1 juli paddlade jag, Stefan, Nisse och Elin kanadensare i Smörnäs. Elin köpte en karta som vi skulle orientera oss runt med, men problemet var bara att den inte kom med och blev lämnad på botten vid bryggan.
Snacka om tabbe! Men vi hade rätt roligt ändå, åkte igenom en kanal som heter "Trollrikskanalen" där bara en kanadensare fick plats och det var så förbannat mycket mygg, jag fick bokstavligen 14 myggbett totalt.
Kanalen var nog inte längre än 2 km. På kvällen blev det tacos och EM final mot Spanien, Spanien vann, tråkigt för Sverige men roligt för Spanien!
Den 3 juli hann jag träna, spela tennis och spela minigolf. Jag var rätt mör när kvällen led mot sitt slut, men skönt att ha hunnit med så mycket under dagen.
Körde dubbeltennis med Elin, Nisse och Stefan. Gick hyfsat för mig när det var typ andra gången jag spelade tennis, men roligt var det i alla fall, det är väl det som räknas.
Kommer dock inte ihåg vilka som vann, men jag minns att det var rätt jämt ett tag.
Onsdag den 10 juli kom pappa hem från Hongkong, jag och lillebrorsan åkte till Arlanda och hämtade upp honom och hans kollega som också hade semestrat i Hongkong.
Det är som julafton när pappa eller mamma kommer hem från Hongkong, det är så roligt och se vad de har köpt för något och om vi syskonen har fått någon resepresent från dem.
Dagen efter var det Sommarkväll på stan, blev en sväng med Stefan, Nisse, Johannes, Lisa och Elin. Men det var ett tag innan uppträdandet skulle börja så vi gick till Berggrenska och satte oss och tog en drink och åt dessert så vi missade uppträdandet istället...
Efter det gick vi upp till Interpool och spelade Shuffleboard. Har man rätt teknik så är Shuffleboard rätt roligt, men det är så himla lätt att ta i lite för mycket.
På torsdagen fick jag antagningsbesked från antagningen och då fick jag veta att jag hade kommit in på basåret i högskolan i Gävle. Vi får se om jag kommer in någon annanstans, som jag står reserv på.
Gjorde en sen anmälan till Mitt universitet i Sundsvall, för jag kom på att det hade varit smartare att söka dit före Gävle, men man är ju alltid bra på att vara efter klok.
Det blev spelkväll på kvällen med bland annat Risk och Brainstorm.
Jag tycker att båda spelen är rätt roliga, och jag kan definitivt rekommendera Risk!
 
 
 
Jag och Stefan åkte till Brossjön till deras stuga, rätt mysig stuga måste jag säga.
Men eftersom jag inte är en skogsmänniska så gick det an ändå.
Fick ro roddbåt för första gången, det var rätt roligt, men jag kan ju säga att jag hade träningsvärk på ländryggen dagen efter, det kändes när man satt i bilen på väg hem till Gävle igen.
 
 
Väl i Gävle så blev det både biljard och Shuffleboard på Interpool med Daniel, Ove, Stefan och Göran.
Jag fick för mig att laga kalops och den höll på i tre timmar!
Tur att jag hade hela dagen på mig innan jag skulle jobba natt.
Hann både se "Projekt X" och "Game of thrones" så det var en rätt skön dag ändå, kalopsen lagar ju sig själv. Juli slutade med att fick hoppa in som reserv på Vasastafetten, fick 11,1 km sträckan, ja då är det bara att börja träna till Vasastafetten den 18 augusti då!
Efter beskedet blev det ett besök frisören, grillade och spelade frågesport i Åbyggeby, gå på första GIF matchen med Stefan, Nisse, Ingegärd och Tommy, mot IFK Göteborg,
GIF vann med 5-0, helt sanslöst! Efter matchen bjöd Stefan mig på mat på Olearys.
Hann grilla en gång till hos David och gå på Kent konsert i Uppsala med Boel, Stefan H, Stefan, Elin och Nisse.
 
 
 
Elin och Nisse hade Kent biljetterna, en det visade sig att de hade glömt biljetterna när vi satt på tåget till Uppsala så stackarna var tvungen att kliva av och ta tåget hem igen och sen fick de ta bilen till Uppsala.
Vi bodde på hotell och åt på Allstar innan konserten. GIF spelade mot Malmö FF så vi kikade på matchen när vi satt och åt, bra match måste jag säga.
Fick blackout två gånger under kvällen, det var inte roligt och jag förstod inte själv vad som hände.
Drack bara en plastmugg med vin när vi kom till konserten, sen så höll jag nästan på att svimma, det svartnade för ögonen, blev yr, mådde illa och var tvungen att huka mig ner för att inte tuppa av.
Hände en gång till när vi skulle tillbaka till hotellet från Subway och det gick inte fort att gå tillbaka till hotellet. Men jag är glad att jag inte svimmade eller kräktes, för det hade varit mindre roligt.
Dagen efter blev det shopping i Uppsala, alla hittade någonting som de köpte.
Väl hemma i Gävle igen så tog jag och Stefan en 6 km promenad i Hemlingby. Letton fick jag den 30 och den är jag hel nöjd med, så slipper man bära på alla tunga böcker!