Jobbat en hel den under månaden och jag har även hunnit kasta in lite tid för funktionärskap på Friskis och träning. Var på "jag saknar dig" på bio. Den var faktiskt rätt bra. Kände igen handlingen och kom på att jag har läst de boken när jag var yngre för många år sedan.
Jag kan verkligen rekommendera både boken och filmen.
Skjutsade ner lillebrorsan och syrran till Stockholm i mitten av månaden och fixade lite inför brorsans flytt.
Hjälpte honom att skruva ihop lite möbler och så, gick bra till slut när vi fick låna både skruvmejsel och hammare som vi inte skulle ha klarat oss utan.
Efter det så åkte jag och tränade och sedan åkte vi till Arninge stor handlade lite.
Började skolan den 15 augusti för busskörkort och för att fortsätta lastbils utbildningen, fick två veckor till på mig att ta lastbil med släp fast utbildningstiden hade tagit slut.
Körde buss för första gången den 18 och det var hur roligt som helst, men jag måste ändå säga att det är roligare och köra lastbil.
Spelade kort och umgicks med några vänner under helgen. Hann även storstäda mitt rum och det behövdes kan jag säga. Var till sjukgymnasten i slutet av månaden på grund av att jag hade haft ont i knäna i flera veckor, sjukgymnasten trodde att det kunde vara växtvärk, men det verkar jag ju lite för gammal för, men förhoppningsvis försvinner väl värken allt eftersom tiden går.
Det blev även en avskedsfest innan månaden tog slut, till en vän som flyttar till Härnösand för att studera. Lycka till med studierna säger jag!