RIP Gävlebocken

0kommentarer

Fick inte se bocken i år, nån gång måste väl vara första gången? 
Jätte tråkigt tycker jag, synd att de inte ska bygga upp en ny. Lovar stort men håller lite. Tänker på all extra bemanning de skulle sätta in och "bockgarantin". 
 
För övrigt har jag och E varit på föreläsning med Kalle Zakari Wahlström som föreläsare. Han var bra, jag gillade hans idé om att trötta ut kroppen "istället" för att träna, beroende på vad målet är med sin träning. Att tex ligga ner och ställa sig upp 100 gånger, skulle jag kanske inte klassa som träning, snarare en aktivitet, men då är frågan: vad är egentligen träning? Vad räknas som träning? Det är ju bara en själv som bestämma det.
 
Jag och E gick till gymmet efter föreläsningen och körde lite armar, axlar, mage och rygg. Körde den där armcyklingen igen. Den är lite märklig, förmodligen för att man inte är van, men det kanske blir roligare sen. Har inte direkt så många konditions alternativ just nu så man får väl köra det man kan. Stakmaskinen funkade också bra, där behöver man ju inte röra fötterna om man inte vill. 
Gick förbi Ica och handlade lite, kom hem och lagade mat och drack julöl med K och J. 
Det blev lax med ris och haricots verts med seasom frön, blev rätt nöjd med maten. 
Tog fram ljusstaken efter maten, varav den ena inte gick att tända så jag antar att det är lamporna som gått på den. Får se om jag orkar köpa nya lampor eller om det får räcka med en ljusstake. Min jubileumsbock borde komma nästa vecka, den ser jag fram emot!
Hade tänkt spela lite blockflöjt idag också, nu när jag tagit upp min notbok för jullåtar, men det hanns inte med. Kl var 20:40 när allt var färdigt så det kändes lite sent. Det får bli nästa vecka istället. 
Dags och sova, hörs!
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej