Det blev ett jogging pass med J på förmiddagen, blev 6:an i Hemlingby och den här gången åt jag inte ens frukost och ändå fick jag håll. Det är så tråkigt att få håll när man är ute och springer/joggar för jag tycker det är besvärligt att få håll.
Efter träningspasset skjutsade J hem mig och jag tog en dusch innan mamma kom hem och jag hjälpte mamma att packa lite grejer och sen följde jag med henne till tågstationen, pappa har ju tagit bilen så jag kunde inte skjutsa mamma till tågstation, vi tog bussen tillsammans och så följde jag med henne till tågstationen. Tur att det finns andra alternativ.
Träffade på N när jag var på väg ifrån tågstationen och blev förvånad att jag såg honom där vid den tidpunkten, men det visade sig att han skulle på kryssning med jobbet. Det kan ju sluta hur som helst, som med alla andra kryssningar!
Kände mig lite tom när jag gick tillbaka mot stan, strö gick lite på stan och ville göra något men samtidigt kände jag inte för nånting...
Åkte hem och åt mellanmål ute i solen och passade på att sola på en gång innan jag gick in och fördrev tiden med att titta på serier innan kvällen kom. Blev en film på kvällen innan läggdags.
Trevlig resa mamma, jag kommer både sakna dig och tycka att det är skönt och få vara ensam hemma ett par veckor innan syrran kommer hem och härjar.
Maj månads träning, riktig skaplig måste jag säga! 

 

 

Märkte att kroppen försökte ta igen förlorad sömn, det gick så där kan jag säga.
Blev lite frukost när jag klev upp innan jag åkte iväg på ett spinning pass med M. Efter spinning passet blev det ett gym pass med P och sen åkte jag hem och la mig ute i solen och solade. Försökte läsa lite men det gick så där, blev så trött av att läsa så jag halvsov istället. Tur att man inte somnade helt, då blir man väl antingen en kräfta eller en pepperkaka...
Gick in efter ca 2 timmar ute i solen och sen så fortsatte jag kika lite på serier.
Imorgon åker mamma till Hongkong, vad ku hon kommer att få! Jag vill också åka, jag hade gjort det om det inte hade krockat med Tjejvättern och Vansbro tjejsim.
Vi får väl se, kanske åker dit nästa år istället om det passar bättre. Men utomlands kommer jag att åka ändå, men det blir inte förens i augusti och vart vi åker har vi inte heller bestämt, det återstår att se. 

Började dagen med att jobba 7-15 och det det började med provtagning, fick gå ut över och då tar man blodprov på alla som det behövs. Dagens "fynd" blev 15 rör. Att ta venprover är nog det bästa med jobbet. 

Åkte hem efter jobbet, åt lite mellanmål, försökte ta en powernap innan jag slängde mig i duschen och gjorde mig klar för kvällens bravader.
Det blev grillning med några kursare för att fira att basåret är över och efter grillningen så spelade vi olika kort spel, den roligaste var nog den man skulle hålla takten på måste jag säga. Man kanske ska föreslå den på nästa fest!
När kvällen närmade sig natt åkte vi ner till Interpool och kastade pil, jag vann mot de i min grupp! Vissa kallar det nybörjar tur, jag kallar det skicklighet...
Gick sedan och satte oss vid ett bord vid fönstret och pratade lite skit och ingen kan väl ha undgått vad som hände vid bordet, haha!
J frågade mig om jag var syster till min lillebror och så tänkte jag "ja, hur visste du det?" Gävle är bra litet ibland, fast det ska vara en mellanstor stad... Fick lite rolig skvaller från J om vad min lillebror gjorde i högstadiet, haha.
Kom hem strax efter 2, tack för skjutsen F och tack alla inblandade för en trevlig kväll!

 
 
Pappa åkte tillbaka till Bollnäs idag och kommer hem nästa vecka igen, det ska bli ganska skönt och slippa bilen en vecka. Lillebror åkte också tillbaka till Stockholm idag och jag passade på att lämna in min cykel på service inför Tjejvättern nästa vecka. Tog en promenad med S innan han skulle iväg och träna och sen ville P också ta en
promenad så idag har jag promenerat 11,7 kilometer, inte så långt egentligen om man tänker på att jag och S brukar promenera 10 kilometer.
Efter dagens motion så slappade jag och kollade ikapp lite serie avsnitt, blev en tidig kväll, imorgon väntar en rolig dag!

