Veckan startade med skola från 8-19. Rätt tuff dag. Åkte aldrig hem ifrån skolan emellan åt idag. Tänkte att jag hade mer nytta och plugga i skolan när det är prov på trucken ikväll plus att jag skulle till sjukgymnasten klockan 16 så det var ju ingen idé.
Fick lite övningar till bålen och ländryggen från sjukgymnasten och så blir det återbesök om typ en månad eller så.
Det var två del prov och jag fick VG på båda. Man fick MVG om man hade alla rätt. Hade två fel på del A och ett fel på del B så jag är rätt nöjd, men ett MVG skulle ju inte sitta fel heller...
Alla visste inte ens om att det var prov, vilket jag tyckte var lite konstigt, men de kanske inte var där när läraren talade om att det var prov. Men alla klarade sig ändå, vilket visar väl egentligen att provet var ganska lätt även för de som inte hade plugget något heller.
Efter provet körde vi lite truck, det gick väl hyfsat, börjar bli mer och mer vän med pallarna, dock inte med den tungstyrda el trucken, inte än i alla fall...
Cyklade hem efter trucken och var helt död när jag kom hem.
                                                                                          /Y

Dagens träning som rubriken säger: Ki box.
Nu har jag väl varit duktig de senaste fyra dagarna!? Skivstång, disco spin och ki box!
Var på stan innan jag skulle på ki box. Köpte lite underkläder på stan och en väska som jag ska ha med mig när jag åker till Hongkong i sommar!
Ki boxen var också en och en halv timme och det var hur jobbigt som helst! Men tyvärr är ju inte blodbrist och dålig vätske intag under dagen så bra kombination med hård träning, det ledde till att jag nästan svimmade. Kändes som om jag var full, hatar den känslan. Men det gick över efter ett tag och det var ju tur att de skulle boxax runt en ring när det hände så inte Emelie blev ensam.
Åkte hem efter ki boxen och bara latade mig. Imorgon börjar skolveckan igen så jag måste ju ladda batterierna nu när jag har gjort slut på all batteri på träning.
/Y
Skulle egentligen inte gå på disco spin idag klockan 14, man jag glömde avboka så jag åkte ner ändå. Hade rätt bråttom så jag cyklade ner på stan som en galning. Tur att det nästan bara är nerförsbackar till stan.
Disco spinen höll på i en och en halv timme och det var en hel del gamla godingar som spelades. Typ "go west" och "YMCA" så det var roligt. Men det var bara ledarna som var utklädda, ingen av medlemmarna var det och jag visste inte ens att man kunde klä ut sig. Inte för att jag skulle göra det, men ändå.
På kvällen blev det filmkväll med Lisa. Vi såg "Triangel". Den var helt okej, men innan man förstod filmen så var den rätt förvirrande och när det började upprepas igen så blev man ju inte skrämd heller, och man kan väl inte kalla det för skräckfilm heller. Jag tyckte bara att masken var lite äcklig, men den blev man ju van vid den under filmets gång.
Åkte hem efter ett eller två från Lisa, minns inte riktigt när jag åkte, men jag tyckte jag förtjänade att köra bil idag eftersom jag hade träningsvärk från gårdagens skivstång ovh dagens disco spin på en och en halv timme. Man måste ju belöna sig själv någon gång!
/Y
Ikväll blir det dag två på nya lokalerna som 111 A har flyttat till.
Hittar inte riktigt och salarna ligger lite märkligt, men jag lär väl mig efter några pass.
Gick utöver igen och hade receptions telefonen. Jag får typ jämt ha den när jag är på 111 A, men jag tycker ju att det är roligt så det skadar inte mig, plus att man har lite mer och göra när det är lugnt, fast det är ju så klart mycket jobbigare och ha receptions telefonen när man har fullt upp också, då hinner man ju inte göra det man ska. Men man får hjälpas åt så det löser sig alltid till sist, tur är ju det. Hände faktiskt inget speciellt på jobbet idag.
