Det blev lite sovmorgon innan gymmet. Efter gymmet skulle jag tvätta och däremellan kikade jag på alpint med K. 
Till lunch blev det bananpannkakor med kvarg och jordgubbar. Pannkakorna blev riktigt goda, inte gjort pannkakor på det här sättet förr. Kommer garanterat att göra dessa pannkakor flera gånger. 
 
 
Jag och K bestämde oss för att kolla på Shutter Island ikväll, men det roliga var att han hade glömt bort det, han knackade sedan på strax innan 22 och frågade om vi skulle kika på nån annan film istället. Lite komiskt när han knackade på och var halv stressad skämdes för att han hade glömt bort det. Han fick i alla fall mtt nummer och skulle höra av sig om en stund. Får se om det blir nån film, har ju i och för sig ingen föreläsning på förmiddagen imorgon. 
B och K hade varit ute och åkt skidor på Nydala idag, det hade gått bättre för dem den här gången än igår då de åkte på Gammlia. Det är ju rätt backigt i Gammlia spåret och de talade om att de branta backarna var läskiga och istället för att åka ner så gick de ner med skidorna, been there done that, haha. 
Nä, nu ska jag kila iväg, god kväll! 
När jag vaknade och skulle till köket för att fixa lite frukost innan gymmet fick jag syn på två fötter som stack ut under köksbordet. gårdagens korridorsfest blev rätt vild, nån däckade under bordet. När jag kom hem från gymmet och skulle fixa lunch så låg killen kvar under bordet, då var klockan ändå runt 12.
 
 
Efter lunch cyklade  till Folkets hus Idun och där väntades det möte. 
Fick lite information om invigningshelgen, vad som väntas, kikade på kartor och lite sånt. När vi var klar och testat kläder och så så gick jag på toa, när jag kommer ut från toan så haffar en man mig och säger:
Man: Är du också med i det här gänget?
Jag: Mja...
Man: Vad bra, då kan du ta en väster där så går vi ut och fotar er alla.
Jag: Fota? Vad ska ni göra? 
Man: Vi har varit på stan och gjort ett repotage om Umeå kulturhuvudstaden och behöver en bild på några volontärer. 
Lagomt förvirrad så följer jag med gänget och vi blir fotade, kändes lite märkligt faktiskt men men, männen var från Västerbottens-kuriren så repotaget kommer väl i tidningen nån dag här framöver. Lite roligt och vara med i tidningen ändå, hoppas det blev en bra bild, de tog ju inte bara ett kort... 
 
 
Gjorde lite ärenden på stan efter mötet innan jag cyklade hem. Det går ganska bra att cykla faktiskt, fast jag inte har några dubbdäck. Jag undviker i alla fall att bromsa med frambromsen, då ligger jag väl på marken på en gång. 
Det blåste på ganska mycket, ca 10 m/s så det kändes ju att jag förflyttades i sidled när jag cyklade, lite läskigt med tankte på att jag absolut inte ville ramla igen. Men det gick ju bra ändå. 
Kom hem rätt sent så det blev en lugn kväll. En av faddrarna hade korridorsfest hos sig i Mariehem men jag orkade inte ta mig dit, klockan var mycket och det är väl typ 2-3 km dit från mig. 
Kom i ganska god tid till samlingen där alla volontärer skulle träffas. 
Fick smörgås och matkupong av ledarna innan vi blev utplacerade runt spåret. 
Jag hamnade i en kurva där det inte var nåt folk alls och ganska tråkigt. En av ledaren kom ner till mig och sa att vi kunde flytta på mig lite längre ner där det var mer folk och där var det mycket roligare att stå. Där hände det grejer och där stod till och med Marcus Hellner, och han ställde sig brevid mig, hihi. 
Innan damerna startade sprang de andra ner till tältet och hämtade mat, jag skippade dock, jag ville inte slänga i mig maten så jag åt när jag kom hem istället. Det var ju "bara" 2,5 timme så det var rätt lugnt. 
När jag kom hem var jag rätt trött efter att ha varit ute rätt länge jämfört med annars så jag orkade inte ta mig till Iksu förens klockan var runt 16-17 men det kändes skönt att ha det gjort efteråt kan jag säga, då kunde man slappa hela kvällen med gott samvete.
Träffade på min granne som tydligen hade tagit examen och som skulle flytta. Hon sov på soffan i korridoren för att hon skulle lämna över nycklarna till den nya killen imorgon. Tråkig examens avslutning med att sova på korridors soffan och sedan åka tidigt på morgon till Piteå. Lite firande kunde hon ju ha unnat sig efter alla år med slit... 
Imorgon väntar mer volontärs arbete, godnatt! 
 
