan och trodde att jag skulle bottna, men nej det gjorde jag inte så istället sjönk jag lite och fick ta några simtag upp på ytan igen, klantigt!
Mina ben var helt slut när jag skulle gå upp för rampen och lite yr var jag också, Fick min medalj och syrran tog lite kort. Tänkte egentlige duscha efter, men det var så mycket folk i dusch tältet att jag inte visste vart jag skulle ställa min grejer och när jag väl gick till duschen så var det kö och jag kände verkligen att jag inte orkade duscha, så jag torkade av mig och tog på mig mina kläder och gick ut igen.
Tog fram matbiljetten och hämtade lite mat i mattältet och det var ganska god mat. Syrran talade om att Herbalife hade ett tält längre bort så jag passade på att göra en gratis kropps scnanning på en gång. Den var bättre än vad jag trodde att den skulle vara.
Gick sedan till Lokstallet där Gunde Svan hade sin utställning med livshistorien och hans gamla skidor. Lyko hade tydligen sin lagershop där så då passade vi på att gå in där en sväng, det var rätt litet och trångt.
Åkte från Vansbro ca 15:40 och stannade till vid Maxi i Gävle innan vi kom hem. Väl hemma blev det köttfärspaj till middag och gottade mig med lite ostbågar på kvällen.
Tack för denna händelserika dag, alla borde testa och simma Vansbro, det var en häftig upplevelse!

Innan starten.

Orange mössorna kom ikapp mig och sjukvårdare, funktionär och livräddare frågade om jag mådde bra och hur det gick.
Helt slut i mål, glad över resultatet i klockan. Tror att det var ca 300-400 meter till mål.
Kaos i dusch tältet, Vanån, Halv simmet, starten utan folk.
Sammafattningen av dagen.