Jag började månaden med att gå på bio för att se "en gång i Phuket" som faktiskt var rätt bra. Jag kan faktiskt rekommendera filmen.
Helgen började med att åka upp till Orsa den 2 för att syrran och Johan skulle åka Vasaloppet den 3.
Fick kliva upp mitt i natten för att skjutsa in de till Mora där de skulle ta bussen till Sälen.
Jag åkte både till Oxberg och Evertsberg för att heja på Johan och syrran.
Som de kämpade och båda kom givetvis i mål, bra kämpat!


Lite in på månaden blev det mest jobb, men hann även kolla på "the girl with the dragon tatto" och "the grey".
Båda filmerna var väl okej. Men "the grey" var rätt intressant, ibland undrar man vad man är kapabel till när det verkligen gäller.
Blev bjuden på middag hos Nisse och Elin med Stefan, Lisa och Johannes. Efter middagen blev det melodifestivalen och poker. Jag kom två och Nisse vann. Jag var så trött att jag inte orkade spela nå mer, klockan var runt två när jag och Stefan åkte därifrån och min lins jävlades hela tiden med att inte sitta där den skulle och fastna på ögonlocket som var rätt drygt.
Invigde cykeln den 15 och det kändes så skönt att börja cykla ute igen, jag verkligen älskar att cykla, det är så underbart!
Cyklade till Stefan och tog en promenad på Brynäs och åkte sedan till Åbyggeby och åt middag och spelade spel.
Spelade biljard och monopol efter jobbet den 17 innan månaden tar slut så firade föräldrarna mig med att äta på Akropolis, det jag beställde var så där.
På min födelsedag den 23 fick jag följa med Stefan till Eskilstuna och när vi kom hem så kom Nisse, Elin, Johannes och Lisa över och åt tacos, spelade spel och kollade på film.
Åkte ner till Stockholm dagen efter och firade min födelsedag med mina syskon. Jag, Stefan, syrran, brorsan och Johan åt på Jensens Beufhouse, jag måste säga att det var riktigt god mat. Jag och syrran delade på en dessert efter det och den belgiska våfflan var riktigt god.
Efter middagen åkte jag och Stefan vidare till Maria E's konsert där hon och några andra band skulle spela.
Vissa band var bättre än andra, men smaken är ju som baken, delad.
På vägen tillbaka till villan så höll vi på att åka för långt när vi satt på bussen eftersom båda lyckades somna!
Sista veckan i mars lämnade jag in min cykel för lagning, Friskis möte, hockey, bowling och spelkväll med trevligt sällskap.