Lite bilder från dagen kommer nedan. 
Buffen. 
 
Herrarnas stafett. 
 

Umeå bjöd på sol. 

Gissa vem? 

SVT:s radiostyrda kamera.

T3 Arena.
 

Entrén.
 
Volontär västen.
Vakande i tid för att hinna med allt på morgonen, hann till och med koka vatten till termosen jag tog med mig till tentan, hann dock inte lägga i tepåsarna så jag tog med mig de och fixade det under tentan istället. 
Kändes konstigt att gå till Iksu för att skriva tenta i en bollhall och kallt i hallen var det också. Det var nog inte bara jag som satt och frös under tiden tentan var. Blev helt blåa, kall och stel om fingrarna, skrivkram hör väl till. 
Tentan gick så där, men det visar väl sig vad man får för resultat. 
 
Halva bollhallen... 
 
Passade på att träna efter tentan när man ändå var på Iksu. Det gick rätt segt att träna, jag kände hur blodsockret sjönk under tiden jag tränade och det var ju inte så konstigt heller eftersom jag inte åt någon riktig mat sedan frukosten klockan 8 och klockan var väl ca 16 när jag gick från Iksu. 
Det var skönt att komma hem, äta och slappa och inte behöva plugga. Ska dock tvätta ikväll men det är väl okej. Nu kan man vara ledig hela helgen och imorgon och inte behöva plugga nånting!
Imorgon väntar volontärs arbete på skidSM, det ska bli rikigt roligt! 
Två veckor av fitness fighten har fått nu. Det känns bra, dagarna går fort och det känns som om man börjat vänja sig att ta sig till Iksu varje dag även om man kanske hade viljat plugga den tiden man tränar, men jag vet ju att jag inte pluggar varje vaken minut när jag är hemma så då kan jag faktiskt lika gärna träna, tycker jag. 
Blåsorna la sig men det gjorde ändå ont att köra rodd. Jag tycker rodd är en bra konditions maskin så därför blir det väl att jag kör den ändå fast jag har ont. Det som inte dödar, det härdar. Eller?
Imorgon är dagen här, det känns så där. Ännu värre är det att mamma fyller år dagen det är omtenta så det känns som om pressen är ännu större att man borde klara tentan så man kan åka hem på fredagen istället för att vara i Gävle efter klockan 20 dagen mamma fyller år. Det känns lite segt att komma hem så sent om det blir så och sen behöva åka igen dagen efter... Den dagen den sorgen... 
Blev gym på förmiddagen och föreläsning på eftermiddagen. 
Händerna kändes rätt skör efter gymmet då jag fått blåsor på båda händerna, förhoppningsvis försvinner de till imorgon så jag kan fortsätta fitness fighten, alternativt att inte köra rodd som "mellanspel". 
När jag var på gymmet ville inte mitt pulsband sammarbeta, bytte batteri igår då klockan meddelade att det var dåligt batteri i pulssensorn vilket jag gjorde. Idag funkade inte bandet. Hoppas den ger med sig snart. 
Jag blev sjukt irrterad att pulsbandet inte fungerade, det är liksom nåt som ska fungera utan att krångla! 
 
 
Efter föreläsningen på eftermiddagen blev det plugg, två dagar kvar till tentan nu. Gäller att plugga så mycket man hinner innan dagen är här... 
Några kursare skulle träffas på Universum ikväll och skriva tentorna som vi har fått ut, men jag kände att jag inte hann ta mig dit när de skulle ses så det blev självstudier hela kvällen. Som paus blev det ugnsbakad lax till middag. 
 
 
För övrigt har det varit en ganska bra dag med fint väder här i Umeå, mer D-vitamin åt folket! 
 
Började 8:30 idag och på schemat stod det dissekering. Vi dissekerade gris hjärta och gris njurar. Inget märkvärdigt om du frågar mig, har sett hjärta ett antal gånger förr och njure en gång tidigare om jag inte minns fel. 
 
 
Dissekeringen tog ca 1 ½ timme och jag var hemma runt 10, gick till gymmet, åt lunch efter gymmet och började sedan att studera igen. Körde lite högläsning tills rösten fick ta paus och svarade på lite frågor och så. 
Det har varit en solig och mysig dag, tänk att sol kan göra så mycket. Mer vitamin-D åt folket!
 
