Hann tvätta en tvätt innan jag mötte upp L för att promenera till stan och möta upp M. 
Vi åt lunch på Waynes och snackade massa skit, ventilation behövs efter att inte ha träffats på minst tre månader.
 
 
Efter lunch gick M och jag och L gick på stan och kollade på kläder. Blev en klänning och en kavaj för mig.
Jag, L och J tog sedan en promenad hem. Skönt att någon bor åt samma håll som mig så man kan göra sällskap! 
Hade tänkt att träna efter, men det blir spinning imorgon och ca 7 km promenad idag istället.
Gårdagens pass känns kan jag säga, men då vet man i alla fall att man gjort något bra. Chinsen från igår känns i axeln, men det går väl över, sjukgymnasten sa ju att det gick bra och träna fast muskeln under nyckelbenet är svullet.
På kvällen har det inte hänt så mycket, ska väl försöka lägga mig lite tidigare än vanligt så man kommer upp till spinningen imorgon bitti... 
Blev en tidig morgon idag när syrran skulle ha skjuts till tågstationen. 
När jag kom hem blev jag fast vid en kantonesisk serie som jag satt och kollade på alldeles förlänge när jag egentligen borde ha studerat. 
I alla fall så kom J och C förbi runt 16 för att lämna syrrans present som jag ska ta med mig på tisdag.
Sedan blev det lillebrors tur att skjutsats ner till tågstation då han också skulle åka tillbaka till Stockholm och P mötte upp bilen och vi åkte och tränade. Blev ett rygg och mag pass och lite stak maskin på gymmet. 
Har kört reglenbundet på stak maskinen sen jag kom hem och det märks att man har blivit starkare, drar mer än jag gjorde tidigare i meter. Jag och P tänkte tävla i stak och den som kom upp på 500 meter snabbast vann, men tyvärr så krånglade den ena staken så det blev ingen tävling, men jag hade garanterat vunnit över P, dels för att han inte åkter skidor och dels för att han är mer ovan, men han har definitivt mer muskler än mig. 
Orkade inte dra på mig mina långbyxor när jag skulle hem så jag hade bara shortsen och jackan på mig, men det var ändå inte särsklit kallt ute så det gick bra med short. Kändes knappat som om nyår är på intåg när man kan gå med shorts utomhus så här sent på året... 
 
 
När jag kom hem så blev det käk och så tittade jag på serien igen, kantonesiska serier är det bästa som finns! 
Den jag kollar på nu handlar om piloter och flygvärdinnor. Tänk att så lite kan bli ett så stort missförstånd som ser helt fel ut i sammanhanget. Känns så tråkigt när man vet att de andra två vill ha varandra men det blir fel hela tiden och så vill han vara snäll för att den andra tjejen tror att hon snart ska dö på grund av sin sjukdom... 
Nu försöker hon blåsa i en blockflöjt och det är så mycket nostalgi, det låter som mig när jag först lärde mig spela blockflöjt, haha. Hm, Kanske ska ta med mig mina flöjter upp till Umeå. 
Klev upp runt 9 och åkte sedan till Köpis strax innan 10. Syrran och J skulle handla lite grejer till deras nya lya och jag tänkte kika på kläder. Efter det så åkte vi sedan och handlade lite grejer i Hemlingby köpcentrum innan vi äntligen var hemma. Kom hem strax innan 15 och jag var helt slut och trött när vi kom hem. 
Blev lite lunch/mellanmål innan vi umgicks med lillebrorsan. 
Runt 19 åkte jag ner på stan för att möta upp C och F, vi skulle på bio och se Hobbit - Smaugs ödemark på 3D. Måste säga att de har förbättrat 3D mycket bättre sen senast jag såg på 3D när "swischande" figurer blev lite suddiga... Har inte sett första filmen men den här var rätt bra ändå. Kanske är värt att se första filmen också. 
 
