Juni började med att mamma åkte till Hongkong den 1, dagen efter åkte jag, Stefan och Ingegärd till Rättvik och sov över hos Ingegärds syster för att jag skulle cykla Siljan runt.
Det blev 110 km på 7 timmar. Avbröt när jag "bara" hade fem mil kvar, men hade jag fortsätt hade mina fingrar och tår ramlat av, avbröt för att jag var så genom frusen i det kalla vädret, 2 grader varmt, spöregn och blåsigt. Köldskadad i både händer och fötter. Märkte av det när jag inte längre kunde sätta tillbaka hörluren i örat när Ingegärd och Stefan hejade på mig på vägen och sen upptäckte jag att jag inte ens kunde växla cykeln, då var det inte längre värt att fortsätta.
Det var några cyklister som till och med hade blåst av vägen och ambulansen och räddningstjänsten fick varna bilisterna som körde förbi på landsvägen.
Men det var en riktigt rolig upplevelse, får se om jag gör om det nästa år, vädret kan ju i alla fall inte bli sämre!

Hade skaplig träningsvärk dagen efter, speciellt i ryggen och benen, rumpan klarade sig bra.
Grillade i Åbyggeby med Stefan, Stefans föräldrar, Nisse och Elin. Efter det blev det kubb och volleyboll.
Riktigt roligt med vollyboll, det var så ju så länge sen jag spelade det sist, säkert flera år.

 

Pappa åkte till Hongkong veckan efter mamma hade åkt. Jag var bra avundsjuk, jag hade också åkt om inte min ögon operation krockade just då!
Maria E och hennes syster spelade på Bryggan, så jag och Maria V var där och kikade lite, sen när de hade spelat klart gick jag, Maria E, Nettan, Fredrik och Alex till Interpool och snackade en stund, kvällen led mot sitt slut.
Skickade iväg min telefon till verkstaden för att kameran var så konstigt.
Blev ju bara vita och ljusa bilder oavsett om det var mörkt eller ljust så det var rätt drygt.
Min syster lånade hem nån fitness tidning från biblioteket som det stod nåt om ett kost och tränings program, så så ville ju hon självklart att vi skulle testa det tillsammans, men det slutade med att jag fick göra det själv för att hon bara sköt fram det så mycket, tror hon gjorde det i en vecka.
Jag höll en månad, men inte särskilt strikt. Tränade till exempel inte varje dag då jag inte hann. 

Den 21 var det dags för operation i akademiska sjukhuset i Uppsala.
En upplevelse i sig, var rätt nervös och det gjorde det inte bättre att två herrar satt och kollade på för att de hade fått en ny operations "stol" och jag var försökskaninen och nålen som de sprutade in bedövning i gjorde rätt ont, man har ju rätt mycket nerver runt ögonen. Läkaren knäppte lite kort under operationen för utbildningssyfte i framtiden. Men när läkaren började sy där han inte hade bedövat gjorde nå fruktansvärt ont! Det var "bara" tre stygn utan bedövning!
Höger ögat var desto känsligare när de skulle bedöva, usch vad ont det gjorde!
Jag tyckte jag såg rätt läskig ut efter operationen med stygnen under ögonen och ögonfransarna vart bort lasade.
Hela jag var genom svettig när operationen var över och jag hade spännet mig under hela operationen som tog ca två och en halv timme.
Tur att min syster skjutsade mig så att jag inte behövde åka själv, var rätt mör efteråt.
Fikade i Åbyggeby samma kväll och fick jobba dagen efter för att de inte fick in någon annan, hade ju helst viljat slippa, men men, sånt är livet.
Midsommar firades både på jobbet och i Skutskär där Elins syster Lina och hennes sambo bor. De spelade krocket när jag kom dit efter jobbet. Var där till ungefär två efter midnatt innan jag och Stefan åkte hem, var helt slut efter jobbet och ömmande ögon.
Slutet av juni fick jag tillbaka min telefon och så hittade jag en plånbok på bussen, försökte söka upp personen på nätet, men han fanns verkligen ingenstans! Till slut lämnade jag in den till Stadsbussarna, eftersom det var på bussen jag hittade plånboken.
Stygnen runt ögonen togs bort den 29 och det gjorde så fruktansvärt ont! Läkaren försökte dra och jag försökte hålla masken, men fy sjutton vad ont det gjorde, vi fick pausa emellan åt för att jag skulle vila, hon beordrade solglasögon om jag ville ha fina ärr, och vem vill inte ha det?
Så det blev jakt på solglasögon och efter det åkte jag, Stefan, Nisse och Elin till Ockelbo marknad och på kvällen blev det poker.
Mamma kom hem från Hongkong den 30 och jag hämtade henne på Arlanda.
Var förbi Åbyggeby på eftermiddagen och spelade vollyboll och spelade spel och på kvällen blev det film, "Contagion".