 
Blev en tidig morgon på gymmet, tänkte att om jag tränar på morgonen så är det gjort, då kan jag sitta och studera hela kvällen sen. 
Sagt och gjort blev det ju studier hela kvällen och det såg mer eller mindre ut som ett kaos på bordet, tycker jag. 
 
 
Solen tittade fram en stund idag, det behövdes, har inte varit soligt nånting sen jag kom tillbaka till Umeå. 
Känns lite som om solen tittar fram strax innan solen ska gå ner igen. Men det lilla man fick får man ändå vara nöjd över. 
 
12 dagar har gått, 18 dagar kvar. Jo nedräkning måste man ju ha, eller? 
Vad har hänt idag utöver det vanliga då? Nä inget speciellt faktiskt, fast det är lördag. Satte igång och pluggade dirket på morgonen och gymmet blev inte av förens runt 17, lagom tid att ta en paus i allt pluggandet faktiskt. 
Korridoren en våning ner hade korridors fest och det märktes. Min granne deltog i festen och han och hans vänner gick upp och ner och in och ut genom dörren som smällde vartannat. Jag till och med hörde när de pissade, mittstråle? 
Hade diciplin nog att studera till 24 i alla fall, med viss störning från grannarna men sånt får man väl ta. 
Var rätt trött och slut när klockan var 24 så jag slockande ganska fort kan jag lova. 
 
 
 
Nu verkar kylan vara på ingång på riktigt, det behövs så att snötillverkningen till skidSM kan sätta igång. Tävlingara som var tänkt att hållas innan skidSM kommer inte bli av på grund av snöbrist men de har bestämt att skidSM kommer att bli av i Umeå ändå, vilket känns bra eftersom jag ska vara volontär då. 
Alla 19 sporter som ska vara med i SM 2014 kommer dock inte hållas i Umeå på grund av snöbrist i bland annat hund dragracing om jag inte minns helt fel. Det ska i alla fall bli roligt att volontär och gör något annat än att bara sitta och studera. 
Annars är det väl studierna och träning som stått på schemat. 
 
 
Idag var det sista föreläsningen om matspjälkningen sen är det bara att fortsätta kötta på och lagra informationen tills tentan kommer, en vecka kvar till dess. 
Föreläsningen var på förmiddagen så jag var till gymmet efter lunch. När jag kom ut från IKSU var det snö på backen, kanske är snön äntligen här för att stanna? Blev en stadig cykeltur utan vurpa hem i alla fall. 
 
 
När jag kom hem såg det ut så här, undra vem som har varit i farten och satt upp de röda lapparna på alla brevinkast...  
 
 
Åt ite innan jag startade med plugget. Körde en ny taktik och läste högt för mig själv, jag tror att det gick in lite mer än att läsa tyst. Men man blev rätt torr i munnen och hes blev jag också, kanske ska man börja spela in sig själv och lyssna också? Jag tycker dock att jag låter som ett barn med gnällig när jag hör mig själv. 
Blev middag senare på kvällen och pluggade till ca 22 innan jag gav upp och gick och la mig istället. 
 
Idag är det sjätte dagen på fitnessfighten, 24 dagar kvar. Hittils har det gått rätt bra, matlådorna i frysen är snart uppätna och jag måste åka och handla. Får se om jag hinner göra det imorgon eller om jag trots allt väntar till helgen, det visar väl sig hur länge matlådorna räcker, har inte riktigt koll på hur många lådor jag har i frysen men det visar väl sig. 
Plugget går också bra, men snart kryper väl paniken ikapp... För övrigt har det inte hänt så mycket idag, varit på föreläsning i universitetet var till MB en sväng och försökte läsa lite, jag hoppas hormon förkortningarna sätter sig nångång. Ny taktik var väl att skriva de på handen och se om man minns. 
 
 
Gick från MB runt 18:20 och bytte om när jag kom hem och sedan blev det raka vägen till gymmet innan det blev allt för sent på kvällen. 
 
Första föreläsningen för iår blev matspjälkningen, lite sitter nog kvar. Minns fortfarande våran märkliga och roliga NO läraren vi hade i högstadiet som skulle förklara matspjälkningen och att vi själva skulle förklara hur en kött bit vandrar från munnen till anus. 
Utöver föreläsningen så blev det egna studier, tenta plugget lär ju fortsätta tills tentan är skriven. 
Träningen hann jag också med, gäller bara att hålla i fitnessfighten mitt i allt, man vet ju av egen erfarenhet att man sätter plugget före allt när tentan är nära... 
Det var rätt mycket folk i kö på Iksu, man kan ju undra varför? Jo antagligen för att förnya sitt medlemskap, jag var en av dem. 
 
