Det var riktigt segt att kliva upp idag. Sov till och med 30 min mer än vad jag skulle vilket resulterade i att jag höll på att missa bussen till fysioterapeuten. 
Det blev en omgång med stötvågor och laser denna gång igen och en sista gång på fredag efter tentan. 


Åkte till universitetet och pluggade efteråt och runt 15 åkte jag ner till busstation för att jobba. Bussen havererade så alls fick kliva av, tur att det inte var så långt kvar. Det var kris på personal så fick hoppa in och jobba. 
Gick bra på jobbet och tog emot 10 samtal medan jag hade 46 obesvarade samtal.. Det är ganska roligt när man kan se hur många samtal som kommit in, hur många jag svarat och hur många som jag kopplat vidare. 


Tog bussen till Axtorpet och hämtade ut min gåva från Mannerströms gåvokort och traskade hem. Paketet var inte så stort men rätt tugnt så efter en km så kändes pakett dubbelt så tungt med statisk hållning. 

Blev ett knivblock från Leif Mannerström. 

Ställer mig och lagar mat och då kommer K och ska laga, komiskt nog så lagar vi nästan likadan rätt. Det märktes att vi båda var trötta då ingen av oss pratade så mycket. 
A städade köket innan han lämnade över det till nästa person medan jag och K satt och åt. 
Nu ska jag diska och sen göra mig klar för den efterlängtade sängen! 
Lördag
Igår blev det en effektiv dag. Vaknade runt 8.30 och började hänga upp mina kläder och städa, sedan blev det frukost och tog mig till IKSU på Cardio training med N. Jobbigt pass måste jag säga men roligt ändå. Runt 15 gick jag till Lindelhallen och mötte upp N och vi satt och pluggade fram till 19.30 då vi gick till ICA och handlade lite innan vi traskade vidare till mig. Hos mig blev det pizza och när pizzan var i ugnen så passade vi på att baka muffins med blåbär och center, de blev riktigt bra faktiskt. 






Vi tittade på "Love and other drugs" som gick på tv och förundrades om hur filmen kunde vara tillåten från 7 år. 
N lånade min cykel när hon skulle hem, den står ju bara där och hennes har punka så då kunde hon få låna den så den kommer till användning. 


Söndag
Vaknade upp runt 8 och somnade om, vaknade igen runt 9 och somnade halvt om. Vaknade tredje gången av att solen lös i mina ögon och trodde klockan var runt 11 men det visade sig att klockan var 9.30 så då kändes det lugnt så jag inte trodde att jag sovit bort hela morgonen. Tittade på Nyhetsmorgon och åt sedan frukost för att ta en promenad till Strömpilen med M. Det var så skönt och mysigt att promenera och jag mådde så bra när solen bländade! Mer D-vitamin till folket! 

Älven. 

M testar hållbarheten på isen. 

Solen och dimman smälter ihop  

Kontrasten från solen till andra sidan. 

Åt mellanmål när jag kom hem och sedan tittade jag på tv och somnade en stund.. Skulle plugga men kom inte att ta tag i det så istället kollade jag på Sveriges Mästerkock från i onsdags och finalen på "det största äventyret". Middagen närmande sig och när jag gick ut till köket så stod K och lagade mat så matsällskap fick jag när jag skulle äta. L kom ut och letade efter lim men det var det ingen som hade, bara en liten kuriosa så där. 
Nu är det dags att sova, god natt! 

Jorå, satte... 
Nä men idag har det inte varit någon bra plugg dag heller. Jag har i alla fall annat nödvändigt gjort, så som ändrat min CSN ansökan och betalat räkningar. Läst igenom enkät protokollet till programrådet och varit på extra möte med programrådet där vi gick igenom enkäten för E-lärning. Mötet höll på längre än förväntat och sedan hämtade jag några kompendie från min lärare. 
Gick hem och lastade av min ryggsäck runt 17 och gick sedan till universitetet och mötte upp N, vi tog sällskap till Ålidhem och handlade mat. 
När jag kom hem så hade min granne korridorsfest. Han och faddrarna och deras nollor skulle förfesta innan de drog ut. 
Problemet var bara att jag hade tänkt laga tacos när jag kom hem runt 19 men då hade redan festeriet börjat och köket var ockuperat. Mina två andra grannar satt också i köket och var sociala. Ks vin var dock mycket godare än vinet vi jäste. Den här smakade lite äpple. Kom på att jag skulle fråga K om han ville ha tillbaka sina hemnycklar som jag låste hans dörr med förra veckan då han hade glömt när han fick bråttom till tåget och bad mig låsa hans dörr. Klart man ställer upp! 
Runt 20 gick de till allrummet och då passade jag på att laga min tacos. Det blev rätt gott med den där explosion chili taco mixen, kan dock inte påstå att den var så stark fast jag hade hot sås till också. 
Kollade lite på tv när jag åt och passade på att diska när de hade gått ut och nu har klockan tickat iväg igen. 
Dags att sova, imorgon väntar mys dag! 

God natt allesammans. 
Beslutet är taget och sakta men säkert börjar jag acceptera beslutet jag har valt och ju ner tiden går desto bättre känns det och mer fördelar ser jag med det också. 

För övrigt så har det inte blivit då effektivt med plugg idag. Jag hade viljat vara mer effektiv men lusten har inte funnits. Det får bli nya tag imorgon! 
Var på Indoor Walking med N idag och jag brukar gilla hans pass men idag spökade astman så jag kunde inte alls ta i lika mycket som jag brukar göra så jag var rätt missnöjd med dagens träningspass faktiskt... Nästa vecka kör han samma pass igen så då hoppas jag astman skärpt sig så man kan köra gärnet igen! 

Nu ska jag sova, god natt till mina läsare. 

Jag vet vad som egentligen är bäst för mig. Men det känns som ett nederlag om jag gör det. Men å andra sidan så kanske det kommer känns ännu värre om det inte går vägen? 
Det hade varit mycket lättare om inte A hade talat om att antagningen hade gjort fel och jag fick fortsätta. Det är så klart mycket svårare att ta beslutet själv när man har två val, men vilket är det hälsosammaste och vilket gör mig mest glad?
Det vet jag innerst inne men verkar inte inse det. 
För hur kul är det egentligen och kämpa sig igenom 19 veckor och skriva sex tentor som man måste klara av på första försöket? Gör man inte det så får man ändå inte fortsätta och då kommer allt kännas förgäves ändå. 
Jag är fortfarande kluven om hur jag ska göra och hur jag ska lägga upp det, för jag vet att jag inte kommer må bra speciellt när jag vet hur det blev förra året och jag höll på att gå in i väggen, då hade jag inte ens så många tentor som nu. 
Denna termin ska egentligen innehålla två tentor, här har jag skrapat ihop sex tentor, klart man är kluven om hur man ska göra. 
Egentligen vill jag nästan kugga den kommande tentan för den omtentan kommer att vara i juni och då har jag valt att åka bort och eftersom man måste ha klarat alla tentor till T5 så kommer jag ändå få vänta. Jag antar att det är denna tentas utgång som avgör mitt öde och hur jag ska göra medan jag själv inte vill klippa navelsträngen till mina nuvarande kursare jag lärt känna så bra.
Det där med att lära känna nya människor är inte det lättaste för mig och kanske är det därför jag inte vill fast jag vet vad som är bäst?