Lättare sagt än gjort, helt plötsligt så har det gått 11 dagar sedan jag skrev något sist.. 
Plugget har börjat igen och det känns bra. Jag känner mig inte så lost på föreläsningarna och idag, äntligen, trillade polleten ned och jag förstod Fischerprojektionen! Hur lång tid har det inte tagit att lära sig den liksom!? 
Men skam den som ger sig som det heter. 
Hade föreläsning på förmiddagen och pluggat ca tre timmar till efter det. 
Ska iväg på årets första EPP snart, det blir nog roligt med "på spåret" quiz som Uniaden anordnat. 
 
Under veckan som gått så har jag väl mest pluggat. Det var kris på jobbet så jag hoppade in och jobbade lite och igår var det kick-off med Clockwork. Det är kul att de uppskattar att jag jobbar, igår sa en jag var stödpelaren, det känns ju bra att de säger sånt, men å andra sidan vill man ju inte ha så mycket press nu när jag börjat plugga igen. Men så länge det går ihop så är jag nöjd! Jag fick min sena julklapp och vi blev bjudna på mat och bowling. Kul och se andra konsulter som jobbar hos dem också. 
Det var väl si så där tre år sen jag bowlade sist, men huvudsaken är ju att man inte kommer sist, haha. Sen att jag hamnade med två andra som var relativt duktiga är väl som det är. Men jag är rätt nöjd över min insats, det är faktiskt svårt att bowla utan en helt normal framfot, men det hindrar väl inte en från att ha roligt.
Jag hoppas verkligen att den blir bra snart! Känns som om jag tänkt "snart" hur länge som helst nu... 
 
Ha en fortsatt trevlig fredag! 
 
 
 
... så har jag jobbat idag. Måndagar känns så slappa. Man börjar kl 12 och sen när de andra kommer ner och fortsätter kan man gå på lunch, runt 13-13:30 och sen när går man tillbaka och fixar kontroller och när kontrollerna är klara brukar också alla påsar vara färdigpressad, då är det fika runt 15 och sen väntar man in de resterande påsarna från Sandviken. Påsarna brukar vara färdig centrifugerede vid 16-16:15 tiden. 
Under tiden påsarna snurrade så passade jag på att byta kläder. Träffade på B där nere som också skulle hämta kläder. När jag hade fixat mina kläder så stod det "6 lånade plagg" och jag tänkte, jag har ju bara tagit fyra? Men sen när B skulle registrera kläderna så gick inte byxorna in. Det visade sig sen att byxorna hade hamnat på mig så jag hade -2 plagg så jag gick runt och slängde in byxorna och gick tillbaka för att dra kortet igen, då var byxorna fortfarande kvar. Hade inte tid att stå kvar där nere så jag gick upp igen. Får väl se hur det blir nästa gång man lånar kläder. 
Åkte ner till stan efter jobbet och lämnade tillbaka två vin till Systembolaget som jag skulle druckit på nyår, men det blev aldrig av. Och jag orkar knappast släpa med mig dem till Umeå så jag såg att det var 14 dagars öppetköp så lika bra att passa på! 
Åkte hem och lagade mat och nu sitter man här. Ska väl strax gå och lägga mig så man orkar kliva upp imorgon. Frågan är om man orkar ta första bussen för att träna... 
 
Igår var det mest en lugn dag. Gjorde inte så mycket mer än att åka och träna faktiskt. Foten är fortfarande svullen så tog en vilodag idag. Lyckades halka igår. Så fort jag tog första steget efter att bussen hade åkt så låg jag på marken som en upp och nedvänd sköldpadda. En man lite längre bort som stod och väntade på bussen kollade åt mitt håll. Det såg nog ganska roligt ut. 
 
Det har snöat hela dagen idag och igår. Mer kommer det bli både imorgon och på onsdag. Traktorn hinner inte ens ploga innan det behövs plogas igen. 
 
Ha en fortsatt trevlig kväll folks! 
 
 
Hade en skön sovmorgon tills traktorn kom och mamma började skotta snö.
Lyckades somna om när allt ljud slutade och istället tycket jag att jag klev upp sent istället. 
Åt lite frukost innan jag for till gymmet, tog en promenad på ca 60 minuter, men nu på kvällen har jag ont. Körde överkropp efter promenaden. Kunde inte gå så fort, men kompensesrade med 5% lutning istället. När jag var på gymmet hörde jag någon typ ropa, och det visade sig vara min kollega. Vi pratade en stund och sen övergick jag till träningen igen. När jag var klar pratade vi lite till och sen bytte jag om för att ta mig till bussen. 
Xtrafiks appen är så bra när man kan se vart bussen är så man slipper stå ute i kylan när bussen är sen, vilket den ofta är nu på vintern. Man slipper ju verkligen att stressa! 
Åt middag när jag kom hem och nu tittar jag på "Abduction" som går på tv. 
 
Vintern är nog inte så dum ändå 
 
Hittade en uggla bland träden när jag tränade 
 
Ha en fortsatt trevlig kväll och helg! 
Klev upp 4:30 imorse för att hinna med första bussen till gymmet så jag hann träna innan jobbet. 
Brukar snooza så jag hade egentligen räknat med att kliva upp 4:40 men jag var så pigg att jag klev upp. Hann till och med slänga sopor och skotta lite snö innan jag gick till bussen som dessutom var sen. När jag stod där på busshållplatsen tänkte jag bara att jag kunde skottat lite mer snö än att stå här...
Kände mig lite taskig när jag skottade snö eftersom det lät så illa. Vi har ingen plast utan den är gjord av nåt metalliskt föremål som skrapar mot marken. Men eftersom jag inte skottar snö kl 5 varje morgon så tyckte jag att det var okej. 
 
Jag var på gymmet ca 5:50 och då hade redan en person hunnit före mig, så nog var jag inte först trots allt! 
Det blev 60 min cykling och på styrkesidan stod det ben på schemat. Det bästa av allt är att jag inte ens var trött för att jag faktskt hade hunnit sova ca 7,5 timme, vilket är rätt sällsynt när jag ska kliva upp tidigt, men eftersom jag var så trött igår så låg jag redan nedbäddad 20:30. 
Jobbet gick bra. Gjorde fem trombocyter och allt flöt för engångskull på som vanligt. Första gången på hela veckan känns det som. Jag behövde inte ens använda rulltången när buffy coaten ska ner i centrifugen.
Var klar med mitt jobb runt 10 inkl fikarast och sen började jag fredagsstäda. Det var ju ingen brådska med att packa påsar eftersom det bara hade kommit sex givare till kl 10.
 
 
När jag kände att jag hade städad klart och sparat centrifugerna till de andra så gick S och hämtade påsarna. Pressade fyra påsar innan lunch och efter lunch väntade fem påsar. Totalt nio givare idag, inte alls bra. Men det är ju självklart bra att nio givare är bättre än inga alls. 
Blev lite irritrad på min kollega som först gick och ringde ett telefonsamtal, vilket är okej. Men sen när hon kom tillbaka så hade vi pressat tre påsar och resterande två centrifugerades. Jag gick iväg en stund för att göra lite annat och när jag kom tillbaka så såg jag att ena påsen var färdig filtrerad, men den tog hon inte, hon gick heller inte för att starta frysen, utan hon satt där vid datorn. Hon frågade inte heller hur vi låg till med fredagsstädningen. 
När jag gick iväg med kopparna till disken och sedan kom ned så satt hon fortfarande kvar. Det var inte förens jag satte peangen på den färdigfiltrerade påsen och gick för att starta frysen som hon klev upp och tog påsen jag precis hade satt peangen på. Känns lite som om att hon borde vara mer arbetsvillig. Hon är ju trots allt ny och om det var jag skulle jag inte vilja vara "lat", då vill man ju hellre visa framfötterna. Men alla är vi olika. Och tycker ni att jag gnäller för mycket så är det helt frivilligt att sluta läsa. 
 
Idag kom det andra paketet. 37 kg tungt. Nu kan V få komma och fixa det sista med centrifugen tycker jag. 
 
Tog bussen ned till stan för att göra lite ärende innan jag skulle vidare hem. Tjejen i kassan var så seg att det tog henne flera minuter att leta fram mitt paket, stoppa det i en påse för att sedan inse att den inte gick i och frågade om det gick bra att öppna det, och jag sa ja. Minutrarna tickade iväg och jag sa att jag inte behövde någon påse. När jag försökte gå (eller snarare halta) så fort jag kunde så såg jag bussen blinka ut två meter framför mig. Lagomt irriterad jag var då. Hade jag haft en hel fot hade jag kunnat springa i alla fall. Jag packade ner det jag hade i famnen och tog en promenad till nästa busshållplats istället för att stå och frysa. 15 minuter var väl visserligen inte så lång tid att vänta, men om det är -15 så är det lite kallt. Aja, hem tog jag mig i alla fall. 
Åt middag, somnade på soffan och vaknade igen.
Läste klart "Kaffe med Rån" av Catharina Ingelman-Sundberg. Boken kan jag absolut rekommendera, riktigt feel good bok. Tur det finns en efterföljare så man slipper vänta på nästa bok! 
Har för övrigt hade en lugn kväll. Bland annat kollat på "På spåret" och nu lyssnar jag mer än att titta på "Kate Perry: The Prismatic World Tour" i Sydney. Nä, nu ska jag göra mig klar för att sova.
 