 
Vaknade runt halv tio och funderade om jag skulle träna eller packa innan jag skulle träffa I. 
Det slutade i alla fall med att jag åkte till Plan 13 för att träna. När jag träffade I 12:45 så tog jag en lunch och hon en fika. Jag skulle egentligen träffa henne 12:30 men det var så fullt överallt så jag htittade ingen parkeringsplats. Tog mig si så där tio minuter att hitta en plats. 
Det var mycket trevligt att träffa I, vi pratade om allt möjligt och runt 15:30 så skjutsade jag henne till Konsum, det var ju ändå på vägen hem så varför inte liksom. 
När jag hade parkerat bilen och kom till dörren så såg jag att askkoppen var ute, pappa hade kommit hem! 
Snacka om lycka att få träffa honom innan jag skulle åka tillbaka till Umeå. Nu behövde jag i alla fall inte stressa med att hinna med bussen som skulle gå om en knappt timme och jag om inte ens hade börjat packa.. 
Pappa skjutsade mig till tågstationen och det var roligt att se honom innan jag åkte, nu kommer jag inte tillbaka om knappt en månad och firar mammas födelsedag. 
Väl på tåget var det proppat med folk och jag fick en baklänges plats, frågade konduktören om det fanns nån ledig framlänges plats men det gjorde det inte, tåget var fullt och det hade jag redan förstått eftersom det inte fanns några sista minuten biljetter kvar heller. 
I alla fall så fick jag ett par öronproppar av honom och så sa han att jag skulle sätta i en propp i ett av öronen, på det sättet lurar man tydligen balans sinnet och det fungerade. Blev inte åksjuk och kunde till och med plugga samtidigt. 
 
 
När jag sitter på tåget får jag det mest oväntade sms:et jag kan tänka mig. Det var från C, min granne från korridoren. Vi sms;ade lite och så innan jag fortsatte och plugga. Ringde även mamma och frågade vilka det var som kom när jag skulle gå, tyckte det såg ut som M, en jag gick chark och delikatessutbildningen med och det vr det, så jag var lagom stressad och förvirrad när de kom och jag skulle springa till bilen så jag hann inte riktigt hälsa. 
Tog mig nästan 25 minuter att gå från tåget hem, det regnade när jag kom fram och barken var bar, men det var rätt mycket stenar och det gjorde att jag fastnade med hjulen så att det blev dubbelt så jobbigt att dra väskan, men hem kom jag till slut. 
När jag satt på tåget och hade ätit kvällsfika, så började det klia på kinden och jag fick utslag, det jag åt är jag inte allergisk mot, men jag kanske har blivit det eftersom jag fick utslag... Får väl testa igen när det är läkt om jag får utslag igen, tråkigt om jag är allergisk mot keso, jordnötter eller jordgubbar. 
 
 
När jag kom hem så fick jag ett sms från C som undrade om jag hade fastnat på E4:an, haha, märkligt, jag sa ju att jag åkte tåg. 
I vilket fall så gick jag över dit en stund innan jag gick och la mig, vi slö kollade på nån film som gick på fyran. Gick inte över till mig förens klockan var efter två, blev en sen kväll och imorgon ska jag upp sju, woho! 
Godnatt! 
Jag måste sluta vakna så jäkla sent nuförtiden, får vända tilbaka på dygnet när jag kommer tillbaka till Umeå och få lite rutin igen. 
Pluggade lite på dagen innan jag tog mig till gymmet. När jag kom så var det ingen som skulle in, fast det var pass, som tur var så var det en kille som gick ut precis när jag kom så det var ju tur. 
Handen kändes litegrann, men den blir bättre och de övningarna jag gör blir inte handen så värst påverkad av så nog ska det gå att fortsätta köra programmet i 26 dagar till. 
På kvällen kom P, F och C hit och kikade på JVM finalen. De åt pizza och McDonalds medan jag satt där med min sallad, men jag nöjd ändå. Min sallad var faktiskt riktigt god. Tråkigt att Sverige förlorade finalen men nångång lär de väl vinna när det här är tredje finalen irad...
De drog väl ungefär för en timme sen nu och jag fortsatte att kolla klart på "David Blaine: Real or magic" ganska coolt program, förstår att de som är med i programmet blev häpen, det blev jag med. 
Nu ska jag nog göra mig klar för att lägga mig, börjar bli trött, och för engångsskull blir det inte så sent. 
Tack för ikväll och godnatt alla läsare. 

