Denna vecka är det skola igen, det började som vanligt med lite genomgång till provet på torsdag.
Denna vecka blir det kör och vilotider så vi får väl se hur det går. Det är mycket siffror att hålla reda på, men det kan väl inte vara så svårt eller hur?
I alla fall så har jag kört lite idag, det gick väl hyfsat tycker jag.
Tänkte träna puls/bas idag men hann inte åka ner eftersom jag fick köra sist idag och sedan skulle jag åka till K-rauta och köpa skruvgrej till min vägg för att fästa garderoben mot väggen och det tog typ en halv timme eftersom det inte fanns någon personal och jag var tvungen att gå till kassan och fråga men hon visste inte bättre, så när jag äntligen fått det jag skulle så var klockan strax efter 16 och sedan skulle jag lämna in mammas mobil på service också och det var ju tur att de inte stängde 16 för då hade inte jag hunnit dit, de stängde 16:30 så det var ju bra.
Åkte sedan hem och åt lite middag, tittade lite på tv och så.
Imorgon blir det träning i alla fall, det var ju lika bra att jag inte tränade idag, jag ska ju försöka ta det lite lugnt nu i början efter att jag varit sjuk, men ändå har jag lyckats boka in tisdag, onsdag och torsdag...
Jag tränade ju igår också så det var väl lika bra att jag inte hann träna idag...
Nu ska jag göra mig klar för att sova, godnatt!
/Y
Gårdagen gick åt att montera ihop garderoben. Det tog mig hela dagen och hela kvällen.
Jag tror jag var klar klockan 23 igår med garderoben.
Började klockan 11 på för middagen, men sen tog batteriet till skruvdragaren slut så jag gick ner och åt lunch istället och satte inte igång igen förens klockan 15:30 om jag inte minns fel.
Sen höll jag på ett tag tills jag gick ner och åt middag runt 18 och startade igen runt 19 så det tog tid alltihopa.
Men nu är det äntligen klar och efter lunch ska jag fixa inredningen i garderoben och så ska jag hinna flytta tillbaka kläderna in i garderoben och ikväll blir det träning.
Får se om jag hinner göra allt idag, annars får det bli nästa vecka.
Men träning ska det bli, det blir step ikväll, har bara gått på det en gång innan så jag kommer väl inte ihåg alla steg och så men det kommer nog igång när jag börjar antar jag.
Någon som har tips på frisör salonger?
Har bestämt mig för att klippa håret men vet inte vart.
Brukade gå till Salong popp i topp men frisören jag brukade gå till har slutat så det suger ju, får väl försöka hitta något bra ställe igen.
/Y
Idag var det 30 års jubileum på Ikea, men dessvärre så var jag och Jocke tvungen att gräva fram släpvagnen så vi var inte i Ikea förens runt 11 så vi blev knappst någon av de 30 första och rabatten fick jag inte heller, men jag köpte garderobstomme och en dörr, den andra dörren åkte vi till Uppsala för att köpa, där hade de en kvar så de gjorde ett undantag och la undan den åt mig eftersom den dörren inte skulle komma in förens tidigast vecka 11 i Gävle och jag vill ju inte ha en garderob ner packat i kartongerna i minst tre veckor, så vi åkte en road trip till Uppsala och köpte dörren där, sedan åkte vi tillbaka till Gävle ich var hemma runt 17, tror vi åkte runt 13 från Gävle med bil och släp och en godispåse som vi gottade med på vägen till och från Uppsala.
Skjutdörren är slut i hela Sverige förutom i Kalmar där det finns 8 styckten, tur att jag fick tag på den enda dörren som var kvar i Uppsala! 
Komiskt att de skrev mitt mobilnummer på kartongen i Uppsala.
När vi väl hade lämnat av dörren hos mig så åkte vi sedan tillbaka till Hagaström för att släppa av släpet och släppte av Jocke på stan, sedan ville min lillebror ha Max som jag handlade innan jag åkte hem och när jag väl var hemma så hade min äppel juice läckt, det var ett hål i botten på muggen, så jag ringde och klagade på Max, de skulle skicka hem några presentkort.
Ska gå ut till bilen och kolla om det hade läckt mycket i bilen, visste dock inte att det var läckage eftersom jag la drickan och maten i bagage luckan.
Imorgon ska jag bygga min garderob, jag hoppas jag får hjälp av mamma eller min lillebror för att hålla upp garderoben eller något, annars kan det bli väldigt svårt att sätta ihop den...
Annars får jag väl ragga upp någon annan som kan hjälpa mig!

Släpvagn gropen. Det var värre där. Syns inte så tydligt på bilden.
/Y
Dagens schema blev fullpackad idag, mer än jag tänkt egentligen.
Hade tänkt gå till skolan från 9.30-10.30 men det blev till 11 istället eftersom det kom en person från Transport som skulle snacka. Jag trodde han skulle snacka en timme men det blev en timme och trettio minuter extra.
