Jag börjar tycka att det är ganska "fånigt" att säga "nytt år, nya möjligheter" när ett nytt år startar.
Jag menar, man kan ALLTID starta något nytt när som helst på året oavsett tid, dag, vecka eller månad bara man vill.
Men men, det verkar ju vara en tradition och skriva så.

Tillbaka till januari 2012.
Året började med att min syster fyller år, hon fyller nämligen år första dagen på året. Vi firade med lite tårta och presenter.
Kollade på hockey och lagade mat någon gång i början av året och åkte med Stefan till Eskilstuna.
Åkte ner till Stockholm en sväng och hälsade på mina syskon fredag den 13, tur att jag inte hade mer otur än annars, jag brukar ju ha en tendens att ha lite mer otur än alla andra...
Fixade ett riks kort från Friskis innan jag åkte till Stockholm så att jag kunde träna gratis i valfri Friskis förening i Stockholm och övriga Sverige, vilket är väldigt nice.
Helgen slutade dock inte så bra när jag var där för mina syskons room mate fick åka till akuten och tillbringa hela söndagen där tills hon äntligen fick åka hem och jag var snäll som skjutsade hem de till villan igen och jag stannade en dag till och åkte hem den 16 istället.
Blev ideellt arbete och bowling efter det och dagen efter blev det ännu en trip med lastbilen till Sundsvall med Stefan och på onsdagen blev det en tur med Ida i bussen.
Det blev jobb, film, träffa Lisa och Maria på helgen. Alltid lika roligt att träffa Lisa och Maria när de inte är hemma så ofta.
Månaden slutade med promenad, matlagning, jobb, träning och självklart bowling.

Månaden började med lite träning, sitta barnvakt i Bålsta, shoppa i Gränby, jobba, vara chaufför, festa och bowling på det.
Var också till ögonmottagningen på sjukhuset för att kolla fransarna som växer inåt i ögonen, det resulterade i att de skulle skicka en remiss till Akademiska sjukhuset i Uppsala och eventuellt operation där om några månader. Blev lite julshopping och fika i mitten av månaden.
På julafton blev det en vanlig tradition hemma hos oss.
Det blev mahjong med familjen och hot pot på det. Lika trevligt varje år.
Fick en läsplatta, hörlurar, biobiljetter och lite annat till julklapp och jag är nöjd med julklapparna.
Hann till och med träna på julaftons morgonen så det kändes skönt att hinna träna innan festligheterna började.
Slutet av månaden bjöd på jobb, till och med på nyårsafton jobbade jag.
Men jag hann fira tolvslaget i Åbyggeby med några vänner i alla fall, att jag var nykter spelade ingen roll, kände inte att jag orkade passa bussarna efter jobbet när jag ändå slutade rätt sent, klockan 22.
Hann i alla fall klippa mig, kolla på hockey, träna innan året tog slut. Gott nytt år!