Hade egentligen planerat upp dagen med att hämta ut biobiljetter til utomhusbion på fredag och cykla med J, men så blev det självklart inte.
Istället fick jag åka iväg och jobba kväll och det gick rätt bra, det var rätt lugnt på avdelningen och när jag kom hem från jobbet var nästan alla hemma.
Pappa hade kommit hem från Bollnäs så jag pratade lite med honom och så innan jag gick och la mig.
Jag tycker att pappa borde komma hem oftare, man ser han så sällan och ibland kör han impulsivt och åker hem när han känner för det så att man inte kan planera in det, typ som ikväll, ingen visste att han skulle komma hem och sen dyker han bara upp. Det är i och för sig också ganska trevlig överraskning.
Han frågade i alla fall om han fick ta bilen till Bollnäs imorgon och det får han, det är ju faktiskt hans bil.
När lillebror är hemma är det tydligen det här som gäller på tv rutan...

Använde mina nya linser idag, vilken skillnad det är med nya och gamla, ni som säger att -1 är mycket, klaga inte.... 

 
 
 

 

Jobbade 7:00-14:45 och hade sagt till mig själv att inte jobba över, istället fick jag både jobba över och skippa lunchen...
Sköterskan jag hade med mig  var inte den bästa då jag fick göra allt och springa benen av mig. Hon gör inget annat än att stå vid sin vagn och dela mediciner...
Åkte hem efter jobbet och grattade mamma och gav henne blommor och choklad praliner som jag och syrran delade på, hon kunde dock inte närvara då hon har en hemtenta att skriva. Blev god middag på kvällen och nu ska jag strax sova, imorgon väntar mer jobb. 

 
Så här går det när man är kort...
 
 

 

Åkte till stan och shoppade lite till mig och mamma, imorgon är det ju morsdag.
Efter att ha hittat allt jag ska ha så åkte jag och hämtade lillebror på tågstation som är här och hälsar på och samtidigt passa på att fira morsdag och träffa mamma innan hon åker till Hongkong i fyra veckor, då får jag huset för mig själv och det ska faktiskt bli skönt.
Äntligen har mina linser också kommit, ska bli så himla skönt att byta efter nästan sju månader med samma linser... 
Dagens kap var ändå att kassörskan glömde blippa in en vindjacka på Team sportia. Märkte det när jag var på väg därifrån för att jag tyckte att det så mycket billigare än jag hade förväntat mig. Blev lite prylar inför tjejvättern. 
Varför kassörskan glömde blippa in jackan var nog för att mannen framför mig i kön skulle byta ett cykellås och så skulle han hämta ett annat lås och när han gick förbi kassan igen så sa han att han skulle gå ut och prova om låset passade, och då blev väl tjejen i kassan distraherad att hon trodde att hon hade blippat jacka fast hon inte hade gjort det. 
Lillebror ville ha donken till middag så vi åkte och handlade det innan vi åkte hem och jag testade melon och proscutto saladen. Den var helt okej, men lite lite mat för priset.
Självklart fick jag ingen dressing till salladen så jag ringde till Donken och de skulle kompensera mig genom att skicka hem några värdecheckar/presentkort.
Blev film på kvällen och sen hände det inte så mycket, imorgon blir det jobb klockan 7

Efter gårdagens insats så förtjänar man tunntömning ikväll.
Det ska bli riktigt roligt faktiskt!
Men innan det så blev det spinning på morgonen klockan 7:15 och sen hade jag fått en Wrapp presentkort från M på en frukost på Mc Donalds så jag åkte dit efter spinningen och fick en gratis frukost. Åt frukosten när jag kom hem och sen slappdåade jag fram till 16 då jag fick för mig att gå på ett spinning pass till.
Efter spinning passet åkte jag hem och åt middag, duschsde för andra gången och gjorde mig klar för festen ikväll.
Jag M träffades på stan för att sedan promenera till kåren tillsammans.
Det blev bara vi två, en del har nämligen omtenta i kemi imorgon, lycka till till dem!
Jag och M hade jätte roligt på kåren, synd att det var den sists för terminen. Både jag och M träffade på folk som vi känner så helt ensamma blev vi inte, det som hände på kåren stannar på kåren...
Tack för en super trevlig kväll, M, med flera! 

