Indoor walking VS Vasaloppet

0kommentarer

Klev upp 6:30 på en söndag, kändes märkligt att kliva upp så tidigt men har man bestämt sig för att träna klockan 8 så var det bara att kliva upp.
För er som inte vet vad Indoor walking är: http://www.youtube.com/watch?v=VyjUOOuqQHQ 
Det blev Indoor walking på IKSU från 8 fram tills första man/kvinna gick i mål i Vasaloppet. I år var de ca 25 minuter senare än förra året och jag hade bara räknat med fyra timmar så de där sista 26 minutrarna på walken kändes kan jag säga.Totalt blev det ett träningspass på 4 timmar och 26 minuter. Fötterna brändes efter ca 2 timmar så jag frågade om det fanns plåster för att förebygga eventuella skavsår. På IKSU bjöd de både på banan, blåbärssoppa och Gainomax. Det var ganska mysigt att svettas där inne i Wien med alla andra som var på passet och kolla på Vasaloppet samtidigt som man tränade. 
Det var en annan sak att gå hem, det tog väldigt lång tid och jag hade super ont i fötterna och ångrade mig innerligt att jag inte gick ut med soporna före träningspasset. K skulle till Luleå över helgen och frågade om jag kunde ta hans kökshelg så tar han min när jag har köksvecka så ja vaför inte tänkte jag. Typiskt att man för det mesta är efterklok... Åt mat när jag kom hem innan jag tog en dusch. Duschen var välbehövlig då jag kände mig rätt äckligt och kladdig när all svett som man svettats ur och salter och socker fastnat på huden... 
På kvällen började jag bli uttråkad och eftersom jag ändå hade korridorsveckan så invigde jag min nya dammsugare och började dammsuga mitt rum innan jag tog korridoren och alla gemensamma utrymmen här och det var ju nästan roligt att städa med en fungerande dammsugare. Efter dammsugning blev det moppning så nu är det rent överallt. Rastlösheten tog inte slut där utan ställde mig och gjorde egen jordnötssmör också, den blev faktiskt helt okej. Men nästa gång så blir det nog naturella jordnötter istället för saltade.
Totalt har jag gått 37250 steg idag, det är nog högsta rekordet någonsin sen jag skaffade stegräknare, si så där 9 år nu. Oj vad tidgen går fort! Nu har jag gjort mitt för idag, godnatt! 
 
Innan starten. 
 
Invigt nya dammsugaren.
 
Den hemmagjoda jordnötssmören. 
 
Bilden togs efter 24, därav 1 day before.

Kommentera

Publiceras ej