Jobbade 7-15 på 111 B och hade det rätt bra. Två studenter, en syrra och sex patienter, varav fyra klarade sig själv, den femte hade en personlig assistent med sig och den sjätte hade vak... 
Så då blev frågan vad vi andra skulle sysselsätta sig tills man fick sluta... Studenterna ville ju göra så mycket som möjligt, det var deras näst sista dag. 
Hann göra mycket små grejer på jobbet, sprang ner på MTA med en temp som visade fel värden, problemet var bara att jag inte visste vart MTA låg så jag virrade runt på sjukhuset ett bra tag innan jag kom fram till vart jag skulle någonstans. Det slutade med att jag fick gå till röntgen och fråga, och röntgen fick ringa och kolla, men men, jag kom fram till slut och lämnade in tempen. 
Fick också ansvara för in telefon/reception telefonen nån timme eftersom receptionisten skulle lära sig hur man meddixa och SA:a tror jag det var, men det var roligt att ha telefonen, fick svara på alla samtal som kom in till avdelningen och det var verkligen allt och ingenting på de telefonsamtalen, på det så fick jag även ringa och boka sjuktransport till en patienten som skulle åka hem. Matbeställningen fick jag också göra, oj vad längesen jag gjorde en sån, det var nog bokstavligen ca ett år sen. 
Efter jobbet åkte jag och Patrik till Valbo för att leta examens present till Maria. Efter mycket om och men så blev hittade jag det jag skulle ha, släppte av Patrik vid Polhemsskolan och sen åkte jag hem och slängde i mig lite mat och sen åkte jag och tränade. 
Det gick inte fort på gymmet, var rätt trött och lite omotiverad. Träffade på Nisse och Elin på gymmet, såg de inte ens så jag höll på att gå rakt förbi de om inte Nisse hade ropat på mig. 
Tränade bröst och tricpes på gymmet och efter det körde jag 30 min kondition. 
Grymt stolt över min prestation idag, 20337 steg på en dag! 
 

Skönt att vara igång och träna, nu gäller det att inte bli sjuk. Influensa viruset som gått runt verkar väldigt många ha fått, snacka om att februari verkligen levde upp till sitt namn "vebruari" fast det inte bara gäller VAB. 
Jag kanske är immun mot influensan, blev ju inte sjuk fast jag satt i ett grupp rum med tre andra, varav en av de var sjuk och de andra två blev sjuka efter åt. Peppa, peppa! 
Jobbade 7-14:30 idag med en sjuksyrra, en undersköterska och två studenter. Jag kan ju säga att det blev rätt slappt på jobbet när vi var så många. Men å andra sidan hade jag aldrig hunnit med all pyssel om det bara var jag och en syrra som jobbade. Det var liksom pyssligt med alla patienter, de var krävande och man behövde vara hos varje patient länge och hade jag inte haft en till undersköterska med mig hade jag varken fått fika eller lunch!
Jag hoppas att patienten inte har magsjuka för jag tänker absolut inte bli magsjuka innan helgen när jag ska iväg till Stockholm.
Efter jobbet så åkte jag hem, hämtade pappa på tågstationen och åkte och tränade efter det. På gymmet blev det ett ben pass och lite kondition.
Åkte hem, umgicks med pappa, duschade, slappade och nu ska jag nog lägga mig. Jag är helt slut.
Imorgon måste jag komma ihåg att betala räkningarna nu när lönen rullat in, men den rullar väl ut lika fort...
 
Igår:
Värdade på Friskis, lämnade in skidorna för mättning, svängde förbi biblioteket och lånade om några böcker och tränade. Blev ett biceps och mag pass på gymmet och efter gymmet så väntade bowling.
Jag har nog inte varit med om att en serie gått så dåligt som igår på länge! Det måste vara den sämsta serien på mer än ett år!
Jag rekommenderar inte ett biceps pass innan man ska bowla, det gick så där.
Det sägs ju att man lär sig något nytt varje dag...
Brynäs fick en pinne igår, och det var ju behövligt, man får hoppas på det bästa på torsdag, att Brynäs vinner och AIK förlorar. Men även om Brynäs går vidare till slutspel så lär dem ju skärpa sig, annars åker dem ur slutspel lika fort som dem kom dit... Tre matcher kvar, jag kommer hålla tummarna!
 