 

Glömde såklart skriva ut alla papper i skolan ändå så jag fick åka in och skriva ut de sista papperna innan jag kunde skicka iväg min laptop på lagning. Det gick ganska snabbt och smärtfritt att skicka in den, ingen kö var det heller. Åkte hem efter Konsum och sedan tog jag det lugnt, kikade på lite serier innan jag gjorde mig klar till Vår ruset som började kl 19.
Mötte upp vid Friskis flaggorna och umgicks lite med de innan det var dags för uppvärmning innan starten skulle gå. Hade ett väldigt bra tempo när jag sprang, och jag fick väl antagligen lite hjälp att hålla tempot med de andra som sprang framför mig. 
Tiden? Jo då, mitt mål var att slå förra årets rekord som var strax under 41 minuter och visst klådde jag det, med nästan tio hela minuter, helt galet! Sprang på 32 min och 22 sek. Jag var så stolt över mig själv när jag kom i mål med en så pass bra tid!
Väl i mål så stod P och F där jag hejade på, ärligt så trodde jag inte att de skulle dyka upp, så mycket som de velade innan, men jag är glad att de kom i alla fall. 
När jag stod och väntade på att få min goodiebag så kröp sig astman på, kunde nästan inte ens andans när jag stod där och väntade, övervägde ett tag att säga åt P och F och gå och hämta min medicin, men opptimisten skulle klara sig utan och jag fick nästan panik av allt folk och av att inte kunna andas, men det gick över efter en stund när jag intalade mig själv att inte stressa upp mig, för då hade det bara blivit värre. 
P drog hem när jag skulle stätta mig vid de andra och fika och F skulle iväg och spela innebandy.
Gick en runda bland alla tält och kikade lite innan jag också tog mig hemåt.
F hörde av sig precis innan jag skulle dra och sa att han fick ansträngnings astma och hade glömt sin medicn, tur att vi har lika så han fick några doser av mig. Vi gick sedan ner på stan och jag skulle ta bussen hem medan han forsatte och gå hemåt.
Träffade på några kursare när jag var på väg hem Vårruset som jag hejade på, hann dock inte prata eftersom de var på andra sidan vägen.
Ringde syrran och pratade av mig lite om Vårrust och självklart var jag ju tvungen och skryta lite om min tid. Åt lite när jag kom hem, duschade och sedan gick jag och la mig. Kände mig helt slut efter denna dag. 

 
Kunde inte låta bli...
 
Åkte till skolan idag för att fixa kårleget till tunntömningen på fredag. 
Passade på att skriva ut lite papper när jag ändå var i skolan, jag har ju sommarlov så jag åker ju inte till skolan frivilligt nu för tiden.  
Såg att S och co satt och pluggade i bibblan så jag gick och hälsade på dem, gav även S min TI eftersom A skulle låna den till kemi tentan som är på lördag och fysik tentan som är på måndag.  
Jag önskar de lycka till och att de klarar sig så de slipper flera omtentor innan sommaren. 
Mötte upp J vid Valbo och vi gick runt och kikade lite på Köpis, J skulle handla lite till sin lägenhet. 
Ska försöka hinna och spara mina grejer på min externa hårddisk idag, ska försöka skicka iväg lappen till service imorgon så jag får det gjort någon gång. 
Imorgon är det dagen D då jag ska springa Vårruset, jag hoppas att jag slår förra årets tid och så vill jag gärna springa på under 40 min. Den som lever får se hur det går...
 
