Mörka november månaden började med att jag följde med Stefan till Timrå med trailern.
Åkte sedan till Uppsala den 3 och shoppade, åt gott och på kvällen spelade grabbarna FIFA hos Stefan medan jag satt och pluggade.
 
 
 
Den 6 hann jag med skolan, spinning, värdning och värd uppföljning med Marita på Friskis och Svettis, man borde ha flera såna dagar man hann så mycket på.
Var på min första blodgivnings besök hos blodcentralen och det vore roligt att kunna ge blod till de som behöver, och givetvis vill jag ju veta vilken blodgrupp jag har också.
Den 10 åkte jag med Friskis till Svettisdagarna i Kista. Lördagen blev det mycket träning, hann med fyra olika träningspass och "small group running" var nog det roligaste jag varit på länge. Log nästan hela passet. På kvällen blev det middag, fest och live musik, hur trevligt som helst!
 
 
Söndagen blev det fyra föreläsningar och en av föreläsningarna jag fastnade mest för var "när livet gör en helomvändning" av Anders Södergård och den föreläsningen var otroligt bra. När jag får tid och ork ska jag läsa hans bok som handlar om Anders som 25 åring läste till läkare och fick en hjärntumör.
Helgen efter blev det en vända till Stockholm igen, denna gång mot Haninge med Hannes och Stefan för att hälsa på Maria E och Alex. Vi lagade mat, umgicks, spelade tv-spel, drack lite alkoholhaltigt och hade allmänt trevligt. Innan månaden tog slut hann jag med och besikta bilen, byta däck, skriva matematik tenta, värda, bowla och gå på värdträff.