 
Efter bion skjutsade F hem oss, det var snällt eftersom min buss precis hade åkt och nästa skulle inte åka förens om en halvtimme. Väl hemma blev det lite snack och sedan lite tv tittande innan läggdags. 
Haha ett gott skratt förlänger livet. 
Vilka patetiska människor det finns! Sköt dig själv och låt mig vara. 
Om man kunde spärra vissa personer från bloggen skulle Du ha varit det.
Du verkar tydligen bry Dig tillräckligt mycket för att läsa min blogg och kritisera om det när Du inte ens vågar stå upp för Dig själv och argumentera i verkligheten. Väx upp!
Och ja, detta inlägg var just riktat mot Dig, må du tro att Du vet vem jag skriver om när Du inte ens gör det, haha! 
Pappa var snäll som klev upp och skjutsade mig till jobbet 6.30 imorse. Han ville inte att jag skulle cykla i det "kalla" och regniga vädret! 
Tack pappa, det var uppskattat! Hade lugnt kunnat cykla i 2 plus grader men hade inga regnkläder här så regnet hade jag viljat skippa och det fick jag! 
På jobbet var det rätt lugnt, runt 9.30 var jag klar med allt och vi gick och fikade och sen var det bara att invänta ronden som inte blev av förens strax innan 11. 
Det blev jultallrik på jobbet, saknade dock köttbullarna och prinskorven men annars var det gott. 
 
 
Efter lunch blev det två VRE provtagning, nålar skulle ut och papper till patienterna som skulle hem skulle skickas med, KAD skulle dras och nyopererade stomier skulle tränas. 
Det blev en ganska skön dag på jobbet. 
Hann träffa på syrran en sväng som kom förbi jobbet, hon skulle sedan till J och fira jul där. 
När jag kom hem så spelade vi mahjong och åt hotpo. Det vanliga men utan julklapps öppning, det går bli imorgon. Jag vann i alla fall en slant på mahjongen. 
 
 
Nu ska jag strax sova, ganska slut måste jag säga. Hann inte ta nån powernap heller. 
Godnatt och ännu en gång god jul och hoppas ni läsare också haft det bra! 
När jag vaknade imorse så fick jag veta att bocken hade blivt nedbrunnen inatt. 
Alla visste väl att bocken skulle brinna ner iår också, den har ju bara klarat sig tre gånger på tio år... 
 
 
 
 
Duschen är gjord och maten intaget, nu är det dags att sätta sig ned och studera. Känns bra att mina syskon också har tenta så man inte tappar suget. Jag ska sätta mig och läsa om blodet nu, sen får vi se om jag tar mig till OKQ8 för att pumpa cyklen när man tröttnat på att läsa. 
Ha en fortsatt trevlig dag! 

Upppdaterat 22.35
Läste 38 sidor så det kändes riktigt bra faktiskt. 
Blev en promenad till macken med syrran för att pumpa cykeln och sen gick vi till Ica Maxi för att handla. 
Det blev fläskfile till middag, måste säga att den jag gjorde i Umeå var godare än den här, men lillebrorsan gillade den ändå så jag är väl nöjd. 
Slötittade på tv på kvällen och nu ska jag strax sova, imorgon ringer klockan 05.20! 
Godnatt allesammans. 
Mor min mötte upp mig på tågstationen idag, skönt att få hjälp med packningen. 
Bocken står kvar än i alla fall, kanske fungerar det nya flammedlet ändå. Den lilla bocken hade dock blivit bränd och bortförd. 
 
 
Pratade och umgicks lite med mamma innan jag tog en ännu en powernap innan jag fick i mig lite mat. 
Träffade sedan F i biblioteket och studerade, kändes faktiskt bra studera så fort man kommer till Gävle så man inte tappar flowet helt. 
F följde med till bowlinghallen för att jag skulle prata med S, ett kyligare bemötande får man leta efter... 
Handlade lite på stan innan jag tog bussen hem och åt middag, kikade på 24 och sedan kollade jag på nyheterna. Kändes konstigt att kolla på lokala nyheter från Gävle istället för Umeå.
Nu ska jag lägga mig och sova gott efter alla dessa timmar jag varit vaken, självförvållande men ändå. Godnatt! 
Igår hade jag en föreläsning, urinorganen på förmiddagen, sista föreläsningen före juluppehållet. 
Kändes konstigt att säga "vi ses näst år" till mina kursare. 
Efter det så gick jag och satte mig i datasalen och skrev klart mina anteckningar och skrev ut lite papper så det var klart till hemfärden. 
Cyklade till Iksu efteråt och fixade mitt CMS travelpass, glömde fixa det i tisdags när jag ändå var och tränade.
Killen i receptionen lyckades skiva fel på mitt namn fast han kollade upp mig i datorn, lyckat! 
Cyklade sedan ner till stan och gjorde ett ärende innan jag cyklade hem, när jag kom hem så gick jag in och spårade mitt paket och det visade sig att paketet hade kommit och det stod att sms hade skickats ut, men jag hade inte fått något sms så jag gick dit ändå, klockan 00:29 och 01:32 fick jag två sms från posten... 
När jag kom hem så såg det ut så här, det verkar som om arbetsgubbarna hade bråttom att sluta för dagen... 
 