Sedan åkte jag till Erikshjälpen och hämtade mina lappar jag glömde i garderoben och åkte sedan vidare till Bodins för att lämna busskortet till mamma som jag glömde lämna igår.
Efter det åkte jag hem och åt lite lunch och väntade på svar om jag skulle jobba eller inte och det visade sig att jag inte skulle jobba, sen när klockan blev 13 så ringde Maria från 111 A och frågade om jag kunde jobba kväll så jag ska jobba ikväll ändå, det blir skönt, förmodligen sista passet på månaden, men jag kanske hinner klämma in ett pass till i helgen.
Tänkte hinna träna efter skolan och innan jag skulle hem, men det blev inte av eftersom svaret från bemanningen kom så sent så jag gjorde mig förberedd att jobba.
Men idag blev det ingen träning, får ta det i helgen istället.
Nu ska jag göra mig klar för att åka iväg och jobba.
/Y
Idag var Erikshjälpen här och hämtade min garderob och jag fick en fikabiljett som tack.
Nu är garderoben ute ur mitt rum och jag har flyttat tv:n till sin rätta plats, rivit ur tidningarna som låg på golvet, städat, dammsugit och moppat golvet i mitt rum!
Jag har flyttat allt till ett hörn så jag får plats att bygga min nya garderob som ska inhandlas på fredag.
Jag är faktiskt lite exalterad, men jag såg dessvärre att en av dörrarna till garderoben var slut...
Jag får väl köpa den på fredag men frakta hem den när den kommer in, men då kan jag ju inte bygga min garderob om det fattas en dörr eftersom jag ska köpa en skjutdörrs garderob.
Det löser sig säkert, vi får se hur det blir på fredag. Med lite tur kanske dörren har kommit in till på fredag!
Jag har också varit till tandläkaren idag, på vägen dit så känner jag hur någon tittar på mig, när jag tittar upp så var det Josef som kom gåendes, och jag hann inte heja förens vi nästan hade gått om varandra, då kan jag säga att jag skämdes lite eftersom jag var helt inne i min egen lilla bubbla...
Och vet ni vad priset för tandläkarbesöket blev!? Jo FYRTIO (40) kronor!!
Helt otroligt, tandhygiensiten var snäll som bara lät mig betala för EN röntgen bild på min specifika tand.
Men tandläkarbesökt blir väl några hundra när jag ska undersökning i maj...
Idag var jag bara där för jag var rädd att hålet blivit större, men det hade det inte, och det var inte ens ett hål, då var jag lycklig när jag fick höra det!
Dagen jag ska borra mina tänder, ja den dagen kan vänta i flera år, för jag vill inte borra!
Gick sedan lite på stan efter tandläkaren och impulsköpte fem engelska böcker...
Nu är det dags att sova, imorgon ska jag till skolan, sedan till Erikshjälpen och hämta det som var kvarglömt i garderoben, träna och så får vi se om jag skjutsar hem mamma när jag är färdig. Godnatt!
/Y
Igår jobbade jag förmiddag sedan åkte jag hem en snabbis för att äta lite mellanmål innan spinningen.
Jag var helt slut efter spinningen och jag orkade knappt gå upp för trapporna.
Jag var så trött under spinning passet att jag höll på att somna, jag tror jag fick en sån där trött attack mitt i allt...
Men jag höll mig vaken i alla fall, tur var väl det, annars hade jag antagligen ramlat av cykeln...
Kom hem, åt middag, bökade runt lite och sedan gick jag och la mig.
Och tro mig, jag somnade som en stock!
/Y
Jag har bestämt mig för att jag har målat färdigt nu. Det blev fyra lager och färgen vit.
Kan inte riktigt bestämma mig om jag fortfarande ser den stora bollen eller om det bara är en synvilla eftersom jag vet vart den sitter! Igår jobbade jag så det blev inte så mycket annat, hann skjutsa min syster till stan innan hon skulle åka tillbaka till Stockholm.
Det är ju bestämt att jag ska köpa en ny garderob på fredag.
Men nu säger ju min syster att jag kan ha mina kläder i hennes Walk in closet. Vi får se hur jag bestämmer mig efter att Erikshjälpen har varit här och hämtat min garderob! Nu ska jag göra mig klar, jobbet väntar, tur man slutar 14 idag! Hejsvejs!
/Y
Snart är målningen av mitt rum klart!
Fondväggen är snart klar och det ser så fräscht och snyggt ut så vi får väl se om jag behöver måla om det en sista gång imorgon eller om det är klart som det är, man ser ju mycket bättre i dagsljus än i mörker...
Väggen blir vit så nu slipper jag äntligen den creme färgade väggen med rosa ringar...
På fredag ska jag handla min efterlängtade garderob så det ska bli roligt!
Var till Ikea igår och handlade lite små saker till min nya garderob så jag slipper köpa det tillsammans med de tyngsta så nu är det en sak mindre att köpa till på fredag, längtar!
Tog också en fika med Jessica igår när vi träffades, det var mysigt att bara och sitta och snacka skit, ibland behöver man det, det var riktigt behövligt måste jag säga!