God natt och ha en fortsatt trevlig fredag! 
Det var sjukt kallt imorse. -20 mätte det och jag hade absolut inte tackat nej till att stanna kvar under täcket. 
Men när jag kom till jobbet så undrade både jag, S och chefen vad jag skulle göra. Eftersom jag inte kunde göra några trombocyter och det fanns inga påsar jag kunde pressa så började dagen med en lugn morgon, fyllde på lite givargrejer, tog en extra lång fika.. 
När klockan blev ca 10 så tog jag med mig vagnen och fick börja pressa 12 påsar innan lunch i alla fall. 
Lagom tills man kvar klar med alla påsar som skulle pressas så kom serviceingenjören R som skulle titta på vår andra centrifug eftersom det var problem med temperaturen under centrifugering. 
Tog emot R och förklarade lite och sånt och jag återgick till att ta ner filterpåsarna och väga plasman. 
Alla påsar hann hänga klart och jag frös in plasman i frysen innan jag gick på lunch. 
När jag sedan kom ner igen så var R kvar och han förklarade att han inte hittade något fel.. Så blir det fel igen så får vi väl ringa honom. Han fick min mailadress så han kunde skicka över protokollet 
När han hade gått så började jag packa påsarna som är kvar. Klockan var nästan 13:20 när jag fick veta att det var möte halv. Så när de andra gick upp så var jag kvar och pressade påsarna som redan var snurrade. 
När jag hade en påse kvar att pressa så började den krånlga. Varningen kom typ tre gånger och det var bara jag i lokalen så då måste det vara Inga som var på besök. Jag hade inte stoppat den så frågan är vem som tryckte på stopp.. Efter ca 30 min och en omstart så blev påsen äntligen klar och jag kunde äntligen gå upp på mötet. Fick i alla fall vara med ca 45 min. kanske tur i oturen att man inte var med på hela eftersom det var så långt möte. 
Nu har fyra maskiner krånglat på tre veckor, det ser ljust ut! 
 
Så här såg felmeddelandet ut. 
 
Efter mötet så gick vi och fikade och sen snurrade vi de sista två påsarna. De andra hade redan gått ner så jag undrade vad de hade gjort medan jag fikade, för plasman låg kvar på exakt samma ställe som jag hade lämnat dem. Ingen hade vägt och lagt de i trådlådan så jag blev lite irriterad.. Sen när jag höll på att väga dem och påsarna var färdig centriufugerade så var det ingen av de andra två som gick och hämtade påsarna och pressade dem. Istället satt dem framför en varsin dator vilket gjorde mig lite irriterad, och någon som sa att jag hade brist på arbetsmoral.. 
Jag hade egentligen annat att göra än att pressa påsar. Kl var ca 16 och jag behövde ringa ett samtal innan jag slutade och när jag hade trätt på påsarna på varsin press så gick jag ut därifrån och sa att jag skulle ringa ett samtal så fick de sköta resten. Blev less på slutet när de andra inte gjorde något och inte ens frågade om de skulle hjälpa. Klar blev vi i alla fall. 
Kul att man fick ett paket från Frankrike till mig, även om det tillhörde jobbet. Det var bara ett litet paket, det stora kommer nog imorgon eller på måndag. Och de kunde inte stava mitt namn.. Man slutar numera aldrig bli förvånad för det händer ganska ofta, men man blir ändå lite "skrev dem också fel?" typ. 
 
 
Blev så trött på bussen hem att jag höll på att somna, och lika så nu när kl inte ens är 20. Funderar på att borsta tänderna och gå och lägga mig. Kanske orkar man ta första bussen så man hinner träna innan jobbet så man slipper göra det efter.
 
Godnatt och ha en trevlig kväll! 
 