Hann i alla fall cykla till Haga och hämta ut paketet innan tvätten skulle starta klockan 17, trodde jag. 
Det visade sig att jag inte hade bokat tvättid mellan 17-19, jag var helt säker på det. Istället hade jag en tid bokad idag 15-17 och då är jag inte ens i Umeå... 
Hade jag inte tagit fel på dag och tid hade jag lätt hunnit träna och sluppit avboka mitt träningspass, men det kanske var lika bra, hade varken packat eller städat och det tog ju lite tid. 

Sista cykelturen i Umeå är gjord för i år, marken är grå och gräset grönt... 
 
Hade lite beslutångest om jag skulle vara vaken hela natten och inte lägga mig eller om jag skulle lägga mig en stund. Det slutade i alla fall att jag var vaken hela natten, tog en powernap på 20-30 minuter när jag var som tröttast, runt tre tiden. 
Packade ner det sista, åt frukost och gick ut med soporna innan jag tog mig till tågstationen och postade brevet till min granne. 
Tog ett tag att ta sig till tågstationen fast det är relativt nära, men har man ett skidfodral, ryggsäck och en resväska vars hjul fastnar vart och varannat blev det extra tungt och dra... 
 
Klockan är nu 8:39 och jag åkte från Umeå 05:21. När jag kom till tågstationen så stod det inte vilket spår som tåget skulle avgå ifrån, så jag fick lite panik när jag skuller ner till spåret när tåget väl kom in, dålig tajming med tillfälligt avbrott just när jag skulle åka. Men å andra sida så kanske alla tåg som åker söderut avgår från spår 2, vad vet jag. 
Har hunnit tagit tvp powernap och det lär nog bli en till innan jag kommer fram. Kanske var bra att jag dygna, är faktiskt lite åksjuk och inga åksjuketabletter hade jag kvar. Hungrig är man också, äta eller inte äta? Risk för kräk blir ju större om man äter... 
Nu ska jag vila ögonen innan jag blir ännu mer åksjuk, hej så länge och godmorgon! 
Försov mig imorse och kom nån minut försent till skolan, hade gott hunnit äta frukost om man visste att läraren skulle hålla på och strula i så där 40-45 minuter... Snabbaste föreläsningen på 10 minuter är väl rekord hittils! 
Fortsatte med cirkulationsorganen efter snabbföreläsningen som hadlade om faskontrast. 
Efter lunch hade vi mikroskopering och vi kikade på bland annat nerver och benvävnad som vi sedan skulle svara på frågor. Enligt mig var tiden lite för kort för att man skulle hinna med alla preparat, men det gick ju bra ändå. 
På kvällen gick jag till Iksu, hade bokat spinning men när jag väl kom fram och hade hängt av mig och skulle byta om hittade jag inte mina shorts i säcken, snacka om att jag blev snopen och irriterad på mig själv, jag var ju hur taggad som helst för att få svettas lite! 
När jag gick till gymmet hade jag ett par vaderade byxor på mig och de var det ju inge tal om att använda, då hade man väl hunnit svettats ihjäl efter uppvärmningen. Tog en promenad istället innan jag gick hem, det var rätt skönt väder ute, -4 grader och inge vind alls. 
 
 
När jag kom hem kollade jag på Sverigequizen, det gick bättre än förra veckan i alla fall, haha. 
Nu ska jag göra mig klar för att sova, imorgon blir det kanske sovmorgon, men sätter klockan ändå så jag hinner läsa lite i kurslitteraturen innan skolan startar efter lunch. Godnatt allesammans! 
Kollade på klockan imorse och klockan var strax efter 9, trodde hon var mer. 
Spelade lite i telefonen innan jag tog mig till duschen, åt frukost och tog sedan en promenad till stan för att kolla om det hände nåt skoj på första advent, men nä, allt var som vanligt. Det enda som var ovanligt var att det fanns snö på backen. 
 
 
Sakande dock Gävle bocken, man kan ju hoppas att bocken fortfarande står kvar när man åker till Gävle. 
Kikade på 24 när jag kom hem och städade på kvällen. Det kan ju inte se ut hur som helst när de kommer och fixar brandvarnaren och sätter upp brannfilten nångång mellan 2-6 december... 
När jag öppnade garderoben såg jag det här:
 
 
Kläder behöver visst också plåstras om! 
Nu är det läggdags, godnatt!