Jag känner att jag fortfaranade inte har vänt rätt på dygnet, så jag känner mig fortfarande rätt trött och seg om dagarna. Men jag åkte i alla fall och hämtade ut mina paket på Konsum och sen åkte jag till sjukan en sväng på ett  ärenden. 
Senare på dagen åkte jag till Sätra, de har öppnat ett fik där som heter "Campus Sätra" och det var invigning idag. 
De bjöd på fika så jag, M, J och E var där en sväng innan M skulle iväg till travet och vi andra åkte hemåt. 
J ville att jag skulle komma förbi henne efter fiket men orkade inte, var så trött och slut så jag får åka förbi en annan dag istället. 
Slappade stora delar av dagen tills jag åkte iväg och tränade på kvällen. Blev vattenjympa och simmning. 
Simmningen gick på 19 minuter idag, men det är ju fortfarande bassäng så vi får väl se hur det blir när man simmar ute. Måste ta tag i att leta upp en våtdräkt först, men det går trögt på den fronten, köper väl en samma vecka jag ska simma, det skulle absolut inte förvåna mig...
Måste också kolla vart man kan simma någonstans, i och för sig kan man väl hoppa i vart som helst, men jag tror jag vet vart jag ska börja någonstans, måste bara köpa en våtdräkt först! 
 
Efter att ha klippt häcken i torsdags kände jag att det var dags att göra mig av med avfallet innan regnet kommer. 
Åkter till återvinningen innan stängning och det var mer folk än jag förväntade mig 15 minuter innan stängning, jag som tyckte att jag var sent ute. 
 
 
Efter återvinningen åkte jag och hämtade upp P och sen åkte vi och gymmade. Kände verkligen inte för att gymma, var rätt omotiverad, men när man ändå var där fick man väl göra det bästa utav situationen. 
När jag sedan kom hem så åt jag middag, duschade och så kände jag för att göra en "chokladkaka" så det gick det bli efter denna sega dag. 

 
Blev ett skivstång pass på förmiddagen när jag vaknade efter natt passet och på kvällen kom C, F och P förbi och grillade. 
Den här gången blev maten klar runt 20 och inte 22... 
Efter maten gick vi in och kollade på Eurovision Song Contest, fick nostalgi när en av låtarna spelade på en flöjt så jag gick och hämtade mina tre flöjter och satt och hade nostalgi känsla. 
Danmarks låt vann och den var väl helt okej, det fanns ju värre låtar som jag tyckte var sämre. 
De andra drog när programmet tog slut, tur var väl det, var helt slut efter att ha sovit några timmar efter jobbet innan jag drog och tränade. 
Tror jag sov typ tre-fyra timmar och det är ju inte speciellt mycket om man har jobbat natt och sen är man uppe till ca 1 natten därpå. 
 
 
Tog en promenad med M innan jag tog en jogging runda på 5 km och efter det blev det rygg på gymmet.
Gick rätt bra att jogga så nu får man väl tagga inför Vår ruset på torsdag.
Efter träningen åkte jag hem, duschade, åt middag och sen gick jag och la mig en stund runt 19 och sov, när jag vaknade var det bara att blaska ansiktet och sen ta sig till jobbet, hoppas natten går fort och att patienterna håller sig på plats.
Känns lite konstigt att ha sommarlov, man hinner göra så mycket om dagarna. 
Idag blev det i alla fall att klippa/trimma busken/häcken som verkligen behövde fixas och så passade jag på att ställa fram ute möblerna. 
Efter det blev det lite solande och så åt jag lite mellanmål innan jag skulle ta mig till Fjärran höjder för att träna. 
Efter träning träffade jag P och vi åkte till Team sportia XL, där var det löpträff för de som jobbar på Landstinget. Hämtade även ut min Landstinget t-shirt som de stod och delade ut.
Fikade när jag kom hem och sen blev det läggdags.  
 