 
Idag var en skön dag. Hade sovmorgon och vaknade halv tolv. Det var så skönt att få sova ut. Kände att jag behövde det. Klockan 15 skulle jag fika med C och F, det var trevligt att träffa dem. C har jag inte träffat sen sommaren och det var närmare ett år sen jag träffade F. Får hoppas att det inte blir lika långt till nästa, men det blir ju svårt när inte alla är på samma plats jämt och jag vet knappast när jag själv åker till Gävle nästa gång. 
Tränade efter fikat och bussen var ca 10 min sen och det blir så kallt av att stå och vänta på bussen, men nog kom bussen till slut. Det blev lite segt när det tog tid att ta sig till gymmet, men väl på gymmet så blev det 60 min cykling och mage. Imorgon tror jag det blir vilodag, känner att mina ben är trötta efter ca fem dagars 60 min cykling i rad. Slappade när jag kom hem och tog ett varmt bad och tvättade håret. 
Började googla på om det var farligt att gå och lägga sig med blött hår eftersom jag inte orkade föna det. 
Farligt och farligt är det inte, håret mår inte bra av att man gnuggar blött hår mot kudden eftersom håret är extra känsligt så jag la mig på mage och gick och la mig. Dessutom går jag sällan och lägger mig med blött hår annars så jag kände, en gång mer eller mindre gör väl inte så mycket. 
Imorgon ska man upp tidigt och åka och jobba.
 
Ha en trevlig kväll! 
 
Fikat resulterade i en spicy chai latte 
Igår var en minst sagt kaotisk dag på jobbet när saker och ting började krångla. 
En var sjuk vilket resulterade i att någon som hade en annan placering samtidigt skulle ha telefontiden och hinna byta av på tappen så de fick gå och fika men allt blev försenat. 
Jag själv börjar klockan 12 så jag blev inte drabbad, jag hann träna på förmiddagen och mötte sedan upp syrran och J som hade tagit bilen till tågstationen som jag sedan tog till jobbet. Var ombytt och klar ca 25 min innan jag skulle börja jobba så jag hann till och med äta lunch innan. 
Spritade av arbetsytorna i vanlig ordning innan jag började packa påsar. Det hade kommit fyra påsar från sandviken som jag satte i centrifugen och gick sedan upp och hämtade vagnen och tog ner resterande. Det går rätt fort och packa så jag hann packa 24 påsar (12 påsar får plats i centrifugen) och sen började jag pressa mina fyra. Hann väl pressa typ 16 påsar innan de andra kom ner och hjälpte till och jag gick på rast. 
De på akutlab hade önskemål om att göra en trombocyt som skulle skickas på strålning men det hanns inte med eftersom buffy coaten måste vila minst 2 timmar innan man kan göra trombocyter. När vi var klar med alla påsar och skulle gå på eftermiddags fika så hade allt flytit på ganska bra, men när vi skulle centrifugera de sista sex påsarna då blev det problem med centrifugen. Den bara snurrade och snurrade och displayen hade hakat upp sig så man kunde inte trycka på stopp och medans centrifugen fortsatte snurra så försökte jag ringa någon från Macopharma. Jag ringde fyra nummer och ingen svarade, numret jag fick från chefen var det heller ingen som svarade på, de bad en skicka ett sms...
Det slutade med att jag ringde Akademiska i Uppsala och frågade vad de hade för nummer till nån person så tillslut fick jag tag på en. 
När jag hade tryckt av strömbrytaren och väntat 30 min innan jag startade den igen så gick det att öppna luckan som vanligt. Det var så himla varmt i centrifugen och det luktade nästan smält plast så vi hämtade två termometrar. En som vi satte i blodkoppen och en i centrifugen. Blodet mätte nästan 57 grader och i centriufgen ca 60 grader innan killen jag pratade med sa att vi skulle köra ett "pre-cool" program, vilket det inte gick eftersom den var för varm och gick till error... 
Jag gissar på att centriugen hade lätt kommit över 70 grader om termomentern hade fått stå kvar där inne.
Vi fick kassera allt blod och de tre kopparna hade också gått sönder. Själva blodet var lite faschinerande hur det kunde bli men också vidrigt. Nu fick man en bättre bild på hur blodet mår när man tex har 42 graders feber.. 
Samtidigt som jag hade problem i komponentrummet var det kaos på akutlab och alla sprang runt som yra höns. 
Killen jag pratade med skulle flyga upp till oss från Malmö imorgon så han får fixa centriufugen så där kunde vi släppa allt. 
Jag skulle dessutom ha hunnit göra fem trombocyter innan jag slutade med det hann jag inte eftersom all tid gick åt centrifugen. 
Vi upptäckte också problem med en press eftersom det blev för mycket blod i erytrocytpåsen, och för lite i buffy coat och patient plasman så det fick vi också kassera. Samma press orsakade problemet så vi får väl se om det bara var tillfälligt eller om det är fel på sensorn. Men det är ju tråkigt att behöva kassera blodkomponenterna. 
Och våran andra centrifug har varit ur funktion i nästan tre veckor. Jag ringde och han skulle ringa upp men inte gjorde han det. 
 