Den bästa bilden blir bäst när man inte är förberedd... 
Jag hade egentligen tänkt att åka till återvinningen imorgon för att skrota våran si så där 23-24 år gamla mikro, men det visade sig att det skulle vara stängt så då var det bara att åka dit och slänga mikron idag när jag ändå åker till Umeå snart och mamma bad mig skrota den innan jag åker tillbaka. 
 

Efter skroten åkte jag till Valbo en sväng, solen tittade fram en lite stund i alla fall, mera sol åt folket! 

Skulle lämna tillbaka en grej som jag inte fick lämna tillbaka eftersom de inte hade det i sortimentet. Nu måste jag alltså konka på den någorlunda tunga lådan ända till Umeå igen, jag som hade tänkt få en lättare packning upp! 
När jag sedan gick till Ikea för att byta lampor, trodde jag hade köpt fel lampa, men det visade sig att den gamla lampan hade gått ur sortimentet och blivit ersatt med lampan jag köpte så hela Valbo resan var egentligen helt onödig... 
I vilket fall så blev det ingen träning för mig idag, kände att det var bättre att vila en dag för handens skull. Handen är fortfarande svullen och nu börjar ett litet blåmärke visa sig, blåmärket blir väl inte så mycket större skulle jag tro. 
Lyssnade på hockey och pluggade samtidigt, Sverige gick till final och möter Finland imorgon. Man vill ju självklart att Sverige ska vinna, ett guld skulle ju sitta fint. 
Mot kvällen beslöt jag mig för att ta cykeln till O för att kika på film, vi såg "now you see me" och jag visste inte om jag hade sett den eller inte men efter de första scenerna så insåg jag att jag hade sett den förr, men jag har inget minne av vem jag såg den med eller vart. 
Tog den långa cykel vägen hem efter filmen och på vägen hem så inser jag att jag faktiskt inte saknar Gävle så mycket, mest familjen och de enstaka vännerna man har. Jag tror att de som flyttar hit har rätt, Gävle folket är faktiskt bitchiga och kaxiga.. 
 
Vaknade rätt sent idag, strax innan 11 var klockan och skulle möta L runt 12 för att promenera till biblioteket. 
Blev en halv timmes försening, men det var rätt lugnt. Det var inte så kallt ute så promenaden var skön. 
Vi pluggade väl si så där två och en halv timme innan hon skulle möta upp J och jag skulle iväg och träna. 
Träningen gick bra, bara 28 dagar kvar... 
Efter träningen tog jag bussen till J och A, de bjöd på middag och eftersom de själva gjorde fitness fighten i somras så anpassade de maten efter det, snällt av dem! 
Efter middagen var det bio som gällde. The Hunger Games: Catching Fire stod på tur. 
Jag tyckte att filmen var lite utdragen, jag hade nog förväntat mig mer av filmen, får hoppas på att tredje filmen är bättre.
Eftersom J och A bjöd på mat bjöd jag på popcornoch läsk, dock åt inte jag popcorn. Jag fick nöja mig med min Loka som smakade så där, enbart jordgubb hade nog smakat bättre än kombinationen jordgubb och ananas. 
 
 
När bion var slut så skjutsade de hem mig och när jag skulle stänga bagageluckan så lyckas jag slå i handen i en jäkla smäll så när jag kom hem så hade handen svullnat upp ganska snabbt och det gjorde fruktansvärt ont, domningar och stickningar kom vartannat så det gjorde inte saken bättre. Alvedonen som jag tog hjälpte inte så mycket heller så det var väl bara att bita i det sura äpplet och gå och lägga sig och hoppas på att handen blir bättre till imorgon så man kan fortsätta träningen... 
 
 
Förra året bestämde jag mig för att inviga detta år med att köra fitness fighten, sagt och gjort, dag ett är avklarat. Bara 29 dagar kvar... 
Annars har det varit rätt grått idag, riktigt grått, sånt väder man blir deppig av. Lyckades i alla fall ta mig till stan och sedan träna mitt pass innan jag for hem och åt middag. 
Blev en sallad till middag, längesen jag åt sallad så det smakade väl extra gott. Eller vänta, jag åt ju sallad när jag träffade L och M så det var inte så längesen ändå, haha. 
Efter middagen gjorde jag mig klar för att cykla till O, vi tittade på båda taken filmerna och dumma mej 2. Dumma mej figurerna är så söta! 
Blev rätt sent hos O så jag kom väl hem typ 3:15... Tur att det inte var så kallt att cykla, känns konstigt att cykla i januari, det har inte hänt förr då det funnits snö då... 
Nu ska jag äta lite frukost innan jag tar mig till bibblan med L. Ha en bra dag allihopa! 
 