Efter 18 månader blev det ett besök hos den välkände tandläkaren. 
Blev ett billigt besök hos tandläkaren och fortfarande inga hål som behöver borras, skönt! 
Efter tandläkarbesöket så var jag på möglapp Friskis, vi byter nämligen system den 3 juni och jag hoppas att det blir bättre än det vi har nu. 
Tog sedan cykeln hem och åt middag och sen var det dags för sista bowling matchen för säsongen. 
The Pinheads vann sin match och kom trea i deras division. 
När vi stod och väntade på min buss så var det en lastbil som skulle kör in i Rådhuset och chauffören tog pelaren fast det var folk utanför som "dirigerade" hur chauffören skulle köra. 
Lite klantigt måste jag säga! Tack för en bra dag!
 
 
Vilodagen blev en rätt skön dag. Spenderade dagen med mor och vi åkte till Valbo. Mor handlade ett täcke och påslakan till mormor och så köpte hon några t-shirts till hennes väns son som hon ska ta med sig till Hongkong. 
Åkte hem och jag körde igång en maskin med tvätt och sen så tog jag igen några avsnitt i serierna som jag "ligger efter" i. 
En skön och avkopplade dag!  
Blev att jobba förmiddag idag, 7-15, åkte hem och åt lite mellanmål sen tog jag mig ner på stan och gymmade, sen blev det två spinning pass på det, ett spin intervall och efter blev det spin 60. 
Efter en nöjd träningsdag och arbetsdag så åkte jag hem och åt middag, imorgon är det verkligen vilodag som gäller! 
 
9 maj
Denna röda dag blev att värda på Friskis och på Friskis fanns det tårta kvar sen avtackningen av AK.
Efter värdpasset blev det sedan gymma och springa, tänkte testa och kolla om jag kunde spinga 2 km på under 15 minuter och det kunde jag, det var ganska roligt och testa sig själv faktiskt. Blev 13.53 min på bandet och innan det hade jag redan sprungit 5,5 km.
På kvällen hann jag till och med ta en promenad och prata lite skit med sällskapet.
 
 
11 maj
Var på ett skivstång intervall pass på förmiddagen och på kvällen väntade 25 års firande på Brynäs.
Jag hade en ganska rolig kväll måste jag säga, de andra stannade kvar på festen och jag gick ut till Allstar för att träffa på S och N.
När Allstar stängde gick jag vidare och träffade på F och A, de skulle till donken och äta fylle krubb så jag hakade på dit, och på donken träffade jag på K, blev ganska förvånad faktiskt, varför jag blev förvånad vet jag inte, men det var roligt att hon också hade varit ut.
När F och A stod och åt utanför donken träffade vi på J och hans kompisar. Det var ganska fult att vi stod mittemot varandra några meter bort och de stod därborta, svårt och ställa sig bredvid varandra när de ändå känner varandra, haha.
Knallade sedan till bussen och gick och la mig med ett leende på läpparna. Tycker verkligen om de dagarna man har haft så trevligt att man faktiskt ler när man går och lägger sig också.
Fötterna mår bra efter den här kvällen i alla fall! Tack för ikväll!
 
 
12 maj
Överskotts energin kröp sig på... Tog en lång promenad på ca 2 timmar ute i solen och åkte hem en sväng innan M hörde av sig att de skulle åka till H och då tog jag bussen ner på stan igen och joggade hem till H där några av de från festen igår också befann sig.
M hade inte talat om för H att jag skulle komma så han såg ganska förvånad ut när han öppnade dörren.
Hos H satt de och kollade på "Skrot Nisse" och jag undrade var de satt och kollade på igår, men det var en ganska rolig serie ändå, men lite dum kanske...
Fick skjuts av P till Ica Maxi och tog en promenad från Maxi hem till mig. Underbart väder har det varit idag, sol hela dagen och varmt har det också varit.
Avslutar helgen med att slappa lite med serie tittande, måste ju ta igen alla avsnitt jag "missat" när jag har pluggat. Sommarlovet är ju här!
 