Igår blev en hektiskt och lång dag. Dagen började med att jag klev upp fem på morgonen, lämnade in bilen på lagning. Bara för att jag hde bråttom till verkstaden så hade självklart garageporten frysit fast så att jag inte fick upp porten, jag gick hem och hämtade låssprayen som inte hjälpte och så gick jag hem igen och hämtade tändaren jag glömde första varvet. Dagen lärdom: alltid ha tändare i fickan!
Hade tenta klockan 9 och efter tentan åkte jag och köpte skidor. Jag trodde att det skulle ta max en timme, men det slutade med närmare fyra timmar... Där rök planen om att hinna träna innan jag skulle värda. Jag hoppas att tentan gick bra och jag är hel nöjd med skidorna, nu måste de bara provåkas också och det ska jag försöka göra innan veckan är slut.
 
 
I lördags åkte jag till Interpool efter jobbet och firade att Mandana fyllde 18, träffade på några andra som jag känner som också var där, det blev en liten fajt mellan mig och Ove och vi stod och örfilade varandra, han som påstod att jag var full när jag var nykter, han själv var dock full!
 
 
I söndags tog jag det lugnt, pluggade lite biologi innan dagen D och åkte och tränade, det blev spinning, trodde jag skulle gå på spin medel men de hade tydligen ändrat till spin 60 utan att det stod nåt på passet. Det var i och för sig ganska bra för jag hade ett dilemma där om att jag vill gå på spin 60 men det passet var en timme senare och jag tyckte det blev lite sent och passet före var spin medel så jag hade väl tur att de hade ändrat passet utan att jag visste om det, men jag blev ju ganska förvånad när spiningledaren sa att hon skulle köpra ett spin 60 pass. Träffade på Stefan i spiningsalen, jag tror inte att jag och hann har råkat gå på samma spining pass, det var trevligt. Gick förbi konsum innan jag åkte hem för att fullfölja salladen jag hade gjort hemma, men hade glömt lite grejer så jag skippade stretchningen och gick till konum och hann sedan med bussen hem, bra tajming av mig själv!
 
Nu måste jag göra mig klar, hejsvejs!
Sitter i skolan och pluggar biologi, har suttit här sen strax innan halv elva idag. Jag tänkte att jag måste plugga på förmiddagen om jag ska jobba hela kvällen och inte hinna plugga. 
När jag kom till skola så satt redan några kamrater här så jag satte mig med dem och pluggade, blev inte så mycket plugg ett tag när vi började prata om musik men det gick bättre sen.
Ska väl sitta typ en halv timme till och sen är det jobb som gäller till 22 och efter det har jag inte planerat nåt men jag tänkte höra mig för vad de andra ska göra ikväll. 
Undra om man inte ska vara lite effektiv nu innan man ska åka och så man får något gjort.
Ja just det, om exakt en månad fyller jag år, längtar faktiskt inte dit, tiden får gärna gå lite långsammare... 
Trevlig dag och kväll!
 
Idag är det sista biologi "föreläsningen" inför tentan. Egentligen är det ingen föreläsning idag, utan mer "frågestund" om man har frågor inför tentan och så. 
Det är väl lika bra att gå så att man kanske får in något mer i skallen, eller om det är någon som frågar något om tenta upplägget eller så. 
Ringe Team Sportia XL för att fråga om skidorna, men de fanns inte i Uppsala så jag har bara ett par att välja och jag tyckte inte alls om dem så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra, jag kanske helt enkelt får kolla någon annanstans. 
Jag vill ju försöka åka så mycket så möjligt nu när snön är kvar, nästa vecka verkar det bli 6-7 plus grader som det ser ut just nu. Men jag får hoppas att snön ligger kvar länge, helst till slutet av mars, men om det inte är åkbart på spåren kan snön försvinna illa kvickt så att man kan cykla, springa och åka rullskidor istället! 
Blev inte som jag hade tänkt i skolan, hade egentligen planerat att plugga till 16, åka och köpa skidor och sedan träna, men istället blev vi kvar i skolan till 21:30 det var ju trevligt i och för sig, men jag måste också notera att vi slutade plugga runt 19 och satt kvar och snackade skit efteråt och klockan bara tickade. 
När studenterna var på väg till kårfesten kände vi att vi var tvungna att åka hem, haha! 
Kom hemma runt 22 och så kikade jag lite på tv innan läggdags, imorgon väntar en lång dag...
Pluggade i skolan både idag och igår med samma sällskap som de senaste gångerna. 
För varje dag som går så går det in lite mer i skallen och tur är väl det. 
Åkte hem när jag kände att jag hade fått nog,
tränade på crosstrainern i 30 min så det kändes skönt att träna även om jag inte hann åka till gymmet. 
Bowlingmatch blev det idag, Pinheads vann, grattis, det var ni värda, bra serier gjorde ni också! 
Synd att Team Örnblom missade sin match på grund av missförstånd.
Fick skjuts både till och från bowlingen, tack för skjutsen! 
Måste säga att Brynäs förlorade med 9-1 mot Skellefteå, hur är det möjligt att gå från toppen nästan till botten på en säsong!? Oj oj oj, man får hoppas på det bästa på lördag! 
Nu ska jag sova så man orkar upp till skolan imorgon. God natt! 
Idag fyller min blogg två år! Tiden går fort när man har roligt. 
Biologi plugg med sällskap i biblioteket, hade jag inte fått sällskap hade jag knappast klivit upp sju och åkt till biblioteket för att plugga, så jag känner mig faktiskt rätt duktig, och tack för sällskapet! 
 
