Tiden går så fort när man har roligt och det är redan februari.
Stefan fyllde år den 4 och det firades med tårta, sällskap och jag jobbade fram till klockan 20 så vi firade lite innan jag skulle åka till jobbet och när jag hade slutat.


Var till ÖNH mottagningen i läkarhuset för att fortsätta utredningen om smärtan som uppkommer när jag anstränger mig. Läkaren hittade dock inget, vilket inte förvånade mig särskilt mycket om jag ska vara ärlig.
Efter det firade jag och pappa mamma som fyllde år den 8 med att åka till Mezopotamya och äta. Maten jag beställde var helt okej.
Åkte till bilverkstaden för att fixa fönster rutan på bilen som hade fastnat, det var något fel på kugghjulen inne i dörren.
Alla hjärtans dag firades med småplock hemma hos Stefan och film.
Fick en tid till Akademiska den 17 och åkte dit och kollade ögonen.
Det bestämdes att en operation ska utföras och att jag får en kallelse när det är dags, dock lång väntelista då det bara är en läkare som opererar.
Efter läkarbesöket åkte jag vidare till Stockholm och hälsade på mina syskon. Jag skulle ändå på 3 Doors Down dagen efter så det var onödigt att åka tillbaka till Gävle när jag ändå var halvvägs på väg kände jag.
Konserten var rätt bra och såg den med Maria E, Stefan, Linda, Camilla och några till. Riktigt trevlig kväll.
Åkte hem till Gävle på söndagen och åkte till Trollhättan med Stefan på måndagen och sov över i lastbilen, det var riktigt mysigt faktiskt.
Sista veckan på månaden blev det lite buss åk med Ida, hälsade på Maria E på hennes jobb, Interpool besök, shopping, matlagning och film.