/Y
Idag har jag varit och bytt däck i Hemlingby. Det gick fort och smärtfritt som vanligt.
Var sedan på skivstång klockan 17 och jag är glad att jag hann, jag fattar inte att jag faktiskt gjorde det.
Bytte däck klockan 16 så jag fick cykla rätt fort för att komma ner till stan. Tror klockan var tre minuter i när jag kom ner till salen och började ställa fram bräda, skivstång och diverse. Alla kollade på mig när jag höll på att plocka fram sakerna men så blir det ju när man kommer sist, men som tur är, inte försent!
Efter skivstångs passet var jag upp och duschade och sedan skulle jag värda från 18:30-21:15
Idag blev det andra introduktions passet och stängning. Jag fick gå med Rickard idag och det var hans första värd pass själv, vilket betyder att han är rätt ny. Men det gick bra, vi hjälptes åt, jag tog damernas omklädningsrum och han herrarnas. Det var ju tur att jag inte behövde gå in till herrarnas...
Eric hjälpte också till och stängde, han hade sin sista gyminstruktion rätt sent så han hjälpte till, det var ju bra så allt blev gjort. Britta kom också upp och kollade innan hon skulle till kontoret.
Man kan ju inte lära sig allt första stängningen, det är tur att det finns en pärm där det står allt.
Lisa och Emelie skulle på step när jag värdade så det var roligt och prata lite med de också.
Cyklade hem sen när jag slutade och jag var helt slut, speciellt efter skivstången också.
/Y
Nu ska jag försöka ta igen så många dagar så möjligt som jag missat.
Jag börjar väl där jag slutade sist, den 6 april.
Åkte ner till stan för att fixa cykeln innan jag skulle på kvällskursen.
Men när jag väl var på stan så tog det typ tre sekunder att fixa cykeln, egentligen var det väl inget speciellt som skulle fixas, utan stänkskyddet i fram satt snett och slog emot hjulet så det lät när jag cyklade och det var ju så klart rätt störande.
Har i alla fall fixat det nu! Bättre sent än aldrig. Cykeln har varit så sen jag hade praktik på City Gross, typ sen i november... Men sen har jag ju heller inte cyklat sedan slutet av november heller.
På kvällen blev det truck, det gick bra och stapla pallarna och så, inget konstigt med det.
Man undrar ju vad det blir för körprov innan vi får truckkortet, jag får väl vänta och se helt enkelt!
/Y
Idag blev det första cykel turen och det var till jobbet.
Det var så skönt att cykla men tråkigt att et regnade när jag cyklade hem, tur att det bara dugg regnade.
När jag kom till jobbet var det total kaos. Jag skulle jobba på 111 A och de hade flyttat hela avdelningen till en annan eftersom de ska renovera. När jag kom fram så var det sängar, patienter, läkemedelsvagnar och diversa saker överallt och jag var hel förvirrad. Jag visste inte vart jag skulle vara eller vart de som jobbade kväll skulle samlas heller. Men det slutade med att jag fick gå utöver och ha reception telefonen.
Kvällen gick rätt bra och man lärde sig hitta allt eftersom, men långt ifrån bra, men det blir väl fler pass.
Efter cyklingen hem blev det en dusch innan jag gick och la mig, skön dag trotts allt.
/Y
Ringa kajsa tidigare idag för att fråga om lönen, men hon var på semester så jag får ringa när hon är tillbaka, men Elisabeth skulle uppdatera mitt passgekort i alla fall.
Var till sjukgymnasten innan jag skulle på kvällskursen idag.
Kollade "bålen" eftersom jag får ont när jag går. Det visade sig att jag var mer rörlig på den högra än den vänstra sidan och därför brukar jag få ont när de kommer i obalans.
Ska tillbaka till sjukgymnasten nästa vecka och kolla lite övningar så jag kan träna upp bålen. Får väl ta och gå på core, jag som tycker det är så tråkigt, måste man så måste man!
Köra truck gick bra, lite krångligt, men man lär sig att hantera disel trucken.
