Om en månad fyller jag 25 år, ångesten kryper sig på om vartannat. 
Ringde Citymottagningen imorse för att avboka min tid jag hade idag, men när de ringde upp så hakade min telefon upp sig så jag inte kunde svara. När jag sedan startade om telefonen två gånger så hade jag ingen mottagning, då var man lagom less. Så jag åkte ner till Citymottagningen ändå och avbokade tiden, talade också om att jag hade försökt ringa i fredags också men då fanns det inga lediga tider. 
Efter det så velade jag ett tag om jag skulle åka till IKSU plus eller sport. Men visste att jag skulle behöva stressa om jag skulle till sport så det slutade med att jag åkte till plus och körde indoor walking och mage innan jag tog mig hemåt. Det var ganska litet på plus men det såg ut som om deras Indoor walking sal var större. De hade heller ingen magmaskin så den övningen hoppade jag över. 
Tog mig förbi Axtorpet och hämtade ut mitt regnskydd till ryggsäcken på vägen hem. När jag kom hem så tittade jag på lite flygbiljetter, måste ju köpa flygbiljetten snart! 
Nä nu ska jag göra något annat, kanske ska sova snart, ska upp och jobba imorgon! 
Godnatt och fortsatt trevlig kväll allesammans. 
 
Damernas omklädningsrum på IKSU plus. 
Idag blev det 3,5 timme HLR med jobbet. Lite repetion är ju aldrig fel. Fick ett intyg efter utbildningen från Civilförsvarsförbundet eftersom det var dem som höll i det. 
Det tog ca 45 min att gå till Umestan, det var inte så svårt att hitta ändå, kände igen stället då jag hade sprungit förbi där förr i höstas. 
Blev lunch på Restaurang Umestan där det serverades fläskfile, panerad fisk, potatis, sallad och bröd. Det smakade helt okej. 
Gick till stan efter utbildningen och funderade på om jag skulle gå eller ta bussen hem, men beslöt mig för att ta bussen då foten gjorde lite ont. 
Har fått en tid hos röntgen om ca två veckor så vi får väl se vad det visar. 
Satte mig och läste när jag kom hem och det var så skönt, det var längesen man hade tid att sitta och läsa en bok i två timmar, riktigt mysigt. 
Fixade skinkstek till veckan som blev helt okej, nån grad för mycket men det funkar det med.Åt skaldjurssallad till middag och hade tänkt göra glass på kvällen, men jag var för seg för att hälla i så då hann det frysa på sidorna så att "spateln" inte kunde snurra så det blev ingen glass.
Haft en bra dag och helg och hoppas ni också har haft det. 
 
Här hade vi våran utbildning, fin insida med bland annat högt tak. Fick veta att de bland annat brukar ha bröllop och sånt här i Umestan. 
Idag hade jag sovmorgon. Vaknade runt 7 men var fortfarande trött så jag låg och drog mig till typ kvart i åtta innan jag klev upp och gick till IKSU. På väg till IKSU känner jag hur någon närmar sig och tittar på mig så när jag vänder mig och tittar så går M bredvid mig, haha snacka om att jag blev förvånad. 
Var klar med gymmandet strax efter 10, gick hem och duschade och när klockan blev strax innan halv tolv så gick jag till jobbet. Trodde jag skulle bli sen men kom gick på ganska fort så jag var ändå på jobbet nästan 10 min innan jag började. 
Det var inte så mycket folk, kom strömmar med folk så stundvis så vad det mycket folk medan det inte vara några kunder alla vissa stunder. 
Hade tänkt handla lite på stan innan jobbet men det gjorde jag inte så jag fick göra det efter jobbet istället. Jag hann i alla fall göra det innan jag tog mig hemåt, åt lite mellanmål och bytte om, sen tog jag bussen ner på stan gick till Allstar där mina kollegor väntade. 
Det var trevligt med middagen, fick träffa några kollegor som jag inte träffat förr, de jobbar i Lycksele och Skellefteå annars men är i Umeå nu när vi har "Reseinfodagar" idag och imorgon. 
Kollade på alla bidragen till Melodifestivalen innan vi gick från Allstar. Stannade till på Ica och handlade lite innan jag fortsatte hemåt. Nu ska jag strax sova så man orkar kliva upp imorgon bitti! 

Godnatt allesammans. 

Chicken thai på Allstar, försökte välja det alternativ som passade bäst till kostschemat! 
Just idag känner jag att jag är nöjd med livet. 
Jag har mina fina vänner, grannar, kursare, familj, jobb och träningen. 
Jag är helt enkelt nöjd! 
Idag skrev jag på ett nytt anställningsavtal hos en ny arbetsgivare. Ibland undrar jag hur jag har så lätt att få jobb när det finns dem som inte får jobb. 
Man måste tro på sig själv, lära sig att sälja sig själv och sina bra sidor för att lyckas, gör man inte det blir det då mycket tuffare. 
Men just idag är jag glad och nöjd! 
Jag tackar min omgivning och mig själv för vart jag står idag. 


Fortsatt trevlig fredag, för det ska jag ha! 

Godmorgon!
Hm, ja jag var ju rätt duktig på att uppdatera bloggen ganska ofta för typ tre veckor sen.. 
Vad har hänt sen sist då? Jag har klarat två tentor av två det här året vilket är väldigt skönt. Den kommande tentan som är imorgon kommer nog bryta den fina kedjan... 
Det har varit kaos på jobbet så jag har jobbat en del också, men jag tycker det är rätt trevligt att jobba så jag gör det hellre än att plugga faktiskt. Jag sitter ju faktiskt på jobbet just nu, började för ca 30 min sen och slutar 9 och då får man väl ta tag i plugget, sista pluggdagen innan tentan. 
Jag har också varit ner till Gävle och firat mamma som fyllde år för 10 dagar sen och ska snart ner igen då jag ska till tandläkaren och åka till Mora. 
American Sniper såg jag på bio med några kursare, den var rätt bra, visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig men helt klart sevärd. 
Äh, nu orkar jag inte skriva något mer, ska läsa tidningen eller nåt för att fördriva tiden. 
 
Ha en trevlig dag! 
 
Rätt öde på väg till jobbet. 

Hej hej du jätte sköna sol!