Idag å andra sidan så var V där från Macopharma. Det var också han jag träffade på i somras när vi hade problem med pressarna. Känns som om jag bara skapar massa problem när jag jobbar med alla maskiner när allt bara går sönder.. 
V var i centrifugrummet när jag kom, han skulle uppdatera mjukvaran men det var lättare sagt än gjort. Det fattades grejer så han skulle skicka efter grejerna från Frankrike med express så vi hoppas att grejerna är här på fredag så han kan komma tillbaka nästa vecka och fixa resten. Helt plötsligt blev jag ansvarig för allt det här. Hon som är ansvarig är ju så klart ledig denna vecka och det var chefen också..
Jag började med mina trombocyter i alla fall, fick ihop sex stycken från gårdagens tappning. 
V sa att det inte var några problem med att använda centrifugen så vi använde den som vanligt. När vi skulle köra sista rundan så blev det error för att den var överhettad, men "bara"fyra grader, 26 grader denna gång. 
Försökte ringa Macopharma igen men ringde runt på sex nummer och ingen svarade. V hade sin telefon avstängd antagligen för att han satt på ett flyg. J svarade dock men lämnade ett meddelande till V att ringa upp mig. Han visste inte varför problemet uppstod men jag testade att köra om blodpåsarna, vilket verkade okej. Så vi får väl se hur det går på torsdag. Tur att den inte ska användas imorgon.. 
B bad mig göra två trombocyter. Jag tänkte att det inte var så mycket så det borde jag ju hinna med innan kl 19. Problemet var bara att det gav felmeddelande fyra gånger med samma kod och jag höll på att bli tokig. 
Kasserade den tillslut och det blev bara en trombocyt gjord. De får väl göra några imorgon om det behövs. 
Fick tag på den andra gubben till centrifugen och han bad så hemskt mycket om ursäkt för att han inte hade ringt upp igår. Vi bestämde i alla fall att han skulle komma på torsdag och fixa centrifugen. En fungerade centrifug hade inte skadat.. 
Tur man hann träna innan man började jobba, hade aldrig orkar efter kl 19 idag. 
 
Min telefon börjar leva sitt eget liv också. Den hänger sig och startar om sig själv minst en gång om dagen. 
Ja, det där med elektronik och jag har aldrig varit så sammarbetsvilliga. Tänk om man kunde leva utan dem! 
Nu ska jag strax sova, haft en lång dag. God natt! 
 
Så här såg blodet ut. Minst sagt trögflytande. 
Nu ska jag försöka bli bättre på det här med och skriva. 
 
Haft en rätt bra start på året. När jag skulle åka hem från Stockholm i fredags så träffade jag på P och T. Kul och se T, det var längesen. Det visade sig att vi skulle ta samma tåg till Gävle. Hann precis med bussen hem också så det var skönt att inte behöva stå ute i kylan och vänta. 
 
Igår blev det inte så mycket gjort, var till gymmet och cyklade en timme och sen så körde jag mage. 
Väl hemma kollade jag på JVM och mitt i allt fick jag skjutsa mamma till tågstationen för att hon hade kollat fel på tidtabellen. Hon hade tre minuter på sig att gå från tågstationen till tåget, men hon hann i alla fall. Det var skönt att få vara själv. När jag kom hem igen fortsatte jag kolla på JVM, lagade lite middag och kollade på "sport årskrönikan" på SVT2. Gick och la mig tidigare än i fredags men vaknade upp desto senare. Det var längesen jag vaknade 12:45, om det ens någonsin har hänt. Sov nästan 11h.
 