 
Efter lunch pluggade jag lite mer biologi och sen ringde Lisa, det var trevligt och prata med henne, hon skulle ju egentligen ringt i lördags, men det var lugnt för mig att hon ringde idag, jag hade ju ändå haft fullt upp hela helgen fram till idag så det var väl tur i oturen. 
Efter samtalet blev det inte så mycket mer plugg när Maria kom och satte sig och prata en stund när hon tog en paus från hennes pluggande, sen tickade klockan iväg och det var dags att packa ihop och gå och fika lite innan kemi föreläsningen började. Idag förstod man i alla fall lite vad läraren pratade om.
På kvällen blev det bowling och jag slog personligt rekord! 
Hur grymt var inte det!? Det var väldigt roligt att slå personligt rekord, det är inte varje dag man gör det! 
 
 
Nu ska jag strax sova och imorgon ska jag hinna med lite ärenden som ska fixas och göras. 
Godnatt! 
Klev upp sju imorse för att åka och lämna in bilen på verkstaden klockan 9. 
Åkte sedan till skolan för att träffa Johan för att fixa våran fysik lab rapport och efter det gick jag till biblioteket och pluggade. Träffade på några kurskamrater och vi bestämde att vi ska plugga imorgon.
Efter lunch var det biologi laboration som stod på schemat, det är skönt att man kan lalla runt på biologi laborationen när vi inte skulle skriva några rapporter. 
På laborationen så skulle vi provsmaka läsk, snurra på en stol, testa reaktions förmågan, testa känslen när man hade ena handen i 45 grader varmt vatten, den andra i 10 grader kallt vatten och sen skulle man lägga båda händerna i en hink som hade 25 grader i vattenet och testa beröringen med en passare. 
Det som hände när man snurrade på stolen och sedan tittade in i ögonen på den som hade blivit snurrad var faktiskt rätt coolt. Jag har aldrig tänkt på att det blir så där. Ni får prova om ni inte gjort det, jag tänker inte avslöja vad som händer!
Efter skolan åkte jag och hämtade bilen och sen åkte jag och provade ut skidor. 
Ena paret var lite långa så de skulle skicka efter ett par andra från Uppsala så vi får väl se om de kommer imorgon eller på onsdag. 
18.30 skulle jag träffa Maria E, Adrian, Stefan och Emma för att spela biljard. Det gick väl si så där, men helt okej, det var flera månader sedan jag spelade biljard sist och det märktes kan jag lova. 
Åkte hem och pratade lite med Jocke, slappade och nu ska jag gå upp och lägga mig så jag orkar kliva upp klockan sju för att plugga! 
Pluggade lite på dagen när syrran också pluggade, sen åt  vi lunch och åkte sedan till Valbo köpcentrum för att leta på en present till mamma, det gick inget vidare, köpte lite choklad, triss och lite annat smått och gott så får vi kika vidare en annan dag istället. 
Åkte hem och åt lite innan jag skulle skjutsa syrran till tågstationen och jag åkte och tränade efter det. 
Blev ett kettlebells pass och det var lika roligt som sist, träningsvärk lär jag väl få imorgon. 
Träffade Maria E efter träningen och tog en fika Coffehouse. Chai latten var inte alls lika god som den på "nyöppnade" Waynes och dessutom kostade det extra för att man valde laktosfri mjölk istället för vanligt, det tyckte jag var dåligt! 
Pratade lite skit med Maria E och det var trevligt, skjutsade sedan hem henne och så åkte jag hem och nu ska jag sova, imorgon ska bilen äntligen fixas! 
 