 
Vaknade runt 3 inatt och mådde jätte dåligt, så dåligt att jag till och med kräktes... Tur att dej räckte med att kräkas två gånger, äta lite och sen sova lite till, men det blev inte mycket djupsömn när jag vaknade tre gånger till... 
Mådde helt okej när jag vakande, var mest trött. 
Annars blev det en glassig dag med poliskontroll, sol, stan, och promenad. 
Köpte present till H efter mycket letandet, men nu är det äntligen fixat, sista minuten som vanligt... Efter att presenten blev inhandlad så gick jag förbi systemet och handlade lite dricka till imorgon. Tog sedan bussen hem, åt middag och sen blev det en promenad på nästan en mil med S. Efter promenaden så slog jag äntligen rekordet, att gå 1 miljon steg på under 100 dagar! 
Stolt tjej! 
 
 
Åkte på första poliskontrollen när jag var på väg till högskolan. 
Polisen kände jag igen, och det var ganska roligtnär  han försökte kolla om jag hade linserna i ögonen. Han frågade även om jag hade blåst i alkoholmätare tidigare och jag slänger fram ett nej fast jag har gjort det massa gånger på jobbet förr, men inte just i det sammanhanget. Konstigt det där, varför man säger nej fast man egentligen menar ja, hm. 
Nu ska jag sova! Godnatt! 
Fick min utlovade sovmorgon idag och när jag kom till Friskis så fanns det tårta i kylen, antagligen var det över sen avtackningen av AK som tog pension dagen före. Hade ett värdpass på Friskis som började 13:45 och när jag slutade kl 17:00 så blev det ett gym pass och en löprunda på 5 km och sen sprang jag 2 km till för att kolla om jag kunde springa 2 km under 15 min. Hade inte testat det, men visst kunde jag det!
Känner att jag borde löpa lite mer inför Vårruset som är om 14 dagar. 
Träffade på S på gymmet, han körde intervaller och det var trevligt och prata med honom om träning och lite allmänt.
Mot natten, runt 24 ville S ta en promenad så vi tog en promenad på ca 4,5 km. Han hade tydligen sovit på dagen så han var rastlös och behövde göra sig av med lite energi. Undra varför vi har börjat ta natt promenad egentligen, men skönt är det, ganska lagom temperatur. 
 
