Vissa kurser i BMA programmet är så pass tråkiga och ointressanta att man tvekar på om man valt rätt eller inte. 
I oktober förra året var jag helt säker på BMA programmet, sex månader senare tvekade jag och sökte ett annat program, som jag nu kommit in på. Nu vet jag inte vad jag ska göra längre...

Fortsätter jag BMA programmet måste jag vänta till hösten 2016. 
Detta program har jag haft intresse för, och sökt till förr, men då tackade jag nej till platsen när jag kom in för några år sedan. Sen har det stått mellan detta och BMA programmet. 
Det känns lite som en plikt att fortsätta BMA programmet när man vet hur de har det nu, och man vet hur tufft och jobbigt de kommer få om några år när det blir ännu mer personalbrist. 

Lite kände jag att, om jag inte kommer in så behöver jag inte bestämma mig, men det var ju inte så att jag blev superglad när jag fick beskedet heller... 

Jag träffade på en man när jag var i Singapore och han visade sig sedan vara en som kunde spå människor. Han hade rätt om ganska mycket, men det som kändes mest var när han sa "du måste sluta vilja så mycket, ta det som  det kommer och tänk inte så mycket". Det stämde ju så mycket. Kanske var det detta han menade, välja program, framtiden. För här sitter jag, och vill läsa båda programmen. 

Ibland tänker jag att jag ska ta denna chans och läsa detta program eftersom det är svårare att komma in på det jämfört med BMA programmet, men är det verkligen så smart att tänka så?

Tiden utvisar väl sig vad som komma skall, men till dess är tiden oviss. 

Hade jag inte viljat läsa BMA programmet så skulle jag inte sitta här och försöka plugga till en omtenta på fredag, vilket jag vet att jag kommer att kugga för att jag inte pluggat så mycket. Detta säger ju en del. 
Igår träffade jag min chef på personal invigningen på Vasaplan. Jag sa att jag skulle gå nu för att jag behövde plugga, jag talade också om att om jag inte klarar kursen så skulle jag inte heller få fortsätta programmet, om jag ens kommer får det om jag klarar kursen. Då sa hon "men då borde det väl motivera dig att klara kursen?" och jag svarade "ja, det tycker jag också, men det gör ju inte det". Där finns också tveksamheten av detta program.

Känner mig lite deppig just nu, men ska försöka plugga lite innan jag ska jobba. 

Ha en bra dag!