Värdade på morgonen och hann skriva klart mina anteckningar så nu är det helt klart, och alla sidor har jag också redan läst klart så det känns hur bra som helst. 
Nu gäller det bara korvstoppning innan tentan så allt går in. 
Var så exalterad över att gå och låna "Strålmannen" av Anders Södergård efter att jag hade värdat klart, och när jag väl är i Stadsbibliotket så är jag förvirrad, för allt är avstängt och där man hämtar ut reserverade böcker fanns inte heller kvar så lagomt besviken går jag ut och kollar mitt sms där det självklart står musikbiblioteket och inte Stadsbiblioteket, så jag ringer musikbiblioteket och frågar om de kan skicka boken till Andersbergs bibliotket istället och det gick bra, skönt! 
Besviken åkte jag hem igen men det ska bli riktigt roligt och äntligen få läsa boken, även om föreläsningen i stora drag handlar om i princip samma sak, men det ska bli roligt ändå. 
Han har verkligen inspirerat mig att göra/uppleva saker/grejer nu och inte skjuta fram det, för vem kan egentligen garantera att du eller jag lever nästa vecka? Ingen kan garantera det.
Pessimistisk? Nej, bara realistiskt. 
Man kan inte veta vad som händer imorgon, man kanske halkar och slår sig illa och inte kan uppleva det man vill för att man är skadad för livet, det är det som är verkligheten. Och självklart behöver det inte alltid vara så, man kan ju lika gärna halka och kanske stuka en fot eller så. Men tyvärr så lever många i sina bubblor och faktiskt inte vågar prata om döden. 
Men döden är något som faktiskt händer alla och ingen kan säga när någon ska dö, ingen kan hella garantera att just Du lever om en vecka, en månad eller om ett år. Så lev livet nu, för det ska jag göra!
 
Tillbaka till "verkligheten". Jag och syrran lagade lunch när jag kom hem och umgicks lite innan hon skulle iväg till Johans fars 50 års fest, jag hoppas de får roligt. 
Improviserade lite med matlagningen idag, och det blev väldigt gott om jag får säga det själv!

 
Hann till och med rengöra och fräscha upp sju par skor! Vilken skillnad det blir egentligen, man borde göra det oftare.
Och så får vi väl se vad jag gör ikväll, inget planerat men Maria E har ju kommit till Gävle så vi får väl se om vi hittar på något och hur det blir med hennes repning och så. 
Work hard, play harder!
 
Idag stod det biologi laboration på schemat och det innebar: dykartest, konditionstest, blodtrycksmätning och dissekera gris hjärta. 
Märkte nog av att jag inte hade druckit så mycket igår, har jag tur fick jag i mig ca 500 ml vatten totalt... 
När vi hade sprungit upp för alla trappor till högsta våningen och var på väg ner så började jag må illa och få ont i huvudet, men om jag dricker och så så går det väl över. 
Men det gjorde det inte förens någon gång på kvällen så jag skippade träningen, kändes som om det var lika bra. 
När Anna gjorde sin demonstrering av "grisen" så var det faktiskt rätt faschinerande när Björn pumpade upp lungorna, lungorna kändes riktigt märkligt, nästan som typ skumgummi. Bilden visar grisens lungor, hjärta, magsäcken, njurarna och levern. Tungan och struphuvudet fanns också med, men det kom inte med på bilden. 
 
 
Åkte till Valbo efter skolan och handlade lite, allt fanns inte på stan så jag fick åka ut till Valbo istället. 
Gick in i Ikea och visste att jag skulle ha något därifrån, men kom inte på vad det var förens jag kom hem så jag får väl ta och åka dit igen någon annan dag. 
När jag kommer fram till bilen för att åka hem, så ser jag det här, och jag kan inte tro att det inte var medvetet!
 

