Årets första vecka började med att jag och Lisa pluggade ihop, fikade med Jeannette, kollade på JVM finalen med Patrik och Fabian, middag på Waynes med Jocke, bio, "berättelsen om Pi" med ett gäng härliga människor och tenta pluggat inför matematik tentan.
Den andra veckan började med att jag fick punka på bilen, ironiskt nog när jag skulle åka iväg och skicka min iPhone, värda, bowla, spinnat, pluggat, kolla på hockey med Fabian och Ante på Cheers, lämnat in bilen för däck och bromsslang byte, promenad med Jocke i Hemlingby med Doris, jobba och festa en sista gång innan Fabian åker till Chile i några månader. Hann också träffa Maria V en snabbis på söndagen innan hon skulle åka tillbaka till Uppsala på måndagen.
 
Tredje veckan fick jag hämta min iPhone som är tillbaka, bowling, kollade på hockey med Fabian och Patrik på Olearys och där träffade jag även på Helena, hon hade i alla fall uppenbarligen inte glömt det förflutna, men men, det är ju hon som är boven i det hela så...
Tenta pluggat, bakat cupcake och jordgubbs tartaletter, skrev kemi tenta, bilen krångla med att instrument panelen slocknade så att man inte såg hur fort man körde, hur mycket bensin det fanns kvar, inge värme etc.
Och jag som skulle till Uppsala och hälsa på Maria E efter tentan...
Blev ingen Uppsala så istället åkte jag till Robin och kollade på film med honom och Patrik och när jag åkte hem med bilen så startade panelen, det är ju glapp någonstans.
När jag skulle åka till Arlanda för att hämta min syster så startade panelen, och den slocknade igen vid Älvkarleby men eftersom jag körde med farthållare så åkte jag ändå till Arlanda, dock gick den inte igång när jag skulle åka från Arlanda till Täby och från Täby hem till Gävle, men jag fick höfa mig fram...
Körde bland annat bakom en annan bil så jag hade ett hum om hur fort jag körde. I Täby blev det spinning och på det ville min syster ha julbord och ris a la Malta eftersom hon har varit som utbytes student i Taiwan och inte fått någon julmat.
 
På kvällen träffade jag Maria E som var i Gävle och festade hos John, sedan gick vi sedan till Olearys och träffade Emma och Stefan. Pratade, umgicks och hade trevligt, kvällen slutade med att jag skjutsade hem Emma och Stefan och gick och la mig med ett leende på läpparna.
Patrik var förbi på söndagen och kollade på "the samaritan" och den filmen var så där, frågar man vad Patrik tyckte så säger han att han inte vet, för han somnade!
Fjärde veckan i månaden började mina kemi och biologi föreläsningar, bowla, fick reda på att jag hade fått godkänt på kemi tentan, åkte en sväng med Ida när hon jobbade, köpte Sverige - Irland match biljett till VM - kval på Friends arena i Stockholm, det ska bli så roligt!
Var förbi till bilverkstaden så att han fick kolla vad det är för fel på bilen, och det visade sig att det är ett "program" fel som bara Volvo kan fixa så det blir väl att ringa de och boka tid för åter gärd. Träna, åka till Valbo, jobba, var förbi Rack n Roll efter jobbet och möta upp Jeannette och Jakob på en drink.
Sista veckan i månaden slutade med att jag värdade på Friskis, var på föreläsningar, tog en fika och en promenad med Stefan och kollade på hockey på Läkerol arenan med Patrik, synd att Brynäs förlorade, och så stort!
Denna händelserika månad började med att jag bilade, värdade, gå på konsert och såg Linnéa Henriksson, laga mat och skriva tenta i fysik.
 
 
Jag och Stefan åkte till Åbyggeby för att hälsa på hans syster Boel, hennes sambo Stefan och sönerna Melvin och Malte som hälsade på i Gävle.
Vi åt lite mat, spelade spel, kollade på tv, lekte med ungarna och allt som hör till. På lördagen blev det första turen för mig på längdskidor, det var lite knepigt, men det gick ju bättre och bättre när man åkte.
Efter skidträningen åkte jag, Melvin, Stefan, Elin och Nisse till Järnvägsmuseet och kollade runt. Ganska häftigt hur tågen har utvecklats från 1800-talet fram till idag.
På kvällen åkte vi till Åbyggeby och åt god mat, spelade kort, frågesport och spelade pingis. Längesen jag spelade pingis, men fortfarande hur roligt som helst.
På söndagen åkte jag till Valbo med Fabian och köpte lite julklappar och skor till mig, skönt att få alla julklappar klara måste jag säga.
På kvällen gjorde jag och Stefan hemma gjord pizza hos mig, rätt gott blev det också, men väldigt maffigt.
 
 
Den 18 fick jag veta att jag hade klarat fysik tentan och det var hur skönt som helst, hade blivit väldigt besviken om jag inte hade klarat mig eftersom jag förväntade mig att jag skulle göra det.
Dagen efter åkte jag med Stefan till Västerås och Köping.
 
 
På vägen hade det hänt någon olycka på väg till Västerås så vägen var omdirigerad och det blev en bra omväg, på väg till Köping hade en lastbil med släp kört av vägen ganska rejält! Både bilen och släpet hade vält omkull och när vi var på väg tillbaka till Gävle så hade de inte fått i ordning på ekipaget ännu.
Man kan jag ju hoppas att föraren klarade sig.
Den 20 åkte jag på kryssning till Riga. Det var skönt att åka bort och vara för mig själv, koppla av efter allt plugg och kunna ta det lite lugnt fram till nästa år.
 
 
Shoppade lite på fartyget och i Riga, gick på massage och allmänt slappade. Kom hem den 22 och hade julklappsbyte med Stefan och lagade mat, den 23 blev det lite jobb och på självaste julafton jobbade jag förmiddag, sen blev det i vanlig ordning hotpot med familjen och mahjong.
Mahjong blev det både juldagen och annandag jul också. På annandag jul blev det värdning på Friskis och efter det kom Stefan förbi och åt middag med mig och familjen.
De sista dagarna i december blev det lite nyårs kläder shopping, åka lite skidor och självklart, nyårs firande. Nyår firades med bland annat Jeannette, Fredrik, Henke, Madde, Johan mfl.
Hade jätte trevlig och maten var otroligt god. GOTT NYTT ÅR!