Hann göra rätt mycket igår, måla, åka till Köpis, fika med Jessica, lämna av min syster hos Johan, måla en gång till, äta, och sedan bio. En riktig effektiv dag måste jag säga!
Idag har jag jobbat, målat och slappat, skönt att få sova sen måste jag säga.
Jag slet häcken av mig på jobbet och fötterna bara brännde när jag slutade!
Ha en trevlig kväll, snart ska jag sova! Godnatt!
/Y
Mamma fyllde år den 8 februari men vi firade henne den 7 eftersom hela familjen var hemma då. Tårtan var hur god som helst!
Så här kan det gå när man bowlar...
Februari började med fortsatt körning och plugg samt varvning med jobb.
Började dock hosta så jag fick ta ett avbrott från träningen, men snart ska jag väl komma igång igen!
Har hunnit med både bowling och bio.
Bowlingen blev med Fabian, han vann och sedan var vi till Olles och tog något att dricka, blev en liten promenad hem halvvägs hem och sedan tog jag bussen resten av vägen och han fortsatte att vandra hemmåt.
Sedan så var jag på Sanctum 3D med Lisa igår, den var väl okej, men inte värd pengarna om jag ska vara ärlig, trodde att det skulle hända lite mer i filmen men det gjorde det inte och texten var lite jobbig, om man inte satt på ett visst sätt så blev texten suddig så det var lite drygt. 
Har kommit en bra bit på vägen med teorin, kanske hinner jag göra teoriprovet första vecka i mars!?
Måste ju berätta en ganska så knasig dag den 6 februari.
Det hela började med att jag skulle åka till Mekonomen och köpa vindrutetorkare innan jag skulle lämna in bilen på serivce. När jag väl svänger in till Mekonomen så är det så mycket snö att jag kör fast, jag lämnar bilen och skottar snön med mina egna ben för att komma till ingången till Mekonemen, när jag väl kommer fram så står någon som arbetar på Mekonomen och skottar snö.
Fick mina vindrutetorkare och kommer inte iväg med bilen, en man från Lindholms hjälper mig att putta bilen så jag kommer därifrån, det var väldigt snällt måste jag säga, sen till sist kom jag fram till servicen och gick till bussen för att ta mig hem igen. Lite körig dag, för sedan skulle jag hämta bilen igen runt 12 och åka och jobba klockan 14 så det var ju tur att jag hann med allt på förmiddagen...
Höll på att välta omkull lastbilen med 8 ton last när jag övningskörde i onsdags, i torsdags fick jag samma kurva och det gick betydligt bättre!
/Y
Tårtan som jag gjorde till min syster när hon fyllde år.
Tårtan som jag gjorde till min syster när hon fyllde år.
Ny ska jag skapa en blogg enbart för att Jessica vill det.
Jag går väl igenom året lite snabbt.
Januari började med att fira min syster som fyllde 22 första dagen på året.
Det firades genom att Johan var här och åt middag med oss andra, förutom mamma som befann sig i Hongkong då.
Vi åt middag och jag bakade tårtan med massa färska frukter och så blev det marängbotten istället för vanlig tårtbotten.
Yee och Johan tyckte mycket om den och nästan hela tårtan blev uppäten.
Johans mamma som kom lite senare fick en mindre fin bit, men hon tyckte om den ändå.
Efter firandet av min syster var det Marias tur några dagar senare, det var chili och trevlig kväll.
Efter nyår så träffades jag och Jessica för att planera att åka till Norge och jobba, men den planen sket sig eftersom hon kom in på en kurs hon ville läsa och jag kom in på yrkesförare.
Yrkesförare började jag med den 10 januari och jag fick min första körlektion den 31 januari eftersom de två första veckorna var teori och på den tredje veckan började vi med grupperna, vilket innebär att vi bara går i skolan varannan vecka, och det är faktiskt rätt slappt.
Så januari månad har det varit plugg, jobb och träning som hållit mig igång.
Plus att jag fyllde på mitt Friskis kort med all kort så jag kan träna vad jag vill!
Skönt att komma igång med träningen.
Den veckan det var som halast ute när det hade regnat så befann sig två fina isfläckar vid garaget som jag var tvungen att köra på för att kunna komma in i garaget.
Givetvis så sladdade däcken till och körde rakt in i garage öppningen, tur att det inte blev ett allt för stort märke på bilen.
Tror positions reflexen fick ta mest stryk.
Hämtade även mamma i Arlanda den 22 januari och väntade in min syster i Arlanda för att vi skulle träffas där. Fick min efterlängtade iPod touch av mamma och ett engelskt-kinesiskt medicinsk lexikon, den kommer att vara till användning!
Annars så hände det nog inget mer spännande i januari.
Jag får väl fylla ut det om jag kommer på något roligt jag har missat.
Bild på min systers tårta kommer nog också upp snart!

/Y

Välkommen till min nya blogg! 
Här kommer jag dela av mig av mina tankar och mitt liv. 
Står ni inte ut med det jag skriver, så läs det inte!

/Y