Hämtade syrran på tågstationen idag, roligt och träffa henne när man inte träffat henne på ett tag. Vi åkte förbi YA för att hämta mitt brev Ove la i brevlådan och sedan åkte vi och handlade mat och det blev sushi med sjögrässallad och salladen var godare än jag hade tänkt mig. 
Umgicks med syrran på kvällen och kollade på finalen på "på spåret", pratade lite och så och sen gick vi och la oss, jag ska ju upp tidigt imorgon eftersom jag ska värda.
Trevlig helg!
Åkte till skolan runt 10:30 och mötte upp Sebastian, Ali och Elias som också var i skolan och pluggade. Satte mig vid dem i bibliotket och skrev lite på lappen.
Har tänkt att jag ska bli klar med anteckningarna och läsa igenom alla sidorna i boken innan veckan är slut och jag hoppas verkligen att jag tar mig i kragen och gör det. 
Runt 11:45 gick de och åt och jag satt kvar och skrev, efter en stund kom Maria och Josefine och gjorde mig sällskap i pluggandet. 
Blev lite rastlös så där runt 14 när jag inte hade haft någon rast eller paus så jag tog en 15 minutare eller nåt sånt och hämtade lite vatten och så. 
Såg att killarna satt nere så jag gick och pratade med de en stund innan jag gick upp och fortsatte plugga. 
Hann i alla fall skriva av mer än halva mina anteckningar och läsa 30 sidor i boken så jag tyckte ändå att jag var rätt effektiv. 
Packade ihop mina grejer när klockan va 15:45 och så såg jag att Sebastian satt kvar där nere så jag gick och pratade med honom lite, kollade igenom lite frågor på hemsidan och vi hade faktiskt lärt oss något idag så då kändes det bra när man kunde besvara frågorna och det faktiskt hade gått in lite i hjärnan efter att ha pluggat hela dagen. 
Åkte ner på stan efter skolan och shoppade lite. Hade glömt bort att det var alla hjärtans dag om det inte var för alla killar/män/herrar som gick runt med blommor i händera. 
När jag kom hem så hade mamma tagit hem en liten alla hjärtans dag tårta och den var rätt god, tror nästan att det är favoriten när det gäller alla tårtor/bakelser jag ätit.
Nu ska jag äta middag och slappa lite, jag är helt slut efter allt pluggande idag så jag orkade inte åka kolla på film.
Happy valentines day!
 
Inga föreläsningar på schemat idag, skönt med en "ledig" dag. 
Blev lite självstudier hemma inför biologi tentan och skrev av mina biologi anteckningar på lappen så att allt finns där med. 
Mina anteckningar blir ju utsuddade ibland av bläcket jav någon märklig anledning. Maria som också har likadana pennor har det aldrig hänt förr, men men jag har vant mig att det blir så där ibland. Är dock väldigt drygt när man ser vad som är bortsuddat så man får frågan någon kurskamrat, det är ju tur att det alltid går att lösa i alla fall. 
Åkte och tränade på eftermiddagen och mötte upp Patrik på gymmet, fortfarande träningsvärk på tricepsen och på brösten, kändes ju när man skulle göra chins, men det vara bara att köra och se glad ut. 
Fick något fruktansvärt ont i händerna när vi hade tränat i cirka en timme, kunde knappt använda de när jag kom hem och det blev ännu värre på kvällen och ändå hade jag handskar på mig när jag gymmar.
Så länge jag inte får några blåsor eller så så är jag nöjd. 
Åt lite middag när jag kom hem, slappade lite och kollade på Sveriges mästerkock innan jag skulle lägga mig. 
 
Nästan en och en halv månad av året har redan sprungit förbi och idag är det fettisdagen. 
Blev ingen semla för mig, utan en groda, den är mycket godare än semla, är inte så där jätte förtjust i den tjocka mandelmassan som finns i semlor. 
 
