Tvätt stod på schemat imorse. Fick inte så bra med sömn eftersom min granne ringde på min dörr halv tre imorse. Han hade glömt sina nycklar igen. Gick dock inte och öppnade denna gång, vet inte vem det var som gjorde det heller. Men jag gillar verkligen inte dörrklockan. Den är så högljudd och gäll och jag blir bokstavligen rädd varje gång någon trycker på knappen oavsett om jag vet att jag kommer få besök eller inte. I alla fall så väckte han mig halv tre, och jag kunde inte somna om utan blev vaken i två timmar innan jag kunde somna om igen, vilket gjorde mig väldigt irriterad, men å andra sidan så somnar man inte direkt fortare när man är irriterad heller. 
Runt 9 så fick jag ett sms om att en kollega är sjuk och undrade om jag kunde jobba, men eftersom jag tvättade till kl 11 och passet började 11 så fick de lösa det på ett annat sätt. 
Efter tvätten åt jag lite frukost och sedan tog jag mig till IKSU och gymmade. Efter gymmet cyklade jag till Ersboda och sedan till Strömpilen för att handla. Vad gör man inte för att få fler kilometer till Europa cykelkampen? 
När jag cyklade till Ersboda började det att hagal, rätt stora hagel också, och det gör rätt ont när det piskar en i ansiktet när man cyklar och det haglar motvind. 
När jag kom ut från Ica Maxi så var det blött på marken, trodde att det regnade när jag skulle cykla hem, men det visade sig att det redan hade regnat och solen sken. Det började dock regna igen när jag nästan var hemma, men det verkar som om det har regnat av och till hela eftermiddagen. 
Jag åt lite mellanmål när jag kom hem och lite senare gjorde jag skagenröra på mitt sätt. Det kommer nog bli rätt mycket skagenröra den närmsta framtiden, säkert en skagenröra period framför, haha. 
Riktigt gott med fullkornsbaguett och egengjord skagenröra. Nu på kvällen blir det väl middag om några timmar, är fortfarande inte hungrig efter mellanmålet. Hm jag borde också fixa min matlåda till imorgon så jag har något att äta på lunchen. Nu ska jag kolla på Greys anatomy, ha en trevlig kväll allihopa.