Klev upp, gjorde mig i ordning och åkte till gymmet. Det var inte så mycket folk på gymmet, första 45 min var det tomt. Idag blev det 30 min cykling och 30 min promenad. Kan inte gå så snabbt men då får man öka lutningen istället. Körde överkropp efter det. Det kändes bra. Det är så kul och gymma när man kan öka i vikt när man blir starkare. 
Mötte mamma på bussen hem och väl hemma skulle jag göra middag, men det resulterade i att jag kläckte ett ruttet ägg mitt i allt så jag slängde allihop och var så less. Slutade med en annan middag istället. 
Syrran kom hem och har umgåtts lite med henne. Kollat på film och snackat lite. 
 
Solnedgång från gymmet. Mobilkamera gör inte utsikten rättvis. 
 
Fortsätt trevlig kväll! 
Sammanfattar 2015 så här: 
- Rest till Singapore, Hongkong, Nya Zeeland och Australien.
 
Singapore: 
War Memorial Park
 
 
Singaporefloden 
 
 
Hongkong: 
Kusin barn 
 
Jag och farmor
 
Tai po, Hongkong
 
Sha tin
 
Hongkong
 
Hongkong
 
 
Nya Zeeland:  
Riverside
 
Whangarei central
 
Trapporna till utsikten. Dobbies park
 
Utsikt över Whangarei från Dobbies park, tog ca 50 min att ta sig upp på trapporna. Vissa så höga att det kändes som squats
 
Whangarei falls
 
A H Reed Memorial Kauri Park, Pukenui falls, 23,8 m
 
Största snögubben jag nånsin sett. Hanmar springs
 
Hanmar Springs
 
Hanmar Springs
 
Rainbow, mellan Auckland och Christchurch
 
Horotutu beach, Paihia
 
Hector delfin, Akaroa 
 
Skummigt på stilla havet
 
Stilla havet, Akaroa
 
French Farm, Summit Road, 476 möh
 
French Farm, Summit Road, 476 möh
 
 
Australien:
 Cooge beach
 
Dunningham Reserve
 
Dunningham Reserve
 
Manly beach
 
Sydney Olympic park
 
Sydney Harbour bridge
 
Sydney Opera house
 
Sydney CBD
 
Featherdale Wildlife Park
 
Featherdale Wildlife Park
 
Art Gallery of New South Wales. Konstnär: Eugene von Guérard
Blue mountains and the three sisters. 
 
 
Katoomba
 
Sydney
 
Barangaroo
 
Glass som gjordes på beställning. En av de godaste och dyraste jag ätit. Tumbalong Park. 
 
Woolloomooloo bay
 
Bondi Beach
 
The Domain
 
Parliament house of New South Wales
 
- Hoppat fallskärm i Skavsta 
 
 
- Varit aktiv inom kåren
- Haft korridorsfest, adventsfika och "Bonde söker fru" kvällar med korridorsgrannarna 
 
Adventsfika
 
- Varit volontär på Umeå Open, The talest man on earth och Jonathan Johansson
 
 
 
- Kollat på månförmörkelse mitt i natten och solförmörkelse mitt på dagen
 
 Solförmörkelse
 
Månförmörkelse
 
- Hälsat på N i Örnsköldsvik 
 
Varvsberget
 
- Besökt Hudikkalaset med M och tagit en selfie med Thomas Stenström och en av hans bandmedlemar tog en selfie på sig själv med min telefon 
 
 
Hudikkalaset
 
Hudikkalaset
 
- Varit till Furuvik med M som kom på besök till Gävle
 
 
 
- Varit på två av mina kusiners bröllop
 
 Bröllop i Singapore
 
 Bröllop i Singapore
 
Bröllop i Hongkong
 
Bröllop i Hongkong
 
- Varit på massa sittningar, bland annat inom kåren och BMA programmet
 
- Varit studentmarskalk på vårpromotionen och årshögtiden där man fick träffa kungen
 
Vårpromotionen 
 
Årshögtiden 
 
Årshögtiden
 
Årshögtiden. Denna manskör brukar vanligtvis befinna sig i damtoan, men det var så mycket folk så det blev här ute, men det blev bra ändå
 
- Invigt Vasaplan då vi renoverat och fått större lokaler 
- Julöls julkalender 
 
Ölranking
 
- Hejat fram syrran på Vasaloppet
 
 Målet
 
 Fina och åkbara spår.. 
 
 Mål kom hon i alla fall!
 
- Firat nyår i Stockholm
 
Mycket fina fyverkerier 
 
Hoppas ni får ett 2016 ni önskar er!