 
Anyway, hade kemiövning på förmiddagen, skrev lite mer på kemi labrapporten med Niklas och på eftermiddagen blev det ännu mer kemi till klocan 17.
Åkte och handlade med Jeannette efter skolan och sen åkte jag hem och åt, slappade lite och så. 
Igår tränade jag med Patrik efter skolan, blev triceps och bröst och idag har man så klart träningsvärk. 
Tar min träningsvärk och gör mig klar för att sova, god natt! 
Helgens schema bestod av värdning, träning, skjutsa lillebror till tågstationen, födelsedagsfest och jobb. 
Emelie hade födelsedagsfest i lördags så jag och Jocke åkte dit och träffade på bland annat Jeannette, Emelie, Madde och Jennie.
Vi hade väldigt trevligt i Bomhus och trevligt folk var det också. 
Att snurra sju varv runt en pinne när man har druckit är inte det lättaste måste jag säga, speciellt när man inte ens kan stå efter sjunde varvet och lagkamraterna fick ta tag i mig för att jag inte skulle ramla, när jag väl fick tillbaka min "balans" så var det bara att springa mot bordet mittemot, dricka upp bålen som stod framdukad och springa tillbaka. 
Det förlorade laget skulle få spö av det vinnanade, och självklart förlorade vårat lag! Men eftersom födelsebarnet var med i vårat lag så slapp vi få spö, tur det!
Blev kvar i Bomhus hela kvällen/natten så jag hann inte träffa på Adrian och Hannes ute på Olearys, men de verkade ha lika trevligt ändå. 
Fick sällskap från Bomhus till stan och Viktor följde med till min buss, bussigt av honom, men han missade sin egen buss och fick knalla hem till Sätra helt själv. 
Hade antagligen följt med honom en bit om det inte var för att jag skulle jobba på söndagen och verkligen behövde den lilla sömn jag skulle få.
 
 
 
Jobbet igår gick hyfsad, bakis var jag inte heller så det var skönt. 
Hände inte så mycket på jobbet, fick gå utöver och det gillade jag inte riktigt igår, man har liksom ingen riktig koll på vad de andra två vårdlagen gör eller vad de behöver hjälp med och så känns det som om man inte gör något själv istället, så det är lite si så där. Annars tycker jag att det går bra att gå utöver ibland, men ibland känner man att man vill ha "sitt" vårdlag så att man har koll på vad man ska göra. 
Jag hade en jätte trevlig helg. Hoppas ni också hade det!
 
Dagen började med att jag grattade min mor på hennes födelsedag idag. 
Studerade lite på förmiddagen som vanligt innan jag åkte till högskolan för veckans sista biologi föreläsning som bjöd på människans fysiologi, bland annat muskler och hormonsystemet. 
Efter skolan åkte jag och handlade lite mat och mötte upp Jeannette, hon hade mycket och berätta om i onsdags, roligt och lyssna på hur bra hon hade det. 
Lillebror var hemma när jag kom hem, han kom hem för att gratta mor men åker tillbaka till Stockholm imorgon. 
Det har blivit lite tv tittande, nu ska jag kika klart på "Gladiatorerna" innan jag ska gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon. Trevlig kväll alla läsare! 
 
 
Laboration på kemin idag, det blev en passa pH mätning, man kan ju undra vad det var som var fel med pH mätaren eller vår utrusning när vi inte fick upp våran natriumhydroxid lösning med saltsyran, lösningen tillsammans skulle bli pH 7 när man hade tillsatt ca 16-17 ml NaOH, men när vi hade flushat på ca 40 ml NaOH så var pH:et fortfarande på 1,9, felkälla? Jajamän! 
Vad som var fel vet vi inte, men vi vet att Dan sa att några andra som gjorde labben fick tillsätta mer än 100 ml NaOH innan de fick pH 7 på sin lösning.
Efter labben så hann vi skriva lite på lab rapporten innan jag var tvungen och kila till bussen. 
Blev lite värdskap på Friskis, snacka om att det var "lite" folk på Friskis jämfört med måndagar när det är proppfullt med folk! 
Hann till och med studera lite när jag värdade så det var ett rätt skönt pass. 
Malin bytte av mig så jag fick gå lite tidigare för att jag skulle hinna till bowlingmatchen klockan 19,15. 
Det var trevligt att träffa Tommy, Ingegärd, Göran, Wesslan och Elin som också var och kikade på bowlingmatchen.
Pinheads (Stefan, Ove och Nisse) förlorade, men bättre lycka nästa gång! Det var ju inte så långt ifrån. 
Team Örnblom (Arne, Lasse och Magnus) vann första matchen men förlorade andra, de körde dubbel match, antagligen för att ta igen en match de missat.  
Åkte hem och åt lite, slöade, pratade lite med Maria E i telefon och sen gick jag och la mig. 
Fullproppad med mycket trevligheter idag. 
Mitt i biologiföreläsningen får jag veta att man kan hämta ut basmatematik 2 tentan som jag skrev i lördags. 
Nästan sprang upp till kansliet för att hämta ut min tenta, men när jag väl kom in i kansliet så var det ingen där, så jag stod där och plinga och plinga och plinga och jag blev mer och mer nervös när jag såg tentorna ligga på en hög på dokumentskåpet. Till slut kom det en kvinna som gav mig min tenta. 
Jag klarade mig med marginal! Jag som trodde att jag skulle få precis godkänt, men så var det inte! 
Max 30 poäng och godkänt är 15 poäng. 
 