Efter trucken var jag och tränade, det blev dans afro efter trucken, det var nog ett av de tråkigiste jag varit på länge.
Sen var det bara duschen och sängen kvar innan det var dags att sova.
/Y
Blev en lugn söndag för mig. Var helt slut faktiskt. Gick på step idag men jag visste inte om jag skulle hinna egentligen eftersom jag avbokade min plats och sedan tog en senare buss ner till stan. Men det fanns plats kvar och det visade sig att Emelie, Lisa och Jenny också skulle gå på step så det var ju trevligt, fast jag var rätt osocial.
Pratade lite med Britta eftersom hon stod i receptionen när jag skulle boka in mig på step.
Eller vet ni vad? Jag kom på att jag inte tog bussen, jag skulle ta bussen men glömde busskortet hemma så jag missade bussen och fick ta bilen istället.
Åkte till Maxi efter träningen för jag skulle köpa Betnovat men självklart fanns det ju inte Betnovat där, den har varit slut ett tag så jag får väl kolla någon annanstans.
Handlade lite åt mamma innan jag åkte hem. Skulle få tillbaka min hemnyckel idag men han hade tydligen tagit fel nyckel. Han stod och käftade mot att det var den nyckeln han tog bild på och skickade som MMS men det var inte det fast jag tog fram bilden och visade honom. Han skulle höra av sig när han hade fått den med posten eftersom han hade förväxlat den med en annan nyckel. Så vi får väl se när jag får den, men jag kan ju säga att jag inte tänker vänta hur länge som helst! Blev lite tv tittande innan sängdags!
/Y
Städade på morgonen och på eftermiddagen jobbade jag ett kvällspass på kirurgen.
Hann städa undan och hänga upp kläderna som låg på datorstolen så det kändes bra att ha det lite städat.
Ville också dammsuga men min lillebror låg och sov och jag var ju faktiskt rätt tidig så jag får väl ta och dammsuga en annan gång när jag känner mig städsugen...
Hade egentligen matlåda till jobbet men jag föll för grupptrycket och beställde en kebabtallrik istället. Ibland får man faktiskt gotta när man jobbar en lördag kväll!
När jag skulle ner och hämta maten så fattades det pengar när jag räknade ihop, och sen var det faktiskt lite taskigt att jag fick hämta all mat själv, eftersom det var tre kebabtallrik, två gyros tallrikar, en gyros rulle, två pizza, tre sallader och en läsk... Jag kände mig verkligen som en pack åsna och inte kunde jag öppna dörren eller något för jag hade händerna full. Tur att det var en patient som var ute och rökte så han kunde dra mitt kort åt mig så jag kom in.
Hade det ganska lugnt på mina salar, plus att det var en student sal så jag fick ta hand om enkel salarna, men det gick bra, de skötte sig själva och en var rätt dålig och sov hela tiden.
/Y
Hade prov på laglig last idag. Jag vet inte alls hur det gick. Jag chansade på hur många som helst och det var ju tur att det en del ja och nej frågor så man hade 50% chans att man svarade rätt.
Men jag får väl veta prov resultatet när jag har skol vecka igen och jag hoppas verkligen att jag klararadet det!
Fick köra lite lastbil idag och det gick väl okej, blev en del växelfel när jag glömde splitern eller rangen men det gjorde inte så mycket. Annars gick det bra.
Åkte och tränade efter skolan, det blev spinning idag och det gick bra, bra musik var det också. Det kan bli så tråkigt och omotiverande när det är "dålig" musik. Andra kanske tycker att det är bra men jag kanske tycker att det är dåligt. Men smaken är som baken så jag får väl hålla mig till spinning passen som har "bra" musik, hur jag nu ska hålla reda på det det vet jag inte.
Kvällen slutade med lite film och så kollade jag klart på den kantonesiska polis serien idag, men var så bra! Nu gäller det att hitta en ny serier som jag kan kolla på.
Och vet ni? Jag har faktiskt INTE blivit lurad idag och det känns bra! Haha!
/Y