 
Idag fyller syrran 25 hela år. Tänk vad tiden går fort. 
Sov två timmar natten till idag, syrran skulle iväg till Kiruna med Taiwan gänget så jag hann bara träffa henne en liten stund innan hon for till Arlanda. 
 

Present öppning, paket från bland annat K och H.
 
Snacka om att gänget var bakfulla allihopa, mest bakfull var nog C och N, de hade inte mycket krafter i kroppen efter drygt 2-3 timmars sömn...
När syrran hade åkt så var vi alla rätt sega, vi satte oss i köket och pratade. P tog fram engångskameran som låg på bänken och höll på att ta kort, må de bilderna inte komma ut på facebook då han bland annat tog bild på mig när jag satt inlindad i ett täcke och såg lagom död ut... Efter en stund så gick P och A och vilade, klockan var väl strax efter halv elva. 
"Ballongen" är fortfarande kvar i trädet, tur att det inte började brinna igår... Blev en bättre bild idag i dagsljus än vid midnatt.

 
Jag och J åt tidig lunch runt 11 från gårdagens mat när klockan blev runt 12 så gick jag också och vilade, sov dock inget utan blundade mest. Jag ville visserligen sova men kände inte att jag fick fast det inte var något som hindrade mig. 
Tjugo i ett klev jag upp igen och så blev jag stoppad utanför Hs rum och gick in där, inne i rummet slappade A och H och när jag kommer in så säger A "H sa att jag hade hängt på dig igår?" varpå jag instämde och han skämdes. haha, ja är man full som en kastrull så får man sota för det dagen efter. Vem var inte full igår liksom, haha. 
Chillade lite i rummet innan vi gick ut till P, J och J som satt ute i "loungen" och pratade varpå jag frågar P om han kommer ihåg att han fick skateborden på pungen när han skulle försöka flippa runt skaterborden igår, eller så kanske det var en longboard, haha ja det minns han i alla fall, fina minnen från gårdagen. 
J och jag åkte och slängde dessa glasflaskor till återvinningen. När jag står och kastar ner flaskorna i gröna containern så kommer det två bilar till, varpå en av de en lite äldre herre som säger "gott nytt år" och nickar mot mina falskor som jag har i den stora vita säcken på marken och jag svarar "haha tack detsamma" eftersom han själv håller på och slänger glasflaskor... Lite pinsamt måste jag säga. Det blev fyra säckar flaskor och två backar öl... 
 
Ena högen... 
 
Strax innan 16:30 åkte jag, J, D och A mot Solna för att lämna lite grejer till min lillebror innan vi åkte mot Gävle.
Lillebrorsan hade en ganska mysig liten etta, har inte varit där sen han flyttade till den nya lyan och den var rätt fräsch. Förvåningen var när jag såg synthen bredvid hans skrivbord, hade ingen aning om att han hade köpt en synth eller överhuvudtaget var intresserad. 
Såg 2-3 polisbilar och en ambulans medan vi åkte ut på E4:an. Blev lagomt skraj för blåskontroller men de slapp jag, tur var väl det. Slutade dricka klockan 1 igår, men man kan inte vara säker på att alkoholen har försvunnit ur kroppen för det. 
A och D somnade ganska snart vi kom ut på E4:an medan J åt smörgåsar och drack redbull för att hålla sig vaken, det var tacksamt för min del, annars hade jag nog somnat om jag inte hade nån att prata med.
Skjutsade hem A och D och J klev av hos mig och så kom hans pappa och hämtade honom. 
När jag kom hem så hade inte mamma gått och lagt sig ännu så jag hann prata lite med henne innan hon gick och la sig, kom hem strax efter 19 så det var lagom tid att komma hem på tycker jag. 
Nu är jag rätt seg, men ska kika klart på serien innan jag går och lägger mig. Sista avsnittet väntar, känns både bra och dåligt, då kan jag fokusera på plugget när serien är slut, haha. 
 
Snygg piloterna. 

Jag hade i alla fall en mycket trevlig nyårsafton igår, den bästa hittentills och början till ett nytt år passade perfekt. God fortsättning gott folk!