 
Går lycklig tillbaka till biologiföreläsningen och fortsätter anteckna. 
När föreläsningen är slut så ringer jag upp min mor och frågar vad hon ville. 
Hon och far ville tydligen åka och köpa en ny tv, så jag säger åt de att vänta på mig för att jag ändå är på väg hem så jag också får följa med. 
Åkte till Valbo när jag kom hem och det blev en 42 tummare på Media Markt.
 
 
Innan kvällen var helt slut hann jag även se Sverige - Argentina matchen hos Jonathan med Patrik. 
Snällt av Patrik att glömma och tala om att Jonathan har en katt, så jag hade inga tabletter med mig.
När jag skulle åka därifrån var jag så täppt i näsan att jag nästan inte ens kunde andas och nös nästan hela vägen från Jonathan hem, inte kul! 
Hade en kemi övning om jämviktsekvation och en kemiföreläsning i skolan, snacka om att man kan känna sig tjock och snurrig i huvuvdet efter två föreläsningar! 
Det bara snurrade i huvuvdet när jag gick från skolan med massa siffror och jämviktsekvationer och allt vi gick igenom. 
Åkte hem och slöade lite innan jag skulle ut och bowla på kvällen. 
Bowlingen gick hyfsad och jag vann i alla fall en match mot Erland och jag höll nästan på att slå Krille! 
Han vann med ett poäng, men men, bättre lycka nästa vecka! 
 
 
Träffade Jeannette efter bowlingen och vi åkte hem tillsammans, ibland är det bara så roligt att prata skit om allt mellan himmel och jord. Jag önskar henne lycka till imorgon i alla fall, och självklart ha så kul! 
 
 
Dagen började med att jag pluggade lite biologi på morgonen innan jag åkte till skolan på en föreläsning, hann prata lite med Stefan i telefon på rasten mellan föreläsningen och grattade honom på födelsedagen.
Åkte sedan ner på stan och gick en sväng medan jag hade telefonsällskap av Jocke. 
Blev träning innan hemgång på Friskis, men det var så mycket folk att det inte var så roligt att träna eftersom maskinerna jag ville använda var upptagna hela tiden. 
På väg hem pratade jag med Maria E i telefon, alltid lika roligt och prata med henne, man får en possitiv energi från henne. 
När jag och Maria E hade pratat klart så ringde jag Lisa, det var ett tag sedan vi pratade, vi har väl inte riktigt pratat sen hon åkte tillbaka till Sundsvall i slutet av vecka 1. 
Lika trevligt att prata med Lisa varje gång, hon förstår mig så bra! Ibland känns det som om det bara är kineser som förstår varandra så bra som jag och hon gör! 
Tack för trevliga telefonstunder mina vänner! Telefonen är väl nästan den bästa uppfinningen som uppfunnits när man kan nå vem som helst nästan när som helst på dygnet! 
 
Dagen började med att skriva matematik tenta, efter det åkte jag till Friskis för att träna och innan jag åkte hem åkte jag till Maxi Ica för att handla lite åt mor min.
 På kvällen blev jag bort bjuden på middag hos Jocke och Anette. Där blev det bland annat potatisgratäng med fläskfilé och sallad, och till efterrätt blev det ugnsbakade persiko och päron halvor toppade med After eight och till det serverades grädde och blåbär. Middagen var riktigt god och sällskapet var trevligt.
Vi tittade på Melodifestivalen under tiden vi åt efterrätt och poppade popcorn när vi tittade på Jeff Dunham, han var hur rolig som helst!
Kvällen slutade lite olyckligt när jag skulle hem, tänkte egentligen ta bussen från Brynäs till stan, men bussen var fem minuter sen så jag missade bussen, tog istället en promenad ner på stan för att försöka hinna med bussen därifrån, men det hann jag självklart inte, så jag fortsatte min promenad hemåt och "mötte" upp nästa buss istället.
Blev lite drygt, men det var ju faktiskt rätt skönt med en promenad efter kvällens godsaker!
Tack för en trevlig kväll!