Började månaden med att jogga 5,5 km, den 5 blev det en vända till Rullsand och sola och bada och på kvällen var det spel som gällde.
Yee och Johan åkte till Hongkong den 10 augusti, hade jag inte börjat skolan den 22 hade jag definitivt följt med kan jag säga, hade ju så gärna vilja åka till Hongkong!
Pappa fyllde år den 14 och det var en rätt händelserik dag måste jag säga, hände både det ena och det andra... Åkte till Rättvik och Söderfors den 17 för att ladda inför Vasastaffeten den 18.
Blev pastaparty i Rättvik på kvällen och sen spelade jag, Stefan, Elin och Nisse lite kort innan vi gick och la oss. Den 18 var det pruttparty när jag och Elin låg och "sov". Haha, man kan ju undra vad sjutton Stefan och Nisse hade ätit dagen efter egentligen och som plåstren på såren lämnade de en droppande kran också!
Min tid på Vasastaffeten blev 1 timme och 26 minuter, helt okej enligt mig för att ha tränat i två veckor och sprang i 11 km.
 
Den 21 fyllde Tommy år och vi åkte till Åbyggeby för att fira honom, blev lite kalas och så avslutades kvällen med att spela kort.
Den 22 började jag skolan, blev ett basår på Högskolan i Gävle, kände igen några namn från uppropet så helt okända människor är det trots allt inte, sen lär man ju självklart lära känna folk också.
Dagen efter åkte jag med Stefan till Eskilstuna, alltid lika trevligt tycker jag. På helgen var det fest och Nisse och Elin och sedan var vi på Olearys, sen var jag Stefan och Adrian på Veronica Maggio på Furuvik och efter det var vi till Nisse och Elin och kollade på "The Avengers", inte min typ av film, så jag tyckte den var så där.
Första matematik föreläsningen kändes ju som en mardröm...
Jag begrep ingenting av vad läraren sa och vi ska bara ha föreläsning en gång i veckan fram till oktober och så är resten självstudier...