Kommer ni ihåg när man gick i högstadiet och man hade sex och samlevnads undervisning och de delade ut kondomer och nästan alla tyckte att det var pinsamt? 
Eller när man var på ungdomsmottagningen och skålen med kondomer stod framme och man tyckte att det var pinsamt för att de låg i skålen och för att man överhuvudtaget skulle våga ta en? 
Jag var på min första cellprovs undersökning idag, och när jag väl kom till HC och kom fram till receptionen så stod det två skålar med kondomer, en på vardera sida av disken. 
Efter alla dessa år med skålarna så kände jag att det fortfarande är pinsamt och se skålarna, för jag menar, alla som satt i väntrummen var ju trots allt i "vuxen" ålder så det kändes ju som om man skulle känna sig som en slampa om man tog en kondom... 
Efter 40 minuters väntan så fick jag komma in till en barnmorska, och hos henne fanns det också en skål med kondomer...  Faktum är att jag inte tror att alla killar tycker att det är lika pinsamt som vissa tjejer .
I alla fall så cyklade jag ner på stan efter HC och beställde linser, var till Friskis och hämtade tidningar, åkte till skolan och fyllde på och sen umgicks jag med  S och E som försökte plugga. 
Åkte till Valbo och åt lunch med de två och så var jag tvungen och fråga de om de skulle tycka att det var pinsamt att ta kondomer ur en skål som låg framme, och E svarar ungefär "det är bara att öppna fickan och ta en näve" och jag höll på att skratta ihjäl mig, det är så typiskt E och säga något sånt. 
Jag och S fick skjuts tillbaka till skolan, E skulle åka och besikta sin bil. Jag coh S gick och satte oss och S skulle plugga, försökte hjälpa honom så gott jag kunde, men jag vet inte om han fick in något i skallen. 
Cyklade hem runt 14.30 och åt mellanmål, sen blev det ett spinningpass. Ledaren som hade spinningpasset var helt okej, hade inte varit på hennes pass tidigare, men musiken var usel... Det var bara dunka dunka musik, det gjorde det i och för sig ganska lätt att hålla takten, men nja det var så där. 
Åkte hem och åt middag och så blev det en promenad med S runt 21:30 och det började regna när jag var på väg till högskolan, men optimisterna gick ändå 7 km i regnet, tur att det inte spöregnade, men man blev ju ändå lite blöt, ingen av oss hade paraply med oss. 
Gick och la mig när jag kom hem, det ska bli så skönt att få sova ut imorgon! 
Började dagen med att åka till skolan för att fortsätta plugga kemi eftersom jag inte visste om jag hade klarat tentan eller inte. Men tentan fick vi tillbaka runt lunch och det visade sig att jag hade satt den! 
Woho!! Jag klarade kemitentan på första försöket, inget mer plugg förens i höst, sommarlovet kan börja! 
Jag var så lycklig att jag klarade kemitentan att jag fick gåshud på hela kroppen. Jag har aldrig varit så här glad över att ha klarat en tenta, och det är så underbart skönt! Nästan allt hängde på den! 
I varje fall så klarade sig inte S och inte heller de andra i det gänget så det kändes lite konstigt att vara glad, jag ville ju vara glad men samtidigt kändes det taskigt eftersom de andra inte hade klarat sig så det blev lite konstigt.
S, A, E och S gick och anmälde sig till Volleyboll turneringen som är 25 maj och jag satt kvar och åt och ringde lite samtal och talade om att jag hade klarat mig.
Ringde massa folk och talade om mina fina nyhet. Gladast lät nog J, Y, L och H. 
J ska ha en eloge för att han hjälpte mig, och jag tror nog inte att jag hade klarat tentan om jag inte hade åkt ner till Stockholm, och då är jag faktiskt helt ärlig, lärde mig en hel del den helgen! 
Gymmade med F efter glädjebeskedet men innan det kom jag på att jag skulle lämna tillbaka tabell och formell samligen till E som jag fick låna och när jag kom ner till källaren där de skulle ha sin fysik föreläsning säger A "där kommer den lycklige" och jag kände mig verkligen lycklig, kunde verkligen inte sluta le och just i det ögonblicket kändes det som om jag var den smarta kinesen som klarade tentan som ingen annan klarade, för de som satt runt bordet såg bittra ut och verkade inte ha klarat sig...
Invigde solstolarna när jag kom hem och framåt kvällen kom F och P förbi och vi grillade, blev rätt sent, vi åt runt 21:30...
Tog en promenad med S när F och P hade åkt, blev nästan en natt promenad, var hemma strax innan halv ett och gick och la mig direkt när jag kom hem, imorgon ska jag upp tidigt, på torsdag ska jag banne mig sova ut! 
 
 

Åkte till skolan på förmiddagen och pluggade med S, satt i hus 99 där det är lite lugnare än biblioteket och så överhörde vi en konversation om när- och översynhet. Det var en tjej som hade -1,5 på sina glasögon eller om det var linser minns jag inte och så tittar S på mig och flinar och jag flinar tillbaka, för tjejen tyckte att -1,5 var mycket och hon tyckte hon såg så dåligt när hon inte bar linser eller glasögon medan jag har nästan 13 gånger sämre syn än henne. Lite rolig konversation, och rätt som det var så kommer L förbi, jag och S försökte få ur honom när vi skulle få tillbaka kemi tentan och då säger han imorgon, han flinade något finurligt när han gick igen för han vägrade svara på våra frågor.
I vilket fall så försökte vi återgå till vårat pluggande och så tog vi en break vid lunch och fortsatte plugga efter det, det gick mycket bättre att plugga idag än i fredags i alla fall.
Hann åka och köpa två nya solstolar innan jag skulle åka iväg och träna, fina färg klickar på bakgården! 
Blev ett vattenjympa pass på kvällen och sen simmade jag efter det, blev ca 20 längder vilket jag trodde var en kilometer, men det visade sig sedan att det "bara" var 500 meter. Får simma 40 längder nästa gång!
Åkte hem och åt lite middag, imorgon får jag veta kemi tentan och jag kan inte vänta!

