Sommaruppehållet är över, nästan tre veckor av frihet fick jag, nu är det dags att börja studera på riktigt igen. 
Tänkte eventuellt ta mig till Högskolans bibliotek imorgon, men såg att det var stängt från 7 juli till 1 augusti så vi får väl se vart jag sätter mig och studerar någonstans. 
Det är svårt att kombinera jobb och studier, men det är knappt två veckor kvar så det ska väl gå bra. Kommer dock att sakna att jobba på blodis som det numera heter för mig. 
Jag ska eventuellt få lite upplärning på tappen imorgon, det ser jag verkligen fram emot, man måste passa på att ta in och ta initiativ och fråga chefen när man har chansen om man kan få lära sig och hjälpa till på tappen när jag har tid över efter att jag gjort mina trombicar, för de tar inte hela förmiddagen om jag inte ska göra fler än 5-6 stycken. 
Imorgon är det kvällstappning så jag hinner väl vara med nån timme, kanske stannar kvar längre om jag känner för det. 
Jag pratade med chefen igår och frågade om jag kunde få upplärning, då sa hon att eftersom jag bara gått ett år så brukar man inte få sticka, men eftersom jag är undersköterska i botten så fick jag det ändå. Ibland är erfarenheter bra, och jag kan faktskt säga att mina kollegor tycker att jag är duktig, det är det några som har sagt det till mig och nästan jämfört mig med förra årets sommarvikarie, men å andra sidan vet man ju aldrig om de riktigt menar vad de säger eller bara säger det för att ha något och säga, men då kan jag också tycka att man inte behöver säga något alls om man inte håller med eller tycker annorlunda, eftersom det blir en smärre lögn då.. 
I alla fall så har jag lyckats plugga lite i alla fall, var lite svårt när mamma ställde massa frågor och bad mig kolla upp det ena och det andra, så lite irriterad på henne blev jag också, men men. 
Nu ska jag strax lägga mig. Godnatt! 

Nedan visar en buffycoat vars ägare har mycket fett i blodet... 
 
 
Tog tag i att städa mitt rum idag, det behövdes måste jag erkänna. 
Åt lite frukost efter det och sen tog jag frsm violinen och stämde den, drog inte sönder nåt i alla fall! 
Det verkar dessvärre vara fel på min stämapparat, A strängen låter för lågt och då låter det bara konstigt. 
Efter det blev det lunch och en tupplur på det. 
Runt 15 hade jag egentligen tänkt att åka ner på stan men istället hjälptes jag och mamma åt att göra rent balkongen på utsidan. De ska ju sätta igång och måla strax, preliminärt nästa vecka så lika bra och ha det gjort. 
 
 
Tog sedan en promenad med P efteråt, blev ca 6,2 km. Träningsvärken från gårdagens träning känns, hoppas det känns bättre så att jag kan träna imorgon. 
På kvällen blev det "hundraåringen som klev ut genom fönsteret och försvann". Hade tänkt att filmen skulle vara bättre så jag tycker filmen är så där. 
Nu ska jag strax ta mig upp på övervåningen, godnatt! 
Idag var en riktigt seg dag. Kände mig inte stressad imorse fast jag var lite sen, benen kändes trötta när jag cyklade till jobbet och tog det lite för lugnt. 
Efter gårdagens otajming med att lyckas cykla hem just när det började spöregna och regnet slutade så klart när jag väl kom hem. Mina skor var så blöta, att de fortfarande var fuktiga i morse så jag fick ta ett par andra skor istället. 
Idag blev det två trombicar jämfört med gårdagens nio stycken. Blev klar med
båda innan fika och sedan städade jag och L tappen, där var i klar innan 11 och sen gick jag ner till "mitt" rum och pluggade lite. 
Runt 12 gick jag på friskvårdstimme och nu är jag inne på min andra vecka på mitt löp program och det gick rätt bra. Det är dock svår att hålla pulsen där den ska vara om man ska varva jogg med pw emellan åt. 
Efter friskvårdstimmen blev det lunch, sen gick jag ned till köket och hämtade smörgåsar och juice till kvällens tappning.
Gick ner och pluggade till strax efter 15 och gick sedan och fikade, kunde inte sitta mer än 10 min  så då gick jag in till tappen och fick hålla koll på en givare. När givaren var klar fick jag strippa påsen och skriva tid och vagga, kände mig lite som ett barn, haha. Innan givaren gick fick jag plåstra om och sen fick givaren fika. 
När det slutade regna så passade jag på att cykla hem, vill ju inte göra om gårdagens repris. 
I kulverten på väg till omklädningsrummet så såg jag den här, kunde inte låta bli att ta en bild...
 
 
Nu ska jag göra mig klar för att för en gångs skull lägga mig tidigt, om jag inte lyckas fastna i bokens värld igen! Godnatt. 
Jag och hen skulle ta en promenad i fredags, och det var hen som gav förslaget. När jag senare frågar vart vi ska ses får jag inget svar och inte heller när jag skrev nån dag senare. 
Inatt eller snarare nyss så drömde jag om hen och i drömmen trodde hen att jag eller snarare hen ville nåt annat. Jag vet inte hur drömmen slutade eftersom det var en sån dröm jag liksom vaknade ur. Nu undrar jag om det verkligen är så att hen tänker så och därför är dissig? Jag vill fråga hen vad som står på men jag vet inte riktigt hur... 
Men om hen tänkte så som i drömmen borde ju inte hen ha bjudit med mig på midsommar (som sedan visade att det inte blev något ändå...) 
Det är omöjligt att somna om och lite onödigt, ligger under täcket och tankarna bara snurrar... Hoppas de försvinner när jag är på jobbet, eller om det är så att mitt undermedvetna vill att jag ska ta tag i det här eller bara strunta i det... Bla, bla, bla...