Var och kollade på Pinheads korpen match den 4, alltid lika roligt med bowling måste jag säga.
Den 5 var jag till optikern och beställde nya linser och till helgen blev det Rättviksmarknad med Stefan, Nisse och Ingegärd.
Pluggade under tiden jag körde, så då kände jag att jag kunde åka iväg, gick rätt bra att bara lyssna men efter ca 2 timmar så började det susa i öronen så då stängde jag av, var rätt skönt när det var "tyst" i bilen också. Spelade poker med Stefan, Nisse, Elin, Johannes och Lisa på kvällen och den här gången vann Stefan. Tentan kändes helt okej, och jag hoppas att jag klarade mig också, för annars blir det ingen "Svettissdagarna" i november, för den krockar med omtentan...
Den 11 åkte jag en sväng med Ida och efter det åkte jag till Stefan för att kolla på hockey, Brynäs losa, de borde skärpa sig! På fredagen fikade jag med Jeannette och Lisa, Lisa var hemma en sväng, trevligt och träffa henne så lite som hon kommer hem, men pluggar man så har man ju rätt mycket och göra vissa perioder.
Åkte och kollade på VM kval i Åbyggeby och Sverige vann.
På lördagen hade Nisse sin födelsedags fest, det var bra drag på festen och jag hade riktigt trevligt, de flesta var mer eller mindre fulla och som vanligt så däckade både Nisse och Jens...
 
 
Den 16 var det VM kval igen, denna gång mötte Sverige - Tyskland och jag måste säga att matchen var super bra, vilken vändning Sverige gjorde när de låg under med 4-1 och vände till 4-4! Kändes näsan som en seger.
Jag och Stefan kollade på matchen undertiden vi åt hemma gjorde pannkakor och spelade kort på pausen.
Var på återbesök till Akademiska den 19 och det gick bra, var knappt där i 10 min och passade på att luncha med Maria när jag ändå var i Uppsala.
Efter lunchen åkte jag vidare till Stockholm och hälsad på Maria E. På lördagen hjälpte jag Maria E att färga håret, åkte sedan hem och var hemma runt 17 och inte ens då fick man lugn och ro.
Blev biljard och Shuffleboard på kvällen, såg även "Prometheus" och åt flygande Jakob. Fick min iPhone 5 den 22, det var en nice dag, som jag längtat efter den!
Den 26 fick jag veta att jag hade klarat biologi tentan och det firades med att Hotte kom hem från Stockholm, kollade på "The hunger games" och lagade Pannacotta.
 
 
 
 
Dagen efter hade Elin sin 25 års fest och då bjöd jag med Patrik och Fabian, hade rätt trevligt med allt folk som var på festen, kände dock inte alla, men det gör man ju sällan ändå, blev ju nästan som en tenta fest eftersom jag visste att jag hade klarat tentan, efteråt var vi till Olearys och umgicks, snackade och dansade.
På måndagen hade jag matematik tentan, det kändes så där så jag har ingen aning om hur den tentan gick, det märker vi väl...