Körde bil till jobbet idag, kände att jag behövde vila benen lite. Patienterna på kärlkirurgi var bra de med så inget att klaga på. 
Det var 21 grader i bilen när jag skulle åka från jobbet, verkar som om sommaren verkligen är på g! 
Efter jobbet träffade jag F och vi gick på stan en sväng, gick även en sväng till Brynäs för att han skulle lämna tillbaka en bok han lånat från sin vän medan han var bortrest.
F letade efter en present till C, hon fyller år så med mycket om och men så fann vi något bra som han köpa.
Hoppas hon tycker om presenten bara. 

Cyklade till jobbet idag och det känns som om dagarna flyger förbi!
Hände inget speciellt på jobbet idag, tog lite prover i vanlig ordning och det är alltid lika roligt, jag förstår inte riktigt vad det är som är så roligt men det är väl liksom att hitta venerna och få blod och veta att man har lyckats ännu en gång med uppgiften. Man kanske ska ta och jobba på blodcentralen när man fått sin examen i BMA istället för att jobba på lab, vi får väl se.
Det blev många steg på jobbet idag, men snart är miljon nådd!
Blev en lugn kväll med lite serier och film, imorgon väntar ännu ett förmiddags pass, men denna gång på en annan avdelning, hoppas de är lika skötsamma där! 

 

 

Eftersom jag inte vet om jag klarade kemi tentan eller inte så jag tänkte jag att det vore lämpligt att fortsätta plugga kemi fram tills jag vet om jag klarat mig eller inte, det vore ju synd om man gick miste några dagar man inte pluggat om det visar sig att man inte klarade sig, men å andra sidan så lär man sig ännu mer om det visar sig att man klarade sig så det är liksom win win situation, och så får man sitta ute i solen läsa. 
Blev rastlös efter att ha pluggat lite så jag kände för att baka istället. Det blev muslibar och chokladcrisp.
Tog en löprunda innan maten och efter maten blev det en promenad, märks att man har mycket tid över när man inte har några föreläsningar att gå på i skolan... 
Blev en tidig kväll idag, imorgon väntar det jobb på förmiddagen idag. Jag längtar tills jag får sovmorgon! 

Chokladcrisp.
 
Muslibar. 
 
Kemi plugg i solen. 

Löpning. 
Tonfisk gratäng med potatis. 
 
Kvällspromenaden. 

Eftersom jag inte vet om jag klarade kemi tentan eller inte så jag tänkte jag att det vore lämpligt att fortsätta plugga kemi fram tills jag vet om jag klarat mig eller inte, det vore ju synd om man gick miste några dagar man inte pluggat om det visar sig att man inte klarade sig, men å andra sidan så lär man sig ännu mer om det visar sig att man klarade sig så det är liksom win win situation, och så får man sitta ute i solen läsa. 
Blev rastlös efter att ha pluggat lite så jag kände för att baka istället. Det blev muslibar och chokladcrisp.
Tog en löprunda innan maten och efter maten blev det en promenad, märks att man har mycket tid över när man inte har några föreläsningar att gå på i skolan... 
Blev en tidig kväll idag, imorgon väntar det jobb på förmiddagen idag. Jag längtar tills jag får sovmorgon! 

Chokladcrisp.
 
Muslibar. 
 
Kemi plugg i solen. 

Löpning. 
Tonfisk gratäng med potatis. 
 
Kvällspromenaden. 
 
 

 

Var till optikern och kikade mina ögon för att beställa nya linser på förmiddagen, sen tog jag och J ett träningspass på cykel på 26,57 km och efter det blev det ett Friskis möte runt 18.
Tur att man fick matlådor igår så man slapp laga mat idag, vet inte ens om jag hade hunnit med det med allt jag har haft för mig idag.

 

Det känns som om jag har gjort jätte mycket, men i själva verket har jag nog inte det, det är bara det att grejerna som jag haft för mig har tagit lång tid bara. 

Kastade i mig lite frukost på morgonen innan jag cyklade till jobbet. Det blev en ganska skön dag på jobbet, patienterna skötte sig bra.
Gymmade, handlade och lagade middag på kvällen.
Blev i alla fall ugnsbakad omelett till middag och några matlådor på det. Mamma tyckte också att det var gott. Tack för receptet syrran!