Det går trögt med plugget just nu, man borde plugga som 17 när tentan börjar närma sig men det är inte så lätt när man är sjuk och inte orkar plugga. 
Det känns som om mitt huvud är tungt och tjockt med snor och det känns som om snoret och slemmet i halsen sitter ihop i bihålorna så det inte går att snyta ut eller hosta upp slemmet, men nångång lär det väl släppa så att det känns lite bättre. 
Det blir roligt att göra lung laboration imorgon, jag lär ju ha super dåliga värden, blir ju andfådd av att gå till universitet i lugnt tempo, men men det blir så när man har astma och är sjuk. 
Jag har i alla fall lyckats räkna lite läkemedelsberäkning och läst. Det var tur att jag fick med E, annars hade jag nog inte läst nånting alls här hemma. 
Vi satte ute i solen utanför Lindellhallen och passade på att sola och studera samtidigt så det kändes bra att få något gjort, lyckades i alla fall läsa i typ 2½ timme. 
Nu på kvällen har jag fått i mig lite käk, det smakade inte så mycket. Det är första gången jag är så förkyld att jag faktiskt varken känner lukt eller smak, nångång lär väl vara första gången? 
Nu ska jag ta och städa, min städvecka här i korridoren, jag kan ju i och för sig passa på att dammsuga min egen lya när jag ändå ska ta fram dammsugaren och moppen. Eller vänta lite, jag ska nog ta och ringa lillebrorsan, han fyller år idag, sen ska jag städa!
Det visade sig att min lillebror också är sjuk, det är syrran också. Alla vi tre blev sjuka efter Amsterdam och mamma klarade sig. Ringde mamma efter att jag ringde lillebror och jag fick precis host attack då och det rosslar som 17 så mamma sa i alla fall krya på dig, tur att jag inte kom upp och hälsade på tillade hon också, haha ja det var väl lika bra. 
Ha en fortsatt trevlig kväll! 
 
 
Det har blivit jäkligt tufft att kliva upp på morgonen. Jag vet inte vad det beror på men det har varit så sen klockan ställdes om till sommartid. 
Hade tänk packa och städa på morgonen men så blev det inte. Får packa efter föreläsningarna och ta det tåg jag hinner sen.
Vi hade föreläsning om ultraljud kärl och hjärta, det var rätt intressant och föreläsaren hade lagt in animerade bilder från olika ultraljuds bilder. 
Vi skulle sluta 15 idag men vi slutade 14.25 istället, rätt skönt att vi slutade tidigare så slapp jag skynda mig hem. Hann till och med hämta mitt travel pass på lunchen för att vi slutade ca 10 min tidigare. 
Träffade på K i köket innan jag skulle gå och visade påskägget jag köpte till vårat kök, han tyckte som jag "det där behövs verkligen!"
 
 
Höll på att glömma passet men hann ändå med 15.45 tåget och A skulle också åka med det så för engångskull gick jag sällskap nästsn halva vägen ner i alla fall. 
X-trafik tåget var 8 min sen till Gävle vilket gjorde att jag missade bussen så jag kom väl hem typ en timme sen. Nu ska jag nog göra mig klar för läggdags, imorgon ska jag upp tidigt. Glad påsk och godnatt! 
 
 
Umeå Open satte sina spår, har fått speciellt två nya favorit band och googlade på ALBERT, igen. Ville kolla upp deras skiva för på vissa ställen så stod det att skivan släpptes den 7 mars men jag hittar den ingenstans, sen visade det sig att den släpps imorgon! Hittade en sida man kan stream: http://gaffa.se/nyhet/82794 så nu vet jag inte riktigt hur jag ska kunna gå och lägga mig... 
Det är verkligen helt annorlunda att lyssna på ett band och man inte sett de live, än att faktiskt lyssna på ett okänt band live och sedan lyssna på de på tex Spotify, det blir en helt annan känsla och ärligt talat får jag faktist gåshud av att lyssna på ALBERT och Patata & Freddy King, de åkte verkligen rakt in i hjärtat och jag befinner mig återigen ståendes därr, brevid scenen och vaktar rummet och får både se och höra hur de båda banden spelar. Jag skulle lätt kunna se de live igen och banden överraskade mig verkligen, innan jag skulle stå där så tänkte jag "vad är det här för band?" och nu är jag mer än glad att jag fick den platsen jag fick just då och ärligt talat är jag tacksam för det. Jag kan se framför mig hur de uppträder till just den låten... Hoppas iTunes eller Spotify har ALBERTS skiva imorgon, annars får man väl köpa skivan och vänta några dagar extra innan man har den i brevlådan... 
Deras musik, både ALBERT och Patata & Freddy King får mig att sakna mina egna instrument, både fiolen och mina tre blockflöjtar, men speciellt min fiol, saknar verkligen min fiol, önskade jag hade en elfiol så jag kunde spela när jag ville och hur illa som helst, vet inte ens om jag minns hur man spelar längre... 
Nu ska jag i alla fall göra mig klar för att sova, imorgon börjar mitt nya liv! 
 
ALBERT.
 
Patata & Freddy King